Rádio Krokodýl Brno – Sparta 1:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Slavia 2:6 (kon.) | Balticflora Teplice – Hradec Králové 10:1 (kon.)
Tango Brno – Helas Brno 11:2 (kon.) | Chrudim – Interobal Plzeň 14:1 (kon.) | Benago Praha – Kladno 4:4 (kon.)
koniec
FK Chrudim
14:1 (7:0)
SK Indoss Plzeň
cz Piatok 21.03.2014, 20:00 • Sportovní hala, Chrudim • Futsal liga (ČR)
     
    Na góly hojné utkání je u konce, Indoss si domů odváží porážku 14:1. Chrudim nakonec vyhrává základní část se ziskem šedesáti bodů a ve čtvrtfinále play-off se může těšit na Slavii Prahu! Příjemný zbytek pátečního večere vám přeje Petr Dejnožka. (21:30:32)
     
    Konec zápasu.
     
    39:46
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Také Plzeň si na cestu domů může připsat alespoň jednu vstřelenou branku, o záda DOUGLASE (vl.) dostal míč do sítě Václav Koc – 14:1!
     
    39:06
    Jak je již v Chrudimi tradicí, domácí fandové tleskají ve stoje. ERA-PACK se ještě snaží o vstřelení patnáctého gólu.
     
    38:26
    Václav Koc z levé strany protáhl Žďánského, Indoss bude zahrávat rohový kop.
     
    37:55
    Kouč Daniel si vybírá oddechový čas, tráví ho drobnou poradou na nějaké vtipné téma.
     
    37.55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde třetí hattrick dnešního zápasu, ERA-PACK si se soupeřem hraje jako kočka s myší. Třetí gól do prázdné branky si připsal ZDENĚK CHMELÍK – 14:0!
     
    37:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tohle si za rámeček hosté nedají, jejich kombinace skončila přihrávkou na DOUGLASE, který od poloviny hřiště efektním obloučkem přehodil vyběhnutého brankáře – 13:0!
     
    37:01
    Nyní si hosté poprvé v zápase vytvořili silný tlak, Žďánský však kloudně zasahovat nemusel.
     
    36:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A znovu je tu gól do prázdné branky! Indoss si domů odveze debakl, na jeho umocnění se hattrickem podílel DOUGLAS – 12:0!
     
    35:27
    Nyní již nejsou k vidění ani velké příležitostí. Chrudimští fandové oslavují dnešní výhru a také vítězství celé základní části.
     
    33:35
    Domácí stále kombinují na polovině soupeře, také Plzeň se ale snaží držet u balonu. O vítězi je již pochopitelně dávno rozhodnuto.
     
    31:38
    Chrudim již hraje pro fanoušky, Felipe posunul patičkou balon na Žďánského. Střela chrudimského gólmana od poloviny hřiště končí mimo.
     
    31:00
    Zajímavým faktem je, že i když Chrudim po drtivou většinu času útočí, má ve druhém poločase na svém kontě dva fauly a Indoss žádný.
     
    29:33
    A Chrudimští ještě nejsou dostatečně namlsáni, v posledním kole základní části si chtějí výrazně zastřílet. Plzeňská rozlučka s nejvyšší soutěží se nebude odehrávat v radostném duchu.
     
    28:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ukázková samostatná akce MAXE končí další brankou Chrudimi! Již čtyřgólový střelec dnešního zápasu dostal balon do běhu na levou stranu, perfektní kličkou vykoupal Vykoupala a zasunul do prázdné branky – 11:0!
     
    28:10
    Max svůj postup zakončil mimo, plzeňská obrana si bude moci na několik vteřinek oddychnout.
     
    26:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vytoužená desítka přichází nakonec poměrně rychle, ze skrumáže před brankou nakonec dokázal míč vyškrábat Slováček, který ho posunul na branku. Tam rychlým skluzem doklouzal ZDENĚK CHMELÍK, který upravil na desetibrankový rozdíl – 10:0!
     
    26:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ukázkový rohový kop Douglase dopadl přesně na nohu MAXE, který ze vzduchu a z první propasíroval míč mezi Vykoupalovýma nohama do sítě – 9:0!
     
    26:30
    Do útočné akce se zapojil také Jakub Žďánský, zakončení chrudimského brankáře bylo sraženo na rohový kop.

    Petr Dejnožka

    Góly: 1. Koudelka (Mareš R.), 2. Douglas (Mareš R.), 5. Mareš M. (Max), 7. Slováček (Rešetár), 9. Chmelík (M. Mareš II), 12. Max, 13. Douglas, 24. Max (Slováček), 26. Max (Douglas), 26. Chmelík (Slováček), 28. Max, 36. Douglas (Chmelík), 37. Douglas, 38. Chmelík (Mareš M. II) – 39. Douglas (vla.)

    Karty:   21. Mareš R. (CHR) – 17. Koc (PLZ), 21. Šebek (PLZ)


    FK Chrudim: Olinha (21. Žďánský) – Mareš R., Popelka, Max, Rešetár, Felipe, Mareš M. II, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    SK Indoss Plzeň: Vykoupal (Diviš) – Vnuk, Filinger, Vitouš, Koc, Šebek, Kučera, Böhm, Navrátil, Gabriel

    Rozhodca: Ježek, Lasch