Rádio Krokodýl Brno – Sparta 1:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Slavia 2:6 (kon.) | Balticflora Teplice – Hradec Králové 10:1 (kon.)
Tango Brno – Helas Brno 11:2 (kon.) | Chrudim – Interobal Plzeň 14:1 (kon.) | Benago Praha – Kladno 4:4 (kon.)
koniec
FC Tango Brno
11:2 (5:1)
Helas Brno
cz Piatok 21.03.2014, 20:00 • MSH Brno, Vodova • Futsal liga (ČR)
     
    35
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak teprve jedenáctá branka byla asi ta nejhezčí. Seidler s Belejem uvolnili DIMOSTENISE CHADZIDISE, který si doběhl pro balon a z první jej napálil na bránu. Míč se otřel o břevno a zapadl do sítě, div, že ji neprotrhl. Krásná střela tohoto hráče ve službách Tanga. Asistence: Michal Belej.
     
    30
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A je tu desítka. Tu, co domácí fanoušci vyřvávali už v páté minutě, po třetí brance Tanga, opravdu padla. Peškovu práci dokonal přesnou střelou TOMÁŠ BURŠÍK. Asistence: Lukáš Peška.
     
    27
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Co minuta, to gól. Takhle by se teď dal popsat průběh zápasu asi nejlépe. Tango si začíná hrát svůj vlastní zápas a pomalu ani neeviduje, že proti němu někdo stojí. Autorem deváté branky je MARTIN BRŮNA. Asistence: Michal Belej.
     
    26
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Helas zvýšenou aktivitu neudržel moc dlouho. Nyní je zase všude o dva kroky později a začíná se to projevovat na gólech. Seidler našel MICHALA BELEJE, který neměl problém vstřelit další branku. Asistence: Michal Seidler.
     
    25
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Místo inkasované branky se domácí radují. Když se to nepovedlo Cupákovi ani Lackovi, tak z protiútoku udeřil TOMÁŠ BURŠÍK. Ten dostal ideální asistenci od Svobody a mohl tak zakončovat do prázdné brány. Asistence: Milan Svoboda.
     
    23
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté se z rychlého gólu dokázali velice rychle otřepat. Lacko na pravé straně dobře viděl nabíhajícího JANA OVČAČÍKA, kterému stačilo jen nastavit dobře nohu, aby míč usměrnil do brány. To se mu povedlo a Helas tak snižuje na 6:2. Asistence: Ivan Lacko.
     
    22
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Třetí celek ligové tabulky zahajuje druhý poločas stejně, jako ten první skončil. MICHAL SEIDLER si povodil soupeře a ještě dokázal bezchybně zakončit. Večeřa proti jeho střele neměl šanci. Brněnský ostrostřelec tak jen potvrzuje pozici nejlepšího střelce ligy. Bez asistence.
     
    19
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    V závěru poločasu ještě dokonává bůra MICHAL SEIDLER, který si udělal dostatek prostoru na střelu a s přispěním hráče Helasu prostřeluje Večeřu. Bez asistence.
     
    9
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Kapitán hostí, Jan Ovčačík, předvedl velice hezkou samostatnou akci a vysloužil si faul na hranici vápna. Nařízený přímák kopal nejzkušenější z hostí DAVID CUPÁK, jenž si míč postavil velice dobře. Krásnou střelou pod břevno tak snižuje nepříznivý stav. Bez asistence.
     
    8
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Dlouho toho však litovat nemusel. Úspěšněji ho zastoupil MILAN SVOBODA, který se dnes zdá být při chuti. Na hranici vápna si udělal prostor a bodlem vypálil přesně do šibenice Večeřovy brány. Asistence: Radim Záruba.
     
    5
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    No, tak zdá se, že je zaděláno na pořádný výprask. Hosté se pohybují velice rychle a tempu, které nastavili domácí, vůbec nestačí. Tentokrát gól slaví sám DIMOSTENIS CHADZIDIS, jenž si dovolil udělat kličku gólmanovi a ještě prostřelil zaskakující hráče. Asistence: Michal Belej.
     
    3
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Ještě než se z toho svěřenci trenéra Loupa vzpamatovali, už musí jejich brankář lovit míč z brány podruhé. Také druhá čtyřka domácích se prezentovala hezkou akcí, na jejímž konci byl RADIM ZÁRUBA, který rovněž zakončoval do prázdné brány. Asistence: Milan Svoboda.
     
    2
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Ve druhé minutě otevírají domácí skóre. Co se jim tedy nepovedlo na podzim, se nyní daří hned na samotném začátku utkání. Pěknou kombinaci celé čtyřky zakončil střelou do odkryté brány MICHAL BELEJ. Asistence: Dimostenis Chadzidis.

    Adam Havel

    Góly: 2. Belej (Chadzidis), 3. Záruba (Svoboda), 5. Chadzidis (Belej), 8. Svoboda (Záruba), 19. Seidler, 22. Seidler, 25. Buršík (Svoboda), 26. Belej (Seidler), 27. Brůna (Belej), 30. Buršík (Peška), 35. Chadzidis (Belej) – 9. D. Cupák, 23. Ovčačík (Lacko)


    FC Tango Brno: Bočánek (Zrzavý) – Chadzidis, Svoboda, Brůna, Buršík, Kovács, Belej (C), Záruba, Seidler, Peška.
    Trenér: Marian Berky

    Helas Brno: Večeřa (Tuháček) – Ovčačík (C), D. Cupák, Havlík, Lidmila, V. Cupák, Vlach, Klimeš, Lacko, Hanuš, Šplíchal, Juříček, Presl.
    Trenér: Jan Loup

    Rozhodca: Daniel Vomastek, Karel Linhart, D: Josef Navalaný