Tampa Bay – Montreal 1:4 (kon.) | Boston – Detroit 0:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 3:2 (kon.)
St. Louis – Chicago 4:3 (po pr.)
koniec
Anaheim Ducks
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Dallas Stars
cz Sobota 19.04.2014, 04:15 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle bude ještě drama! Dallas snižuje na rozdíl jediné branky. Roussel rozehrál na Horcoffa, který z levého kruhu přihrál o zadní mantinel na nikým nehlídaného RYANA GARBUTTA, který si před brankou nejprve zpracoval puk a nakonec vystřelil přesně k levé tyčce. Andersen byl bez šance. Asistence: Shawn Horcoff a Antoine Roussel.
     
    45:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné co Anaheim dokáže v oslabení! Getzlaf přihrál zpoza branky na volného ANDREWA COGLIANA, který si dokázal nejprve Lehtonena položit na zem a poté ho střelou pod horní tyč překonat. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    36:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tohle si domácí, ale zaslouží. Ve druhé třetině měli obrovský tlak a až nyní se prosazují. COREY PERRY vybojoval kotouč a ihned střelou z pravého kruhu prostřelil Lehtonena. Tato střela měla přesnost a hostující brankář byl bez šance. Bez asistence.
     
    17:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny se dočkali branky i domácí. Cole ztratil kotouč v obranném pásmu, a toho využil hráč s číslem patnáct. RYAN GETZLAF se dostal až před branku Lehtonena a střelou mezi betony vyrovnává. Bez asistence.
     
    07:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! Přesilová hra Dallasu trvala šestnáct vteřin. Jamie Benn krásně přihrál zpoza branky do před brankového prostoru, kde byl zcela osamocen ALEX CHIASSON. Kanadský útoční střelou z první prostřelil domácího brankáře. Asistence: Jamie Benn, Alex Goligoski.

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 18. Getzlaf, 37. Perry, 46. Cogliano (Getzlaf) – 8. Chiasson (Ja.Benn, Goligoski), 50. Garbutt (Horcoff, Roussel)


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Beauchemin, Lindholm, Robidas, Allen, Lovejoy, Fowler – Perry, Getzlaf, Smith-Pelly – Palmieri, Bonino, Winnik – Silfverberg, Koivu, Cigliano – Selanne, Perreault, Maroon
    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Daley, Goligoski, Jo. Benn, Nemeth, Gončar, Rome – Ničuškin, Seguin, Ja. Benn – Garbutt, Eakin, Roussel – Chiasson, Fiddler, Cole – Sceviour, Horcoff, Whitney

    Rozhodca: Watson, St. Pierre – Cameron, Murphy

    Diváci: 17 426