Slovensko U18 – Kanada U18 5:1 (kon.) | USA U18 – Česko U18 1:5 (kon.) | Veľká Británia U18 – Slovensko U18 3:9 (kon.)
koniec
Slovensko U18
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Kanada U18
Štvrtok 26.06.2014, 12:00 • Zimný štadión V.Dzurillu • Majstrovstvá sveta U18
     
    41:39
    Slovensko dáva gól! Chlapcom stačilo 13 sekúnd, aby využili početnú prevahu o dvoch hráčov. Do streleckej listiny sa dnes po druhý raz zapísal KRISTIÁN POSPÍŠIL. Asistencie: Ján Čavajda, Samuel Šimko. A pokračujeme v presilovej hre.
     
    36:32
    Slovensko dáva gól! I keď do konca stretnutia zostáva niečo vyše 8 minút, dovolím si tvrdiť, že je rozhodnuté. Štvrtý gól Slovenska vsietil CHRISTIÁN BEDNARČÍK, ktorému asistoval Marco Halama.
     
    16:44
    Slovensko dáva gól! PATRIK KRATOCHVÍLA a jeho úspešná dorážka, ktorá posiela slovenský tím do vedenia o dva góly! Asistencie: Marko Hrnčirík a Christián Bednarčík.
     
    13:40
    Kanada dáva gól! Na centimeter presná delovka hráča menom JOSH LAFRAMBOISE z ľavého kruhu znamená zníženie. Surák bol teraz skutočne bezmocný, dostal do vedľa hlavy a ponad rameno, kde sa chytá len veľmi ťažko.
     
    12:26
    Slovensko dáva gól! Využitá slovenská presilová hra. Pán kanonier s veľkým "P" KRISTIÁN POSPÍŠIL napriahol spoza modrej čiary, takmer až od červenej a prekonal McHolma dnes po druhý raz. Asistoval mu Jakub Kyčák.
     
    07:00
    Slovensko dáva gól! Halama ustál súboj s dvojicou kanadských hráčov a následne našiel nabiehajúceho spoluhráča menom KRISTIÁN POSPÍŠIL a ten otvoril skóre stretnutia! Pospíšilovi to na týchto MS skutočne sype. Asistencie: Marco Halama a Ján Čavajda.

    Marek Hudák

    Góly a asistencie: 7. Pospíšil (Halama, Čavajda), 13. Pospíšil (Kyčák), 17. Kratochvíla (Hrnčirík, Bednarčík), 37. Bednarčík (Halama), 42. Pospíšil (Čavajda, Šimko) – 14. Laframboise


    Slovensko U18: Surák (Plutinský)- Cíbik, Čavajda, Godalla, Hrnčirík, Šotek, Švantner, Meier, Zwick- Šimko, Tóth, Olejník, Pospíšil, Súkeľ, Zadžora, Súkeľ, Bednarčík, Bušovský, Halama, Chmeľ, Kratochvíla, Matuška
    Kanada U18: McHolm (Slavin)- Alexander, Fedorko, Fisher, Jachetta, McKinlay, Saunders, Williston, Zipp- Navrot, Nelson, Schatz, Weloy, Wightman, Witt, Gondos, Kastes, Erbs, Evan, Dudar, Lafraboise