Česko U16 – Nemecko U16 17:0 (kon.) | Slovensko U16 – Švajčiarsko U16 7:0 (kon.)
koniec
Česko U16
17:0 (8:0, 4:0, 5:0)
Nemecko U16
Streda 25.06.2014, 14:00Majstrovstvá sveta U16
     
    41:02
    Česko dáva gól!
    Postupnosť napokon ostáva využitá a Česko skóruje aj vo svojej piatej presilovke z piatich. Tvrdou ranou takmer od modrej čiary sa dokázal presadiť MATOUŠ SMUDEK. Asistencie: Dominik Mikulčák a Marcel Malina.
     
    37:25
    Česko dáva gól!
    ŠTĚPÁN ŠVANDA je takisto pri chuti a toto je už jeho druhý presný zásah. Pravdupovediac, ani sme si nestihli všimnúť, ako padol. Bez asistencií.
     
    37:07
    Česko dáva gól!
    DOMINIK MIKULČÁK sa dokázal presadiť aj druhýkrát v tomto dueli! Ani teraz s tým veľa práce nemal, loptičky padajú do nemeckej siete jedna za druhou. Asistencia: Jan Prokop.
     
    35:13
    Česko dáva gól!
    Teraz už ale áno! Štrnásty presný zásah zabezpečil pre český tím nenápadnou ranou DOMINIK MIKULČÁK. Asistencie: Adam Drož a Matěj Štefka.
     
    32:14
    Česko dáva gól!
    K tomuto už ani niet čo dodať. V bránke hostí teraz skončilo nahodenie od útočnej modrej čiary v podaní ŠTĚPÁNA ŠVANDU. Asistencia: Tomáš Jakeš.
     
    26:59
    Česko dáva gól!
    Tucet uzavretý! PAVEL MÁLIK teraz napriahol úplne presne a ku dvom asistenciám si pripisuje aj presný zásah. Prihrávali mu Aleš Popluhár a Aleš Kmenta.
     
    23:02
    Česko dáva gól!
    Debakel pokračuje. Teraz hostia inkasujú po zakončení z ľavej strany, ktoré smerovalo z hokejky ALEŠA POPLUHÁRA. Asistencie: Pavel Málik, Aleš Kmenta.
     
    20:53
    Česko dáva gól!
    Desiatka je na svete! Pred bránkou nechali hostia úplne nepokrytého ALEŠA KMENTU, ktorý dostal prihrávku a bezproblémovo ju poslal do siete. Asistencia: Jakub Král.
     
    18:00
    Česko dáva gól!
    Domáci hráči pridávajú svoj deviaty gól! JAN PROKOP mal loptičku na hokejke na ľavej strane od bránky a ranou z uhla prekvapil súpera. Asistencie: Adam Drož a Filip Jaroměřský.
     
    14:34
    Česko dáva gól!
    Česko vyhráva už o neuveriteľných 8 gólov. Presadiť sa dokázal MARCEL MALINA, ktorý takto dnes zavŕšil svoj hetrik. Asistencia: Robin Mlázovský.
     
    10:49
    Česko dáva gól!
    Česko súperovi nedáva vôbec žiadnu šancu na úspech. Prudko nastrelenú loptičku pred bránkou počkal osamotený MARCEL MALINA a dorazil ju za chrbát bezmocného brankára. Asistencia: Štěpán Švanda. Česko využíva presilovku.
     
    09:04
    Česko dáva gól!
    Góly už pomaly ani nestíhame počítať. Zaznamenali sme ďalší prudký švih do horných priestorov nemeckej svätyne, čo znamená už šiesty gól pre Česko. Presadil sa MATĚJ FRAŇO. Asistencie: Pavel Málik a Aleš Popluhár.
     
    08:32
    Česko dáva gól!
    Náskok českých hráčov je už päťgólový! Nemeckého brankára teraz prekvapil nenápadný švih spoza obrany, ktorého autorom bol MARCEL MALINA. Bez asistencií.
     
    06:24
    Česko dáva gól!
    Česko pridáva svoj štvrtý gól v tomto zápase! JAKUB KRÁL sa tvrdo napriahol a prepálil Dunkela. Asistencie: Matěj Fraňo, Aleš Kmenta.
     
    04:57
    Česko dáva gól!
    Česi svojho súpera vôbec nešetria! Nemci sa ešte nestihli spamätať z druhého inkasovaného gólu a už prehrávajú o tri presné zásahy. Druhýkrát v zápase sa presadil MATOUŠ SMUDEK. Asistencie: Ondřej Málek a Jaroslav Holec.
     
    04:22
    Česko dáva gól!
    Naši západní susedia sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Stalo sa tak po prudkej strele švihom, ktorá skončila až v sieti. Presadil sa JAN PROKOP. Asistencia: Dominik Mikulčák.
     
    01:55
    Česko dáva gól!
    Českí hráči sa hneď v úvode duelu dostávajú do vedenia. Gól padol po strele od modrej čiary a následnej dorážke spred bránky. Presadil sa MATOUŠ SMUDEK. Asistencia: Jaroslav Holec.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 2. Smudek (Holec), 5. Prokop (Mikulčák), 5. Smudek (Málek, Holec), 7. Král (Fraňo, Kmenta), 9. Malina, 10. Fraňo (Málik, Popluhár), 11. Malina (Švanda), 15. Malina (Mlázovský), 18. Prokop (Drož, Jaroměřský), 21. Kmenta (Král), 24. Popluhár (Málik, Kmenta), 27. Málik (Popluhár, Kmenta), 33. Švanda (Jakeš), 36. Mikulčák (Drož, Štefka), 38. Mikulčák (Prokop), 38. Švanda, 42. Smudek (Mikulčák, Malina)


    Česko U16: Ulrich – Vísner, Jakeš, Smudek, Štefka, Zajíček, Jaroměřský, Kucharski, Málik, Mikulčák, Mlázovský, Popluhár, Hnát, Drož, Fraňo, Holec, Kmenta, Král, Majer, Málek, Malina, Prokop, Švanda
    Nemecko U16: Dunkel (Paul) – Gräber, Guran, Sprenger, Sprenzl, Sterzik, Weinmann, Bohr, Durr, Eck, Hossenthaler, Hey, Kritter, Merkle, Neidl, Sterzik, Zornik

    Rozhodca: Ivan Bežo, Karl Willson