Columbus – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | LA Kings – San Jose 4:1 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
3:4 (0:2, 0:2, 3:0)
Pittsburgh Penguins
cz Utorok 29.04.2014, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je hokejová fantazie! Columbus se dostává na dostřel jediné branky, když před brankou tečoval kotouč NICK FOLIGNO a Fleury nedokázal na tuto změnu směru zareagovat. Asistence: Fjodor Ťjutin.
     
    53:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Velký tlak Columbusu končí druhou brankou v síti Fleuryho. Z levého kruhu vystřelil zápěstím ARTJOM ANISIMOV a poslal kotouč mezi betony brankáře Pittsburghu. Asistence: Jack Johnson, Cam Atkinson.
     
    50:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus ve vlastním oslabení stahuje náskok Pittsburghu na rozdíl tří branek. Calvert vybojoval za brankou kotouč pro FJODORA ŤJUTINA, který z pravého kruhu zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Matt Calvert, Jack Johnson.
     
    35:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se ubránil silnému tlaku a dává čtvrtou branku. Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, když se u kotouče držel JEVGENIJ MALKIN, který také celou situaci nakonec vyřešil sám, když poslal kotouč k pravé tyčce a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Jussi Jokinen, Matt Niskanen.
     
    20:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Columbus. Za domácí obranu dostal dobrou přihrávku BRANDON SUTTER, který jel sám na branku a po kličce do bekhendu, kterou zmátl Bobrovského poslal kotouč do branky. Bez asistence.
     
    13:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh přesilovou hru velmi rychle využívá. Kotouč se dostal na hokejku JEVGENIJE MALKINA, který se střelou neváhal a poslal kotouč z mezikruží pod břevno. Bobrovskij měl zakrytý výhled a nedokázal včas zasáhnout. Asistence: Sidney Crosby, Matt Niskanen.
     
    09:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se dostává do vedení! Hvězdy Tučňáků se prosazují, když kouč Bylsma poslal na led to nejlepší, co na střídačce má. Crosby vybojoval v útočném pásmu kotouč a posunul jej na Kunitze, který přihrávkou před branku našel JEVGENIJE MALKINA, jenž si kotouč zpracoval a střelou zápěstím poslal kotouč k pravé tyči. Toto je první branka tohoto ruského hráče v letošním play-off. Asistence: Chris Kunitz.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 51. Ťjutin (Calvert, Johnson), 54. Anisimov (Johnson, Atkinson), 56. Foligno (Ťjutin) – 10. Malkin (Kunitz), 14. Malkin (Crosby, Niskanen), 21. Sutter, 36. Malkin (Jokinen, Niskanen)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Ťjutin, Wisniewski, Schultz, Savard, Murray – Skille, Johansen, Jenner – Atkinson, Dubinsky, Calvert – Comeau, Anisimov, Foligno – Boll, Letestu, MacKenzie
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Letang, Bortuzzo, Scuderi, Niskanen, Maatta – Stempniak, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Jokinen – Vitale, Sutter, Bennett – Adams, Goc, Glass

    Rozhodca: Joannette, Pollock – Driscoll, Shewchyk

    Diváci: 19 189