Inter – Udinese 0:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
0:0 (0:0)
Udinese Calcio
Štvrtok 27.03.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Po biednej prvej polke sa stretnutie predsa len rozbehlo. Pričinili sa o to predovšetkým domáci, ktorí vypracovali hneď niekoľko slušných príležitostí. Lenže ani v tej najväčšej dve minúty pred koncom neuspeli. Bezgólová remíza sa tak stala vynúteným rezultátom. Obe mužstva tak v ligovej tabuľke ostávajú na svojich miestach.

    Z dohrávky talianskej Serie A je to všetko. Ďakujem Vám za pozornosť. (22:46:45)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Hostia takticky sťahujú najďalej postaveného hráča Muriela. Namiesto nevýrazného útočníka Udinese príde Hassan Yebda.
     
    90+3
    Domácim už veľa času nezostáva. Síce sa snažia a tlačia dopredu, no stále tomu čosi chýba. Milito by v svojich najlepších rokoch vedel, čo s takouto situáciou.
     
    90+2
    Hostia však makajú až do konca a zrejme to bude stačiť i na bodový zisk. Do bezpečia tentokrát odvracal stopér Damilo.
     
    90+1
    Juan Jesus sa dostal k ďalekonosnej jedovke, ktorá bola navyše zrazená. Rohový kop pre aktívnych Nerazzurii.
     
    90
    V permanencii bol i štvrtý rozhodca, ktorý bude pridávať päť nadstavených minút. Dostatočná porcia hlavne pre aktívnejších domácich.
     
    89
    Walter Samuel si na ľavej strane opäť nevedel rady s výborným Widmerom, ktorého musel stiahnuť k zemi. Rozhodca Gervasoni musel tasiť len po druhýkrát.
     
    88
    Milánsky Inter siahal po troch bodoch, ale vlastnou neschopnosťou sa o ne pripravil. Uznanie však patrí i bojujúcim hráčom Udinese. Ricky Álvarez vysunul vo vápne Cambiassa, ktorý ani z desiatich metrov neprestrelil výborného Scuffeta. K dorážke sa následne dostal Hernanes, ale famózny Domizzi vykopol jeho koncovku z bránkovej čiary. Nádherný futbalový moment z oboch strán.
     
    87
    Naposledy striedajú i domáci. Na trávnik sa pozrie i kanonier rokov minulých Diego Milito. Miesto mu prepustil Yuto Nagatomo.
     
    86
    Roberto Pereyra opúšťa hraciu plochu. Dnes sa príliš nepresadil, väčšina akcií išla cez Widmera. V závere ho nahradí Maicosuel.
     
    85
    Dlhá lopta na Palacia, ktorý hlavou vracal na zadnú žrď Icardimu, ale ten sa už nepresadil. Scuffet sa navyše zvalil k zemi a ťahá čas.
     
    84
    V rozpore s pravidlami si na druhej strane počínal i Muriel, ktorý sa pokúsil ťažiť z ofsajdového postavenia.
     
    83
    Inter rozohrával ďalší zo série rohových kopov. Vo vápne padol stopér Ranocchia, ale bol to práve on, kto si pomáhal nedovolene.
     
    82
    Bruno Fernandes, ktorý mal jedinú zaujímavú príležitosť hostí odchádza. Na jeho miesto na záverečných desať minút príde Andrea Lazzari.
     
    81
    Calcio sa pokúsilo aj o kombináciu na súperovej polovici. Dlho mu to však nevydržalo a preto sa už musí poctivo vrátiť späť.
     
    80
    Widmer má ešte dostatok síl na to, aby dokázal vyviesť loptu. Defenzíva hostí si aspoň na chvíľku môže odfrknúť.
     
    79
    Bielo-čierni sa to zrejme pokúsia uhrať na bezgólovú remízu. Aby sa im to podarilo, musia prežiť ešte niečo vyše desiatich minút.
     
    78
    Momentálne sa už čaká iba na gól domácich. Udinese sa dopredu prakticky nedostáva a iba vzadu vyčkáva.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   89. Samuel (INT) – 68. Scuffet (UDI)


    Inter Miláno: Handanovič – Ranocchia, Samuel, Juan – Jonathan, Guarín, Cambiasso (C), Hernanes, Nagatomo – Palacio, Icardi
    Náhradníci: Carrizo – J. Zanetti, Andreolli, Kovačič, R. Álvarez, Campagnaro, Kuzmanovič, Botta, Taider, Milito, D´Ambrosio, Rolando

    Udinese Calcio: Scuffet – Heurtaux, Danilo, Domizzi (C) – Widmer, Agyemang-Badu, Allan, Gabriel Silva, R. Pereyra – Bruno Fernandes – Muriel
    Náhradníci: Brkič, Kelava – Naldo, Bubnjič, Di Natale, N. López, Jadson, Yebda, Lazzari, Pinzi, Maicosuel, Zielinski

    Rozhodca: Andrea Gervasoni – R. Di Fiore, F. de Luca – G. De Pinto