Třinec – Karviná 3:2 (kon.)
koniec
FK Třinec
3:2 (2:1)
MFK Karviná
cz Štvrtok 01.05.2014, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    88
    Kubáň dostal přihrávku od Wojnara, neváhal a nakopl míč dopředu. Byl ještě dohrán Davidem Mikulou (KAR) a kapitán hostí si taktéž vysloužil žluté napomenutí.
     
    87
    Radek Gulajev (TRI) bránil rozehrávce karvinské standardní situace a po zásluze je oceněn žlutou kartou. Míč uvede do hry Pindroch.
     
    74
    Lukáš Kurušta (KAR) nezačal své působení na trávníku úplně šťastně. Dohrál brankáře Palečka po jeho zákroku a vidí žlutou kartu.
     
    73
    Roman Haša (TRI) obdržel žlutou kartu za faul na Vaňka, sudí ponechali hostům výhodu, ti však o míč přišli a fauloval pro změnu Ofori, takže paradoxně rozehrává Třinec.
     
    62
    Palečkovi vypadl z náruče Eismannův centr a Richard Vaněk (KAR) dorazil do odkryté branky. Sudí však odpískal faul na gólmana a rozezlenému Vaňkovi udělil žlutou kartu.
     
    31
    Lukáš Kubáň (TRI) však hostujícího Juřenu na polovině hřiště fauloval a bylo to dokonce za žlutou kartu. Kubáň je prvním potrestaným.

    Ondřej Zoubek

    Góly: 2. Haša, 45+1. Gulajev (pen.), 69. Ceplák – 37. Gonda, 79. Kurušta

    Karty:   31. Kubáň (TRI), 73. Haša (TRI), 87. Gulajev (TRI) – 62. Vaněk (KAR), 74. Kurušta (KAR), 88. Mikula (KAR)


    FK Třinec: Paleček – Lisický, Vomáčka (C) (46. Motyčka), Čelůstka, Kubáň – Malíř, Hupka, Málek (74. Wojnar), Ceplák – Gulajev, Haša (90. Dedič). Trenér: Karel Kula.
    Náhradníci: Bruk – Wojnar, Matoušek, Motyčka, Gavlák, Janec, Dedič.

    MFK Karviná: Pindroch – Mikula (C), Ofori, Koutný, O. Cverna (68. Svatonský) – Vaněk (82. Puchel), Fiala, Gonda, Eismann – Halaška (74. Kurušta), Juřena. Trenér: Josef Mazura.
    Náhradníci: Lipčák – V. Cverna, Puchel, Kurušta, Svatonský, Holek.

    Rozhodca: Miroslav Zelinka – Ladislav Gallo, Milan Plesar

    Diváci: 1062