Norwich – Liverpool 2:3 (kon.) | Hull City – Arsenal 0:3 (kon.) | Everton – Manchester United 2:0 (kon.)
koniec
Hull City AFC
0:3 (0:2)
Arsenal FC
Nedeľa 20.04.2014, 15:05 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    54
    Arsenal FC dal gól!
    Kanonieri v druhej polke po prvýkrát zaútočili a opäť to končí gólom. Neuveriteľná, neuveriteľná produktivita Wengerovych zverencov. Nacho Monreal na ľavej strane otvoril priestor pre Caorlu. Ten z bránkovej čiary prihrával pod seba na Ramseyho, ktorý z desiatich metrov zakončoval do Harperovho protipohybu. Domáci veterán síce vykopnúť pred seba, no tam sa nachádzal pripravený LUKAS PODOLSKI, ktorý ho i po druhýkrát dokázal prestreliť. 0:3, vedenie Gunners sa zdá byť rozhodujúce.
     
    45
    Arsenal FC dal gól!
    Hosťujúca lekcia z efektivity pokračuje ďalej! Druhý gól opäť prichádza v nevhodnej situácii pre Tigrov, ktorí sa v posledných minútach vracali do tempa. Útočiaceho Jelaviča na vlastnej polke odzbrojil Mikel Arteta. Po jeho vysunutí loptu vyvážal Giroud, ktorý svoje sólo zakončil centrom do šestnástky. Tam si loptu na prsia preberal Ramsey, no streleckú parketu prenechal LUKASOVI PODOLSKEMU. Ten bez zaváhania napálil loptu do ľavého dolného rohu. Harper sa za jeho strelou iba obzeral. Gól do šatne, 0:2!
     
    31
    Arsenal FC dal gól!
    Domáci Tigri boli zatiaľ rozhodne aktívnejší a nebezpečnejší, ale teraz ide všetko do hája. Kanonierom po prvýkrát vyšla ich vyhlásená kombinácia a okamžite sa ujímajú vedenia. Výbornú prácu odviedol už Mesut Özil, ktorý z pravej strany prihrával pred šestnástku Cazorlovi. Ten celú akciu vyšperkoval kolmicou na AARONA RAMSEYHO, ktorý zblízka obstrelil bezmocného Harpera. 1:0 pre favorita.

    Erik Farkaš

    Góly: 31. Ramsey, 45. Podolski, 54. Podolski

    Karty:   16. Meyler (HUL) – 14. Mertesacker (ARS)


    Hull City AFC: Harper – Elmohamady, Chester, C. Davies (C), Rosenior – D. Meyler, Huddlestone, Livermore, G. Boyd – Jelavič, Long
    Náhradníci: Jakupovič – Figueroa, A. Bruce, Koren, Fryatt, Sagbo, S. Quinn
    Manažér: Steve Bruce

    Arsenal FC: Szczęsny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Nacho Monreal – Ramsey, Arteta (C) – Cazorla, Özil, Podolski – Giroud
    Náhradníci: Fabiaňski – Rosický, Oxlade-Chamberlain, Flamini, Y. Sanogo, Jenkinson, Källström
    Manažér: Arsène Wenger

    Rozhodca: Jon Moss – S. Long, J. Flynn – K. Friend