B. Bystrica – Nitra 2:5 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
2:5 (2:1, 0:1, 0:3)
HK Nitra
Pondelok 31.03.2014, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Nitra dala gól!

    Gólová bodka za stretnutím. Do prázdnej bránky dopravil puk RICHARD LELKEŠ. Musíme vyzdvihnúť aj Petra Ordzovenského, ktorý si pripisuje už tretiu asistenciu v dueli.
     
    55:53
    Nitra dala gól!

    A aj v tomto zápase máme hetrik! Saracino si dnešok dobre zapamätá, pretože už svojou druhou obrovskou hrúbkou daroval puk šikovnému útočníkovi Novákovi, ktorý sa po chybe domáceho obrancu rútil na bránku úplne sám. LUKÁŠ NOVÁK si Kalembu vychutnal a zavŕšil tak hetrik. Bez asistencií.
     
    49:36
    Nitra dala gól!

    Stümpel to vymyslel parádne a LUKÁŠ NOVÁK predviedol ešte lepšie! Prvý spomínaný dostal puk do pásma a Novák si ho už iba hodil na os ihriska a spoza Saracina nekompromisne zakončil. Asistencia: Jozef Stümpel a Peter Ordzovenský.
     
    20:26
    Nitra dala gól!

    A je vyrovnané! LUKÁŠ NOVÁK poriadne tvrdo vypálil ponad pravé rameno Kalembu a nekompromisnú ranu zastavila až sieť. O asistenciu sa postaral Peter Ordzovenský.
     
    17:41
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci sú opäť vo vedení! Presilovka im skutočne vyšla, keď domáci hráči úplne vyšachovali hosťujúcu defenzívu, ktorá nevedela kam skôr skočiť. Puk sa napokon ocitol pred opustenou časťou bránky a zakončenie RADOMÍRA HEIZERA tak už nebolo zložité. Asitencie: Richard Rapáč, Petr Kafka.
     
    16:10
    Nitra dala gól!

    A je vyrovnané! Poriadny zmätok bol už pred bránkou Kalembu, ktorý nemal čas zareagovať na množstvo dorážok. Napokon je úspešným strelcom ROMAN TOMÁNEK, ktorý v mele v bránkovisku trafil najlepšie. Alebo možno aj nie, keďže to vyzerá tak, že domáci si puk do siete nešťastne dokopli sami. Situácia bola naozaj veľmi neprehľadná. Asitencie: Jozef Stümpel, Peter Ordzovenský.
     
    13:55
    Banská Bystrica dala gól!

    Presilovka domácich je využitá a autorom gólu nie je nik iný ako hviezdny PETR KAFKA! Ten sa prezentoval krásnou a hlavne dobre mierenou ranou spoza obrany a lapačka Lakosila sa iba márne pokúšala zachytiť tento puk. Asstencia: Petr Macháček.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 14. Kafka (Macháček), 18. Heizer (Rapáč, Kafka) – 17. Tománek (Stümpel, Ordzovenský), 21. L. Novák (Ordzovenský), 50. L. Novák (Stümpel, Ordzovenský), 56. L. Novák, 60. Lelkeš (Ordzovenský)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Lepine, Saracino, Macháček, Kania, Rosandič, Bambúch, Predajniansky – Veilleux, White, Handlovský – Kafka, Heizer, Rapáč – Lamper, Zigo, Lunter – Konečný, Matoušek, Kadura
    HK Nitra: Lakosil – Milo, Nádašdi, König, Ordzovenský, M. Novák, Kuzma, Bača, Ďurkech – Lelkeš, Kováčik, J. Ručkay – L. Novák, Stümpel, Tománek – Hrazdíra, Chrenko, Segľa – Piačka, Bajtek, Mráz

    Rozhodca: Baluška, Jonák – Holienka, Valach