Ruch Chorzów – B. Bystrica 2:2 (kon.) | Brno – Myjava 1:0 (kon.) | Plzeň – Karabach 1:3 (kon.)
koniec
Ruch Chorzów
2:2 (0:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Piatok 04.07.2014, 15:00 • NTC Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    88
    Obrovská šanca pre Chorzów! V šestnástke sa pri lopte ocitol Zieńczuk, ktorý vypálil, no jeho delovku Budinský dokázal zlikvidovať!
     
    87
    Banskobystričania mali pekné už možno isté dvojgólové vedenie, no poľský tím sa ešte nevzdal a dokázal streliť dva rýchle góly.
     
    84
    Ruch Chorzów dáva gól! Dva góly v rozpätí jednej minúty! Kowalski ideálne odcentroval prízemnú loptu z pravej strany do šestnástky, kde bol pripravený FILIP STARZYŃSKI a ten ideálne zakončil ku ľavej žrdi!
     
    83
    Ruch Chorzów dáva gól! Poľský celok znižuje stav v poslednej desaťminútovke! Z rohového kopu lopta ideálne letela na hranicu malého vápna, kde bol pripravený GREGORZ KUŚWIK a ten hlavičkou nedal šancu brankárovi Banskej Bystrice!
     
    79
    Banská Bystrica dala gól!
    Krásna kombinácia v podaní hráčov Banskej Bystrice! Spoza pravej hranice šestnástky poslal do stredu pokutového územia center Kupec, ktorý našiel MAREKA ŠOVČÍKA a ten zakončil po zemi ku ľavej žrdi!
     
    76
    V pokutovom území sa teraz lopty z ničoho nič zmocnil Zieńczuk, osamotený si vytvoril priestor pred štyrmi hráčmi, no jeho zakončenie tesne minulo ľavú žrď.
     
    76
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Dolný, prichádza Balko.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Banović, prichádza Devito.
     
    72
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Wojnar, prichádza Kupec.
     
    70
    Obrovská šanca pre Chorzów! V šestnástke loptu Surma pekne priťukol Zieńczukovi, ktorý vypálil z tesnej blízkosti brány, no Budinský dokonale vykryl priestor a loptu nepustil za svoj chrbát!
     
    37
    Dolny teraz pripravil takmer z polovice ihriska peknú prihrávku Střihavkovi, ktorý smeroval skoro sám na bránu, keďže bol dostihovaný jedným z hráčov Chorzowa, ale napriek tomu dokázal zakončiť, no jeho strela z pravej hranice šestnástky trafila len brankára Skabu.
     
    34
    Na stredovú os pred šestnástkou dostal ideálnu prihrávku Efir, no jeho strelu z hranice pokutového územia ukážkovo zneškodnil brankár Budinský.
     
    21
    Z ľavej strany pokutového územia sme teraz videli tvrdú strelu od Wojnara, no ten napálil len priamo do brankára Skabu, ktorý jeho pokus ideálne vystihol!
     
    10
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania otvárajú skóre po 10 minútach hry! Z priestoru hornej hranice šestnástky si vytvoril priestor DAVID STŘIHAVKA, ktorý zakončil ku ľavej žrdi a presadil sa peknou strelou!
     
    9
    Obrovská šanca pre Banskú Bystricu! Po pravej strane vykúzlil peknú útočnú prihrávku Ľupták, ktorý našiel v medzere Wojnara a ten smeroval po pravej hranici šestnástky, v tom na opačnej strane hľadal spoluhráča, no loptu už stihol vyraziť Urbańczyk!

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 83. Kuświk, 84. Starzyński – 10. Střihavka, 79. Šovčík


    Ruch Chorzów: Skaba – Gieraga, Malinowski, Helik, Gigolajew, Urbańczyk, Rzuchowski, Wlodyka, Janik, Karahmet, Efir
    Náhradníci: Kamiński, Konczkowski, Stawarczyk, Dziwniel, Kowalski, Surma, Babiarz, Starzyński, Zieńczuk, Kuświk

    MFK Dukla Banská Bystrica: Budinský – Vajda, Banović, Savić, Rejdovian, Ľupták, Peňaška, Sumsky, Wojnar, Strihavka, Dolny
    Náhradníci: Boroš, Devito, Balko, Kupec, Sovcik