Metallurg Magnitogorsk – Lev 4:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Lev Praha
Nedeľa 20.04.2014, 13:00 • Metallurg Ice Arena, Magnitogorsk • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Na trestných laviciach sedia obaja kohúti z posledného pästného súboja. O'Byrne obdržal trest dve minúty + 5 minút + do konca zápasu za hrubosť a vyvolenie bitky a Malenkich dve minúty za hrubosť. Dohrávať sa bude v znení hry štyroch na štyroch.
     
    42:45
    Hokejisti pražského Leva si zahrajú v presilovej hre. Na dve minúty si za jasné seknutie odchádza sadnúť domáci Potechin.
     
    39:12
    Na rad prichádza hra štyroch na štyroch. Vrána obdržal dvojminútový trest za seknutie na jedného z domácich hráčov v strednom pásme. Na druhej strane je vylúčený Potechin za nedovolené bránenie.
     
    36:53
    A opäť ďalšia potýčka, do ktorej sa o svojej neúspešnej strele zapojil Timkin! Ten zložil k ľadu hosťujúceho Zackrissona. Timkin obdržal dvojminútový trest za hrubosť.
     
    33:51
    Neďaleko domácej brány sme tentokrát mohli vidieť poriadnu potýčku. Brent sa pustil do bitky s O'Byrneom, následne sa bila aj ďalšia dvojica. Jasní víťazi pästných súbojov známi nie sú, no na trestnej lavici domácich je Brent – 2 minúty za hrubosť a Pare – 4 minúty za hrubosť, na trestnej lavici hostí O'Byrne – 4 minúty za hrubosť a 2 minúty za napadnutie a Řepík – 4 minúty za hrubosť. Je to teda presilová hra pre domácich.

    Góly a asistencie: 24. Potechin (Junkov, Tereščenko), 34. Zaripov (Lee, Mozjakin), 35. Kovář (Zaripov, Mozjakin), 41. Mozjakin (Kovář, Ibragimov) – 57. Azevedo (Mäenpää)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Tereščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Malenkich – Mozjakin ("C"), Zaripov, Kovář – Pare, Potechin, Grigorenko – Platonov, Kosov, Junkov – Timkin, Brent, Osala – Malinovskij
    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Mäenpää, Ševc, Němec, Oystrick, Gragnani, O'Byrne, Jaakola, Nakládal – Novotný, Azevedo, Zackrisson – Vrána, Sekáč, Thörnberg – Řepík, Kapanen, Ullström – Ridderwall, Cingel, Matai

    Rozhodca: Alexej Belov, Eduard Odinš – Alexej Michel, Roman Šichanov