Maďarsko – Japonsko 5:4 (3:2 po s.n.) | Rakúsko – Slovinsko 1:3 (kon.) | J. Kórea – Ukrajina 2:8 (kon.)
koniec
Rakúsko
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Slovinsko
cz Sobota 26.04.2014, 09:00Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    O postupujících je nejspíše rozhodnuto. Podél pravého mantinelu se kotouč dostal na modrou čáru, odkud MIHA ŠTEBIH přesně vymetl pravý horní růžek rakouské svatyně. Asistence: Jan Urbas.
     
    48:49
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinští hokejisté se podruhé v utkání ujímají vedení. David Rodman se dobře zorientoval za brankou, následně poslal kotouč přijíždějícímu JANU URBASOVI, který z voleje rozvlnil síť za bezmocným Starkbaumem. Asistence: David Rodman, Matic Podlipnik.
     
    35:20
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Ihned po vhazování se puk dostal k BENJAMINU PETRIKOVI, která si povyjel do středu hrací plochy a milimetrovým švihem vymetl pravý horní růžek slovinské branky. Asistence: Stefan Bachem, Michael Schiechl.
     
    33:48
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinští hokejisté udělali první krok k návratu do elitní skupiny. Rakousko zaváhalo s rozehrávkou, kterou zachytil Marcel Rodman. Slovinské "dvaadvacítce" se prostrčit kotouč za brankovou čáru nepodařilo, dorážející JAN URBAS byl ale úspěšný. Asistence: Marcel Rodman.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 36. Petrik (Bacher, Schiechl) – 34. Urbas (Rodman), 49. Urbas (Rodman, Podlipnik), 59. Štebih (Urbas)


    Rakúsko: Starkbaum (Swette) – Altmann, Schumnig, Heinrich, Schlacher, Mühlstein, Bacher, Peter, Mitterdorfer – Lebler, Koch, Hundertpfund – Komarek, Oberkofler, Iberer – N. Petrik, Schiechl, B. Petrik – Fischer, S. Geier, M. Geier
    Slovinsko: Gracnar (Hocevar) – Robar, Gregorc, Podlipnik, Pavlin, Tavzelj, Štebih, Tosic – Mursak, Music, Pance- D. Rodman, M. Rodman, Urbas – Golicic, Razingar, Kuralt – Leber, Ankerst, Koren, Verlic

    Rozhodca: Anisimov, Lepaalho – Kack, Ritter