Česko U16 – Nemecko U16 17:0 (kon.) | Slovensko U16 – Švajčiarsko U16 7:0 (kon.)
koniec
Česko U16
17:0 (8:0, 4:0, 5:0)
Nemecko U16
Streda 25.06.2014, 14:00Majstrovstvá sveta U16
     
    Po tretinách 8:0, 4:0 a 5:0 sa zápas skončil jednoznačným triumfom českého výberu. Veľmi nás teší, ak ste si duel vychutnali prostredníctvom nášho webu Onlajny.eu.

    V Bratislave ešte nasleduje česká hymna na počesť víťazov.
    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok dňa.

    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (15:37:53)
     
    45:00
    Koniec zápasu.
     
    44:56
    Českí hráči búchaním o mantinel odrátavajú sekundy. Česi nasúkali súperovi 17 gólov a z ich strany preto o ničom inom ako o spokojnosti nemôže byť reč.
     
    44:12
    Medzičasom sa nám začala už posledná minúta tohto duelu. Snáď vám ani nemusíme pripomínať, že hracej ploche sa nedeje nič zaujímavé.
     
    43:45
    Nemecko zrejme definitívne zložilo zbrane a nedá už ani len čestný gól. Nemci sú stále stiahnutý pred vlastným gólmanom, ktorý nemá náladu ani len na fľašu s vodou.
     
    42:56
    Takáto hra by vám už určite aj liezla na nervy. Celých 43 minút už v Bratislave nevidíme nič iné, než aktivitu českého výberu. Dominancia je síce chvályhodná, ale takéto rozdiely medzi tímami by až byť nemali.
     
    42:23
    Nemecko už podľa všetkého úplne kapitulovalo. Hostia sa nevedia udržať pri loptičke a neustále sa musia brániť.
     
    41:29
    Pre Smudeka bol predchádzajúci gól už tretím v tomto zápase. Dnešný duel je perfektný na vylepšenie štatistík pre všetkých českých hráčov.
     
    41:02
    Česko dáva gól!
    Postupnosť napokon ostáva využitá a Česko skóruje aj vo svojej piatej presilovke z piatich. Tvrdou ranou takmer od modrej čiary sa dokázal presadiť MATOUŠ SMUDEK. Asistencie: Dominik Mikulčák a Marcel Malina.
     
    40:26
    Nemecko sa na náš vkus až veľmi dlho bráni proti piatim mužom Česka. Oficiálne domáci mladíci sa ale vôbec nemajú kam ponáhľať a v pokoji môžu kombinovať.
     
    39:58
    Podľa správnosti by mali Česi využiť aj túto presilovku. Z doterajších štyroch totiž dali štyri góly, tak by si nemali pokaziť zatiaľ stopercentnú štatistiku v početných prevahách.
     
    39:49
    Nemecko sa navyše bude brániť. Weinmann oslabuje svoj tím za napadnutie.
     
    38:20
    Prebieha 39 minúta stretnutia a Česko vyhráva viac než jednoznačne – šestnásťgólovým rozdielom. Niečo také sme tu už poriadne dlho nemali, ak vôbec...
     
    37:25
    Česko dáva gól!
    ŠTĚPÁN ŠVANDA je takisto pri chuti a toto je už jeho druhý presný zásah. Pravdupovediac, ani sme si nestihli všimnúť, ako padol. Bez asistencií.
     
    37:07
    Česko dáva gól!
    DOMINIK MIKULČÁK sa dokázal presadiť aj druhýkrát v tomto dueli! Ani teraz s tým veľa práce nemal, loptičky padajú do nemeckej siete jedna za druhou. Asistencia: Jan Prokop.
     
    36:45
    Ťažko povedať, čo teraz prebieha hlavami nemeckým hráčov alebo napríklad aj trénera. Rozhodne by sme ale nechceli byť v ich koži, príjemné to určite nebude.
     
    36:00
    K tomuto zápasu sa už pomaly ani nedá nič napísať, pretože na hracej ploche v Bratislave sa nedeje vôbec nič nové. Sledujeme absolútnu celozápasovú dominanciu českého výberu.
     
    35:13
    Česko dáva gól!
    Teraz už ale áno! Štrnásty presný zásah zabezpečil pre český tím nenápadnou ranou DOMINIK MIKULČÁK. Asistencie: Adam Drož a Matěj Štefka.
     
    33:59
    Českí hráči to tentokrát skúsili z uhla. Na veľké prekvapenie všetkých prítomných nemecký brankár loptičku chytil a gól z toho nie je.
     
    33:40
    Malina je aj naďalej veľmi aktívny. Teraz sa s loptičkou na hokejke dostal až priamo pred bránku, no tam mu z čepele skĺzla a zakončiť nemohol.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 2. Smudek (Holec), 5. Prokop (Mikulčák), 5. Smudek (Málek, Holec), 7. Král (Fraňo, Kmenta), 9. Malina, 10. Fraňo (Málik, Popluhár), 11. Malina (Švanda), 15. Malina (Mlázovský), 18. Prokop (Drož, Jaroměřský), 21. Kmenta (Král), 24. Popluhár (Málik, Kmenta), 27. Málik (Popluhár, Kmenta), 33. Švanda (Jakeš), 36. Mikulčák (Drož, Štefka), 38. Mikulčák (Prokop), 38. Švanda, 42. Smudek (Mikulčák, Malina)


    Česko U16: Ulrich – Vísner, Jakeš, Smudek, Štefka, Zajíček, Jaroměřský, Kucharski, Málik, Mikulčák, Mlázovský, Popluhár, Hnát, Drož, Fraňo, Holec, Kmenta, Král, Majer, Málek, Malina, Prokop, Švanda
    Nemecko U16: Dunkel (Paul) – Gräber, Guran, Sprenger, Sprenzl, Sterzik, Weinmann, Bohr, Durr, Eck, Hossenthaler, Hey, Kritter, Merkle, Neidl, Sterzik, Zornik

    Rozhodca: Ivan Bežo, Karl Willson