Francúzsko – Česko 0:3 (kon.) | Nórsko – Slovensko 6:3 (kon.) | Rakúsko – Dánsko 4:5 (po pr.)
koniec
Nórsko
6:3 (2:0, 2:1,2:2)
Slovensko
Nedeľa 06.04.2014, 16:30 • Zimní stadion Přerov • MS žien - 1. divízia, sk. A
Partner:
     
    58:29
    Nórsko dalo gól!
    Odpoveď na predchádzajúci gól prišla rýchlo. Fischerová z pravej strany nahráva na DALENOVÚ a tá prekonáva slovenskú brankárku.
    Asistencia: Fischerová.
     
    57:51
    Slovensko dalo gól! IHNAŤOVÁ unikla aj s pukom a blafákom prekonáva Nielsenovú.
     
    53:22
    Nórsko dalo gól!
    A je tu ďalší gól do slovenskej siete. HENRIETTE SLETBAKOVÁ bola pred Budajovou voľná, Slovenky si ju nedokázali ustrážiť a bez problémov vypálila na slovenskú gólmanku. Tá síce prvú strelu vyrazila, ale dorážku už nedokázala zlikvidovať.
    Asistencie: Henriksenová a Haug-Hansenová.
     
    49:05
    Slovensko dalo gól! Využitá presilovka. LENKA SROKOVÁ si nakorčuľovala pred bránu a strlou zápästím prekonáva Nielsenovú. Asistencie: Nikola Gápová a Barbora Kežmarská.
     
    29:33
    Slovensko dalo gól! Využívame presilovú hru! MIKESKOVÁ sa dostala po pravej strane až do útočného pásma, kde vypálila projektil na bránu a ten skončil v sieti.
     
    24:28
    Nórsko dalo gól!
    Okamžite po skončení hry 4 na 4 sa Nórky tlačili dopredu a využívaj ďalšiu presilovú hru. Fischerová prihrávaôa sprava na FARSTADOVÚ, ktorá z prvej pálila pomedzi betóny brankárky Budajovej. Asistencie: Fischerová, Guntherová.
     
    20:42
    Nórsko dalo gól!
    Už tu máme tretí gól v sieti Sloveniek. DALENOVÁ blafákom prekonala Budajovú.
     
    14:58
    Nórsko dalo gól!
    Krátko po tom, čo bolo už aj Nórsko v plnom počte sa z ľavej strany presadila FARSTADOVÁ. Asistenciu si pripisuje: Holosová.
     
    5:22
    Nórsko dalo gól!
    Nórky využívajú početnú výhodu. Z ľavej strany pálila po peknej prihrávke MADELEN HAUG-HANSENOVÁ, ktorí prekonala Budajovú a Nórky sa tak ujímajú vedenia 1:0. Asistencia: Ingrid Morsetová.

    Petra Beblavá

    Góly a asistencie: 6. Haug-Hansenová (Morsetová), 15. Farstadová (Holosová), 21. Dalenová, 25. Farstadová (Fischerová, Guntherová), 54. Sletbaková (Henriksenová, Haug-Hansenová), 59. Dalenová (Fischerová) – 30. Mikesková, 50. Sroková (Gápová, Kežmarská), 58. Ihnaťová


    Nórsko: Nielsenová (Due-Sorensenová) – Holosová, Tautraová, Guntherová, Morsetová, Aakreová, Oisethová, Carlsssonová, Lovdalová – Farstadová, Dalenová, Fischerová – Sletbaková, Henriksenová, Haug-Hansenová – Fjellvangová, Waisová, Bakkeneová – Scottová.
    Slovensko: Budajová (Kiapešová) – Balášová, Lúčová, Turcsányiová, Lalíková, Žitňanská, Ihnaťová, Raková, Klimášová – Sroková, Gápová, Kežmarská – Muchová, Veličková, Mikesková – Herichová, Jurčová, Pravlíková – Miháliková, Krajňáková, Mišková.

    Rozhodca: Ariano-Lortieová (CAN) – Inoueová (JAP), Visalaová (FIN)