Real Madrid – Atlético Madrid 4:1 (po pr.)
koniec po predl.
Real Madrid
4:1 (0:1)
Atlético Madrid
Sobota 24.05.2014, 20:45 • Estadio da Luz, Lisabon • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    120
    Real Madrid dal gól!
    CRISTIANO RONALDO suverénnym spôsobom premieňa pokutový kop a svojím sedemnástym gólom v Lige Majstrov zrejme uzatvára skóre dnešného duelu na 4:1.
     
    118
    Real Madrid dal gól!
    Z ľavej strany prihrával na krátko Cristiano Ronaldo MARCELOVI, ktorý sa nikým neatakovaný dostal do vápna, kde presnou strelou posiela Real do vedenia o dva góly a rozhoduje dnešný zápas.
     
    110
    Real Madrid dal gól!
    Výborný výkon v dnešnom finále potvrdzuje Ángel Di María, ktorý sa pekne predral cez ľavé krídlo a po následnom centri sa hlavou presadzuje GARETH BALE, ktorý posiela Biely Balet do vedenia.
     
    90+3
    Real Madrid dal gól!
    Real si vybojoval rohový kop z pravej strany a po Modričovom centri od rohovej zástavky sa presnou hlavičkou presadzuje SERGIO RAMOS, ktorý vyrovnáva na 1:1 a s najväčšou pravdepodobnosťou posiela zápas do predĺženia.
     
    36
    Atlético dalo gól!
    Po odvrátenom rohovom kope Atlético zostalo na súperovej polovici a po centri Juanfrana spoza šestnástky využíva nešťastné vybehnutie Casillasa DIEGO GODÍN, ktorý presnou hlavičkou zo stredu vápna posiela Atlético Madrid do najtesnejšieho vedenia.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 90+3. Ramos, 110. Bale, 118. Marcelo, 120. Ronaldo (pen.) – 36. Godín

    Karty:   27. Ramos (RMA), 45+1. Khedira (RMA), 118. Marcelo (RMA), 120+1. Ronaldo (RMA), 120+3. Varane (RMA) – 27. García (MAD), 53. Miranda (MAD), 72. Villa (MAD), 74. Juanfran (MAD), 86. Koke (MAD), 100. Gabi (MAD), 120. Godín (MAD)


    Real Madrid: Casillas (C) – Carvajal, Ramos, Varane, Coentrão – Modrič, Khedira, di María – Bale, Benzema, Ronaldo
    Náhradníci: Diego López – Pepe, Marcelo, Arbeloa, Isco, Illarramendi, Morata

    Atlético Madrid: ourtois – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Raúl García, Tiago, Gabi (C), Koke – D. Costa, David Villa
    Náhradníci: Aranzubia – Alderweireld, M. Suárez, C. Rodríguez, Diego, J. Sosa, Adrián

    Rozhodca: B. Kuipers – S. van Roekel, E. Zeinstra