Udinese – Sampdoria 3:3 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
3:3 (2:1)
Sampdoria Janov
cz Sobota 17.05.2014, 20:45Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    88
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Dnešní utkání patří jednomu muži a to není nikdo jiný než hvězdný útočník ANTONIO DI NATALE, který opět načasoval skvěle svůj náběh a ocitl se náhle v tváří tvář gólmanovi Fiorillo, který sice dělal, co mohl, ale byl bez šance zasáhnout proti střele z těsné blízkosti.
     
    55
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Sampdoria střílí další branku a máme tu tak již druhý obrat! ROBERTA SORIANA nejdříve vychytal gólman Brkić, který ale míč vyrazil zpět k hostujícímu záložníkovi, který se ale nerozpakoval a z těžkého úhlu poslal balon do poloprázdné branky.
     
    53
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Eder dostal lahůdkový pas za obranu a následně chladnokrevně prostřelil gólmana Brkiče.
     
    32
    Udinese právě vstřelilo branku!
    A je to již 2:1! Udinese velmi rychle otáčí průběh utkání. Pereyra předsprintoval svého strážce, obelstil gólmana a následně nechystal míč nabíhajícímu ANTONIU DI NATALEMU, jenž z blízkosti doklepl míč do prázdné branky.
     
    26
    Udinese právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! ANTONIO DI NATALE nádherně zakroutil míč přes zeď a potvrdil tak pověst fotbalového génia. Gólman Fiorillo zůstal pouze nehybně stát na svém místě.
     
    10
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Nádherný centr z pravé strany od Gabbiadiniho našel přesně hlavu STEFANA OKAKY, na jehož hlavičku byl gólman Brkić krátký.

    Dominik Rejthar

    Góly: 26. Di Natale, 32. Di Natale (Pereyra), 88. Di Natale – 10. Okaka (Gabbiadini), 53. Eder (Okaka), 55. Soriano (Okaka)

    Karty:   63. Pinzi (UDI), 75. Domizzi (UDI), 77. López (UDI) – 42. Mustafi (SMD), 49. Eder (SMD)


    Udinese Calcio: Brkić – Silva (18. Naldo), Domizzi, Bubnjić (78. López), Widmer – Lazzari, Allan (65. Badu), Pinzi – Fernandes, Di Natale (C), Pereyra.
    Náhradníci: Kelava, Benussi – Naldo, Badu, Mlinar, Jádson, Zielinski, Beleck, López.

    Sampdoria Janov: Fiorillo – De Silvestri, Mustafi, Gastaldello (C), Regini – Gabbiadini (83. Wszolek), Krstičić, Eder (66. Sansone), Palombo (46. Renan), Soriano – Okaka.
    Náhradníci: Da Costa – Costa, Salamon, Fornasier, Renan, Rodríguez, Sansone, Wszolek, Bjarnason, Sestu, Lombardo, López.

    Rozhodca: Saia – Penatngelo, Raparelli