NJ Devils – NY Rangers 0:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 2:3 (kon.) | Toronto – Montreal 3:4 (kon.)
Arizona – Boston 2:4 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:8 (kon.) | San Jose – Washington 2:3 (1:2 po s.n.)
NY Islanders – Columbus 2:0 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 0:1 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Nedeľa 23.03.2014, 00:05 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    28:40
    Slater (WPG) dostává dvě minuty za podražení.
     
    22:15
    Další vyloučení. Tentokrát na straně domácích. Trest dostává hráčská lavice za příliš mnoho hráčů na ledě a odsedět si tento prohřešek půjde Setoguchi.
     
    11:00
    Další vyloučení tentokrát na straně domácích. Na dvě minuty si půjde sednout Kane (WPG) za příliš mnoho hráčů na ledě. První přesilová hra pro hosty.
     
    03:37
    A je tady další vyloučení opět na straně hostů. Na dvě minuty za podražení si půjde sednout jeden z útočníků. Pro domácí je to velká příležitost. Hra bude pokračovat 5 na 3.
     
    02:19
    A máme tady první vyloučení, a to na straně hostů. Na dvě minuty si půjde sednou Bellemore (CAR), který byl u mantinelu příliš důrazný a dostává tak trest za vražení na hrazení.

    Jan Matúš

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 28. Slater (Stuart), 42. Little (Frolík) – 29. E. Staal (Tlustý, Sekera), 31. J.Stall (Sekera, Liles), 32. Nash (Skiner, Dwyer)


    Winnipeg Jets: Montoya (Hutchinson) – Bogosian, Enström, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Ladd, Little, Frolík – Wheeler, Jokinen, Byfuglien – Kane, O'Dell, Setoguchi – Halischuk, Slater, Peluso
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Liles, Sekera, Faulk, Hainsey, Bellemore, Harrison – J. Stall, E. Stall, Sjomin – Gerbe, Loktionov, Tlustý – Skinner, Nash, Lindholm – Bowman, Malhotra, Dwyer

    Rozhodca: St. Pierre, Joannette – Murphy, Shewchyk

    Diváci: 15 004