NJ Devils – NY Rangers 0:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 2:3 (kon.) | Toronto – Montreal 3:4 (kon.)
Arizona – Boston 2:4 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:8 (kon.) | San Jose – Washington 2:3 (1:2 po s.n.)
NY Islanders – Columbus 2:0 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 0:1 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Nedeľa 23.03.2014, 00:05 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla akce českého útočníka! Frolík nejdříve nahrál kotouč za bránu, kde mu jej Little přenechal, aby následně mohl český hráč poslal přesnou přihrávku před Warda, kde byl nikým nehlídaná BRYAN LITTLE, jenž prostřelil brankáře hostí.. Asistence: Michael Frolík.
     
    31:18
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tady se roztrhl pytel s góly. Nahozený kotouč skončil za domácí brankou. Tam se ho ujal RILEY NASH, který objel branku a zakončoval zpoza branky. Trošku se štěstím kotouč skončil za brankovou čárou. Asistence: Jeff Skiner a Patrick Dwyer.
     
    30:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí zápas ve svůj prospěch. JORDAN STALL získal puk na modré čáře, odkud se už řítil zcela sám na domácího brankáře. Zvolil střelu pod horní tyč a zvýšil tak na 1:2. Asistence: Andrej Sekera a John-Michael Liles.
     
    28:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Hosté ihned vyrovnávají. Před brankou se seběhla mela a nejlépe se dokázal zorientovat ERIC STAAL, který vyrovnává na 1:1. Asistence: Jiří Tlustý a Andrej Sekera.
     
    27:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    A máme tady úvodní branku utkání. JIM SLATER ihned po vyhraném buly vystřelil a jeho střela končí za brankovou čáru. Asistence: Mark Stuart.

    Jan Matúš

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 28. Slater (Stuart), 42. Little (Frolík) – 29. E. Staal (Tlustý, Sekera), 31. J.Stall (Sekera, Liles), 32. Nash (Skiner, Dwyer)


    Winnipeg Jets: Montoya (Hutchinson) – Bogosian, Enström, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Ladd, Little, Frolík – Wheeler, Jokinen, Byfuglien – Kane, O'Dell, Setoguchi – Halischuk, Slater, Peluso
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Liles, Sekera, Faulk, Hainsey, Bellemore, Harrison – J. Stall, E. Stall, Sjomin – Gerbe, Loktionov, Tlustý – Skinner, Nash, Lindholm – Bowman, Malhotra, Dwyer

    Rozhodca: St. Pierre, Joannette – Murphy, Shewchyk

    Diváci: 15 004