Česko U16 – Nemecko U16 17:0 (kon.) | Slovensko U16 – Švajčiarsko U16 7:0 (kon.)
koniec
Slovensko U16
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
Švajčiarsko U16
Streda 25.06.2014, 14:00 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislava • Majstrovstvá sveta U16
     
    32:47
    Slovensko dáva gól! Slovenskí mladíci zvyšujú už na pohodlných 7:0. Farkaš napriahol na červenej čiare a vypálil, jeho strela sa odrazila od pleksiskla presne pred bránkovisko, kde bol DOMINIK MIKLAS, ktorý s prehľadom trafil priestor brány a skóroval.
    Asistenciu si pripísal Lukáš Farkaš.
     
    26:28
    Slovensko dáva gól! Je to už 6:0! Skvelou individuálnou akciu sa blysol LUKÁŠ OLEJNÍK, ktorý z ľavej strany najprv obišiel Beyelera, vypálil a vlastnú strelu si dorazil do odkrytej brány!
    Asistenciu si pripísal Erik Gubo.
     
    24:44
    Slovensko dáva gól! Naši chlapci vedú už 5:0! Václav vybojoval puk a prihrával ho pred bránkovisko, kde stál pripravený FILIP VAŠAŠ, ktorému už nerobilo problémy skórovať do švajčiarskej brány.
    Asistenciu si pripísal Rastislav Václav.
     
    11:18
    Slovensko dáva gól! Je to 4:0. Keiser rozohrával zle v obrannom pásme a loptičku sa podarilo zachytiť ERIKOVI GUBOVI, ktorý z medzikružia prihrával na ľavú stranu Olejníkovi, ktorý si našiel práve voľného Guba pred bránou, ktorému vrátil a ten už len s prehľadom zakončil.
    Asistenciu si pripísal Lukáš Olejník.
     
    09:24
    Slovensko dáva gól! Vedieme 3:0. MAREK GAJDOŠ skvelo prečítal hru v strednom pásme a zachytil prihrávku od Wallina, nabral rýchlosť a z medzikružia zakončil do pravého horného rohu švajčiarskej brány!
    Bez asistencie.
     
    04:35
    Slovensko dáva gól! Naši chlapci vedú v priebehu piatej minúty už 2:0, výborný začiatok. Náš kapitán Martin Krempaský vypálil od modrej čiary, Stucki najprv vyrazil, ale následne Václav našiel z ľavej strany pred bránkoviskom na pravú stranu BORISA MARTANČÍKA, ktorému posunul loptičku a náš útočník už len poľahky zakončil do súperovej brány!
    Asistenciu si pripísal Rastislav Václav a Martin Krempaský.
     
    02:12
    Slovensko dáva gól! Slovenský tím sa dostáva do vedenia! Skvelú prácu odviedol Gubo, ktorý vybojoval loptičku za bránou, dostal sa s ňou pohodlne až pred bránu, keď zadovkou spred bránkoviska prihral na MILOŠA FAFRÁKA, ktorý už len usmernil puk do odkrytej brány Švajčiarska!
    Asistenciu si pripísal Erik Gubo.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 3. Fafrák (Gubo), 5. Martančík (Václav, Krempaský), 10. Gajdoš, 12. Gubo (Olejník), 25. Vašaš (Martančík), 27. Olejník (Gubo), 33. Miklas (Farkaš)


    Slovensko U16: Šturma – Coma, Farkaš, Gajdoš, Janaček, Junas, Knesl, Krempaský, Svitana, Šimčák – Miklas, Bobál, Cerjan, Fafrák, Gubo, Lacek, Martančík, Vašaš, Nauš, Olejník, Reľovský, Slanina, Václav
    Švajčiarsko U16: Stucki – Bächler, Dely, Fleury, Gerber, Kunsch, Marti, Muller, Solioz, Streuli, Wehrli, Beyeler, Bohnenblust, Bongni, Iseli, Keiser K., Keiser S., Mauron, Oesch, Rohrbach, Wallin, Weissmann, Baldari

    Rozhodca: Prudík, Fiala