Dunajská Streda – Trnava 0:0 (kon.) | Žilina – Košice 4:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
4:1 (2:1)
MFK Košice
Nedeľa 20.07.2014, 19:30 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    80
    Žilina dala gól!

    Rohový kop po Maboukovom centri priniesol Štvrtý gól Žilinčanov. Lopta pár sekúnd poskakovala pred Tofilovskym, až kým sa k nej nedostal MILAN ŠKRINIAR, ktorý si spolu s Paurom a Lupčom otvára strelecké skóre do Fortuna ligy,
     
    76
    Žilina dala gól!

    A vyzerá že je rozhodnuté. Domácim sa teraz podaril ďalší prienik po ľavom krídle, na ktorého začiatku stál Letić, odkiaľ sa lopta dostala po jemnom teči Košického obrancu pred PETRA LUPČA, ktorý z čiary bez zaváhanie skóruje a dostáva Žilinu do dvojgólového vedenia.
     
    39
    Žilina dala gól!

    Krásny signál Žilinčanov končí v sieti Tofilovského a ŽIlinčania sa opäť dostávajú do vedenia. Lupčo posúval loptu pätičkou na JAKUBA PAURA, ktorý nekompromisne posiela loptu popri múru k ľavej tyčke Tofilovského brány. 2:1!
     
    29
    Košice dali gól!

    Košičanom sa podarilo využiť Žilinskú aktivitu smerom dopredu a chvíľkovú nepozornosť v obrane. Skvašík inkasoval prihrávku na hranicu vápna odkiaľ vyslal polostrelu/polonahrávku na Diabyho. OUMAH DIABY neváhal a loptu s kúskom šťastia doklepol za Krnáča. Loptu počas jej putovania mohol ešte zastaviť Mabouka, no tá ho preskočila.
     
    14
    Žilina dala gól!

    Žiline sa po Čmelíkovom brejku podarilo vybojovať rohový kop. Ľahučký center do vápna v podaní Lupča našiel v 16-tke Košíc hlavu MATEJA JELIĆA, ktorý si týmto presným zásahom pripisuje druhý gól do tabuľky strelcov Fortuna ligy. Tofilovský len bezmocne sledoval ako lopta končí v jeho sieti.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 14. Jelić (Lupčo), 39. Paur (Lupčo), 76. Lupčo (Alves de Oliveira), 80. Škriniar – 29. Diaby (Skvašík)

    Karty:   41. Mihálik (ZIL) – 66. Novák (KOS), 75. Viazanko (KOS)


    MŠK Žilina: Krnáč – Mabouka, Piaček, Škriniar, Letić – Paur (85. Káčer), Pečovský (C), Čmelík (63. Guba), Lupčo, Mihálik (74. Alves de Oliveira) – Jelić.
    Náhradníci: Le Giang – Vavro, Kadlec, Káčer, Hučko, Alves de Oliveira, Guba.

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Kavka, Ostojić, Skvašík (81. Huk) – Pačinda, Korijkov, Bukata, Viazanko (C) – Haskič (56. Novák), Redžič (26. Diaby).
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Bašista, Urban, Šinglár, Diaby, Novák.

    Rozhodca: Ivan Kružliak – Mário Roszbeck, Karol Poláček