Metallurg Magnitogorsk – Ufa 3:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Štvrtok 03.04.2014, 15:00Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    26:26
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Teraz to už domácim vyšlo tak, ako si predstavovali. Zaripov prihral pred bránku do jazdy SERGEJOVI MOZJAKINOVI a ten z pravej strany prekonal brankára Ufy. Asistencie: Danis Zaripov, Jan Kovář.
     
    17:57
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Opäť je vyrovnané! K odrazenému puku sa v strednom pásme dostal BOGDAN POTECHIN a po samostatnom úniku prekonal hosťujúceho gólmana peknou kľučkou. Asistencie: Vladimir Malenkich.
     
    12:14
    Salavat Ufa dala gól!
    Pri avizovanej presilovke hrali hostia bez brankára. Makarov zatiahol puk za bránku, kde videl voľného TEEMU HARTIKAINENA a ten z ľavého kruhu zakončil na milimeter presne. Asistencia: Dmitrij Makarov.
     
    08:12
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci nakoniec svoju presilovku využívajú. Od ľavého kruhu vystrelil FRANCIS PARE a puk skončil až za Vasilevskijom, ktorý nič nevidel. Asistencia: Jaroslav Chabarov.
     
    04:08
    Salavat Ufa dala gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia 2 na 1 a Slepyšev vystrelil. Jeho strela sa odrazila od zadného mantinelu a DENIS CHLYSTOV puk dorazil do bránky. Asistencie: Anton Slepyšev.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 9. Pare (Chabarov), 18. Potechin (Malenkich), 27. Mozjakin (Zaripov, Kovář) – 5. Chlystov (Slepyšev), 13. Hartikainen (Makarov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Tereščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Malenkich – Mozjakin, Zaripov, Kovář, Pare, Kazionov, Potechin, Platonov, Kosov, Junkov, Timkin, Brent, Osala, Grigorenko
    HC Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Sochatskij) – Višnevskij, Proškin, Zubarev, Koltsov, Sopel, Kulda, Isangulov, Vasilevskij – Mereskin, Chlystov, Slepyšev, Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov, Ankudinov, Makarov, Hartikainen, Stepanov, Gluchov, Pankov.

    Rozhodca: Gofman, Belov – Sivov, Šeljanin