Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:3 (po pr.) | Anaheim – Dallas 6:2 (kon.)
Boston – Detroit 4:2 (kon.) | Boston – Detroit 4:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Dallas Stars
cz Sobota 26.04.2014, 04:45 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají další přesilovou hru! Už to vypadalo, že se Dallasu povede vyhodit kotouč, ale Ducks jej udrželi a Perreault nahrál na levou stranu COREYMU PERRYMU, kterému se pokusil Thomas vypíchnout kotouč z hole rybičkou, ale domácí útočník jej objel a zasunul puk do prázdné brány. Asistence: Mathieu Perreault, Cam Fowler.
     
    44:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté dokázali získat kotouč za bránou Dallasu, kde nakonec nahrál Perry před bránu na RYANA GETZLAFA, jenž se se svou pohotovou střelou dokázal prosadit, a navýšit tak vedení Ducks. Asistence: Corey Perry.
     
    41:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Koivu nahodil kotouč za bránu Dallasu, kde se k němu, jako první dostal Cogliano, který nahrál před Lehtonena, odkud se nakonec dostal do zakončení JACOB SILFVELBERG, jenž prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Andrew Cogliano, Saku Koivu.
     
    28:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas snižuje utkání! Hosté se udrželi v útočném pásmu, kde nakonec vystřelil od modré Jo. Benn, ale jeho střelu srazil domácí hráč a puku se dostal Fiddler, jehož střelu vyrazil Andersen před sebe, kde byl SHAWN HORCOFF, který se protlačil do zakončení a dokázal dostat kotouč za záda Andersena. Asistence: Vernon Fiddler, Jordie Benn.
     
    21:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Ducks se hnali následně rychle do útoku, kde nakonec nahrál Getzlaf na levou stranu MATTHIEU PERREAULTOVI, který svou pohotovou střelou dostal puk do brány Stars. Asistence: Ryan Getzlaf, Patrick Maroon.
     
    10:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté však přicházejí s rychlou odpovědí, když se dostali do svého útočného pásma, kde nakonec od modré vystřelil Beauchemin a jeho pokus ještě tečoval před bránou Stars RICKARD RAKELL,a tak kotouč skončil v bráně hostů. Asistence: Francois Beauchemin, Luca Sbisa.
     
    10:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují gól ve svém oslabení! Getzlaf udělal ve svém obranném pásmu chybu a ke kotouči se nakonec dostal JAMIE BENN, který následně tváří v tvář Andersenovi poslal puk mezi betony domácího brankáře. Bez asistence.
     
    05:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté se dostali do útočného pásma, kde nakonec Perry nahrál na modrou k Getzlafovi, jenž poté poslal puk na pravou stranu, kde byl NICK BONINO, který udělal s pukem pohyb mezi kruhy, kde se svou následnou střelou prostřelil Lehtonena. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 6. Bonino (Getzlaf, Perry), 11. Rakell (Beauchemin, Sbisa), 22. Perreault (Getzlaf, Maroon), 42. Silfvelberg (Cogliano, Koivu), 45. Getzlaf (Perry), 47. Perry (Perreault, Fowler) – 10. Ja. Benn, 29. Horcoff (Fiddler, Jo. Benn)


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Sbisa, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Fistric – Bonino, Getzlaf, Perry – Silfvelberg, Koivu, Cogliano – Maroon, Perreault, Selänne – Rakell, Smith-Pelly, Etem.
    Dallas Stars: Lehtonen (46. Thomas) – Daley, Goligoski, Dillon, Jo. Benn, Connauton, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Chiasson – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour – Whitney, Mueller, Ničuškin.

    Rozhodca: Furlatt, McCauley – Cormier, Miller

    Diváci: 17 334