Třinec – Karviná 3:2 (kon.)
koniec
FK Třinec
3:2 (2:1)
MFK Karviná
cz Štvrtok 01.05.2014, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90
    Zraněný Roman Haša je odnesen na nosítkách za čáru, na poslední chvilky ho nahradí Slovák René Dedič. Karviná se stále nemůže dostat k bráně Palečka.
     
    88
    Kubáň dostal přihrávku od Wojnara, neváhal a nakopl míč dopředu. Byl ještě dohrán Davidem Mikulou (KAR) a kapitán hostí si taktéž vysloužil žluté napomenutí.
     
    87
    Radek Gulajev (TRI) bránil rozehrávce karvinské standardní situace a po zásluze je oceněn žlutou kartou. Míč uvede do hry Pindroch.
     
    82
    Karviná dnes naposledy střídá. Ze hřiště odchází Richard Vaněk, novým mužem na hrací ploše je Erik Puchel.
     
    79
    Karviná právě vstřelila branku!
    Důležitá branka pro Karvinou přece jenom přichází! Rohový kop vyšel napodruhé skvěle, Ofori hlavičkoval do pravé tyče, dorážku obstaral LUKÁŠ KURUŠTA a poslal míč nechytatelně pod břevno – 3:2!
     
    78
    Kontaktní gól měl na hlavě Fiala, který byl adresátem Eismannova centru, ale směr jeho zakončení vystihl Paleček a vyrazil míč na rohový kop!
     
    74
    Lukáš Kurušta (KAR) nezačal své působení na trávníku úplně šťastně. Dohrál brankáře Palečka po jeho zákroku a vidí žlutou kartu.
     
    74
    Karviná dnes střídá podruhé. Aktivního Milana Halašku vystřídá na hrací ploše Lukáš Kurušta.
     
    74
    Třinecké fotbalisty posílí v boji v závěrečných minutách Petr Wojnar, který zastoupí Jaroslava Málka.
     
    73
    Roman Haša (TRI) obdržel žlutou kartu za faul na Vaňka, sudí ponechali hostům výhodu, ti však o míč přišli a fauloval pro změnu Ofori, takže paradoxně rozehrává Třinec.
     
    69
    Třinec právě vstřelil branku!
    Karvinští dnes svými vlastními minelami nabízejí góly svému soupeři! Ofori zaváhal při rozehrávce, balon získal Málek, předložil míč MIROSLAVU CEPLÁKOVI a ten střelou do prázdné branky nepohrdl – 3:1!
     
    68
    Jan Svatonský vystřídá Ondřeje Cvernu, který se podepsal u prvního třineckého gólu, dále však nepředvedl špatný výkon.
     
    62
    Palečkovi vypadl z náruče Eismannův centr a Richard Vaněk (KAR) dorazil do odkryté branky. Sudí však odpískal faul na gólmana a rozezlenému Vaňkovi udělil žlutou kartu.
     
    46
    Třinečtí nastupují do druhého poločasu s jednou překvapivou změnou. Kapitán Benjamin Vomáčka předal pásku Malířovi a na hřišti ho nahradil Motyčka. Kapitán domácích odstoupil zřejmě ze zdravotních důvodů.
     
    45+1
    Třinec právě vstřelil branku!
    Balon si na penaltový puntík přichystal RADEK GULAJEV, Pindroch směr jeho střely vystihl, ale natahoval se marně! Gulajev se trefil přesně k levé tyči – 2:1!
     
    45
    Koutný ve vápně fauloval Čelůstku a je nařízena penalta! Čelůstka si zpracovával balon, přičemž o jeho nohu zavadil hostující Koutný.
     
    37
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná se přece jenom zaslouženě prosazuje! Eismannův přetažený centr si našel Fiala, jeho pokus vyrazil Paleček jen k MICHALU GONDOVI a tvrdá rána slovenského záložníka už skončila v síti – 1:1!
     
    31
    Lukáš Kubáň (TRI) však hostujícího Juřenu na polovině hřiště fauloval a bylo to dokonce za žlutou kartu. Kubáň je prvním potrestaným.
     
    21
    Vaněk si poradil s Lisickým, obešel ho a vystřelil, jeho střelu však zastavil Vomáčka. Míč si pak našel Halaška a utěšenou ranou z hranice šestnáctky nechal vyniknout Palečka, který vyrazil na roh!
     
    2
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ofori zastavil hlavou také druhý dlouhý balon v podání Třineckých, ale jeho spoluhráč O. Cverna chyboval, nechal se předskočit ROMANEM HAŠOU a ten dokázal zakončit do prázdné branky okolo vybíhajícího Pindrocha – 1:0!

    Ondřej Zoubek

    Góly: 2. Haša, 45+1. Gulajev (pen.), 69. Ceplák – 37. Gonda, 79. Kurušta

    Karty:   31. Kubáň (TRI), 73. Haša (TRI), 87. Gulajev (TRI) – 62. Vaněk (KAR), 74. Kurušta (KAR), 88. Mikula (KAR)


    FK Třinec: Paleček – Lisický, Vomáčka (C) (46. Motyčka), Čelůstka, Kubáň – Malíř, Hupka, Málek (74. Wojnar), Ceplák – Gulajev, Haša (90. Dedič). Trenér: Karel Kula.
    Náhradníci: Bruk – Wojnar, Matoušek, Motyčka, Gavlák, Janec, Dedič.

    MFK Karviná: Pindroch – Mikula (C), Ofori, Koutný, O. Cverna (68. Svatonský) – Vaněk (82. Puchel), Fiala, Gonda, Eismann – Halaška (74. Kurušta), Juřena. Trenér: Josef Mazura.
    Náhradníci: Lipčák – V. Cverna, Puchel, Kurušta, Svatonský, Holek.

    Rozhodca: Miroslav Zelinka – Ladislav Gallo, Milan Plesar

    Diváci: 1062