Ukrajina – Srbsko 1:1 (kon.) | Portugalsko – Izrael 3:0 (kon.) | Maďarsko – Rakúsko 1:3 (kon.)
Bulharsko – Nemecko 0:3 (kon.)
koniec
Portugalsko
3:0 (1:0)
Izrael
cz Sobota 19.07.2014, 18:00 • Felcsúti Füves Centerpálya (Felcsút) • Majstrovstvá Európy U19
Predzápasové kurzy
     
    78
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Nápor portugalských reprezentantů vyústil ve třetí branku! Střelu jednoho z hráčů v červených dresech nejprve gólman vyrazil, míč se však po přihrávce dostal k MARCOSI LOPESOVI, který parádní trefou do horního rohu brány navýšil náskok svého týmu na rozdíl tří branek. Proti této výstavní ráně byl gólman Izraele naprosto bez šance.
     
    64
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalci odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Z pravé strany hřiště přišel centr do pokutového území, kde Rafael nahrával lépe postavenému Martinsovi, jehož jedovatou ránu ještě dokázal Gal vyrazit, míč se ovšem následně odrazil k ANDRÉ SILVOVI, který již neměl problém poslat míč do odkryté brány.
     
    39
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalsko se ujímá vedení! MARCOS LOPES zpoza velkého vápna nečekaně napřáhl ke střele, míč před brankářem Galem ještě poskočil a skončil až za jeho zády.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 39. Lopes, 64. Silva, 78. Lopes

    Karty:   38. Goldberg (ISR)


    Portugalsko: André – Riquicho, Nunes, Duarte, Rafael (85. Rebocho), Podstawski, G. Martins (78. Santos), Guzzo (66. Ramos), M. Lopes, I. Rodrigues, A. Silva
    Náhradníci: Sá, Rebocho, Machado, Ramos, Santos, Intima, Palhinha

    Izrael: Gal – El Hija, Danino, Habashi, Goldberg (82. Aviv), Glazer, Shamir, Safuri, Ohana, Hugy (64. Jehezkel), Weissman (75. Bisan)
    Náhradníci: Shoshan, Aviv, Keltjens, Sagi, Bisan, Jehezkel