NY Islanders – Ottawa 1:4 (kon.) | Columbus – Arizona 4:3 (po pr.) | Buffalo – Detroit 2:4 (kon.)
NY Rangers – Carolina 4:1 (kon.) | Tampa Bay – Toronto 3:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:5 (kon.)
St. Louis – Washington 1:4 (kon.) | Minnesota – Boston 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
Dallas Stars
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Nashville Predators
cz Streda 09.04.2014, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dallas Stars.
    Vítězství Dallasu nakonec korunoval svým proměněným nájezdem TYLER SEGUIN.
     
    50:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská chyba Dillona, který poslal kotouč na slepo za sebe, kde však byl najetý Gaustad, jenž ihned poslal puk před bránu Stars a zde si opět najel GABRIEL BOURQUE, který se trefil do podobného prostorou, jako u své první branky. Asistence: Paul Gaustad.
     
    28:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars opět unikají do vedení! Ničuškin ze svého obranného pásma vyslal do rychlého úniku JAMIEHO BENNA, který uháněl společně se Seguinem dva na jednoho a domácí kapitán nakonec vyřešil celou situaci svou střelou a puk prošel Rinnemu mezi jeho betony. Asistence: Valerij Ničuškin, Brenden Dillon.
     
    21:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators velice rychle vyrovnávají stav utkání! Hosté se nacpali do svého útočného pásma, kde nakonec domácí celek dal Smithovi za svou bránou až moc prostoru, odkud nakonec nahrál mezi kruhy, kde byl zcela volný GABRIEL BOURQUE, jenž svou pohotovou střelou prostřelil Lehtonena. Asistence: Craig Smith, Shea Weber.
     
    02:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se ujímají rychle vedení! Fiddler zavezl kotouč do útočného celku a domácí tým začal střídat, a tak si do útočného pásma sjel ALEX GOLIGOSKI, jenž dostal kotouč na hranici pravého kruhu, odkud se svou střelou prostřelil Rinneho. Asistence: Vernon Fiddler, Colton Sceviour.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 3. Goligoski (Fiddler, Sceviour), 29. Ja. Benn (Ničuškin, Dillon), rozh. náj. Seguin – 22. Bourque (Smith, Weber), 51. Bourque (Gaustad)


    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Goligoski, Daley, Dillon, Jo. Benn, Gončar, Nemeth – Ja. Benn, Seguin, Ničuškin – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour – Cole, Jeffrey, Chiasson.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Jones, Bartley, Ekholm, Ellis – Cullen, Fisher, Hornqvist – Bourque, Järnkrök, Smith – Spaling, Wilson, Stalberg – Clune, Gaustad, Nystrom.

    Rozhodca: Rooney, Devorski – McElman, Cameron.

    Diváci: 16 219