Poprad – Spišská N. Ves 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HK Poprad
3:2 (0:2, 1:0, 1:0)
HK Spišská Nová Ves
Sobota 15.03.2014, 20:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 1. liga žien play-off
Partner:
     
    63:35
    Poprad dal gól!
    Tak a popradské hokejistky dokázali skórovať! Spomedzi kruhov sa dokázala presadiť JANKA ČULÍKOVÁ, ktorá definitívne spečatila výhru Popradu!
    Bez asistencie.
     
    51:32
    Poprad dal gól!
    Popradčanky vyrovnávajú stav stretnutia! Na pravej strane sa podarilo získať puk Ištocyovej, ktorá ho okamžite ponúkla ANNE DŽURŇÁKOVEJ a tá sa z tesnej blízkosti nemýlila!
    Asistenciu si pripísala Tatiana Ištocyová.
     
    32:57
    Poprad dal gól!
    Skvelá útočná kombinácia Popradčaniek! Krajňáková získala puk na pravej strane a v útočnom pásme ho posunula cez medzikružie PATRÍCII GORECKEJ, ktorá strelou do protipohybu Zuziakovú prekonala!
    Asistenciu si pripísala Lenka Krajňáková.
     
    18:59
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Minútu pred prvým klaksónom prichádza zvýšenie stavu na 0:2! Pred bránou Popradu sa odohrala poriadna trma-vrma, no nakoniec si ako jedna dokázala puk stiahnuť dozadu LENKA SROKOVÁ, ktorá pohotovo skórovala.
    Asistenciu si pripísala Petra Jurčová.
     
    04:40
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostkyne sa dostávajú do vedenia ako prvé, a to parádnou akciou LENKY SROKOVEJ, ktorá využila zaváhanie Popradčaniek v rozohrávke a premenila svoj blafák popod betón Lambertovej!
    Asistenciu si pripísala Petra Jurčová.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 33. Gorecká (Krajňáková), 52. Džurňáková (T. Ištocyová), 64. Čulíková – 5. Sroková (Jurčová), 19. Sroková (Jurčová)


    HK Poprad: Lambertová – Országhová ("A"), Voščeková, Krivianská, T. Ištocyová, Lalíková, Kováčiková, Žitňanská, Gaborčíková – Obercianová, Drdáková, Danková, Čulíková, Gorecká, Bednárová ("A"), Korenková, Šulíková, Krajňáková, Džurňáková ("C"), Staroňová, L. Ištocyová
    HK Spišská Nová Ves: Zuziaková – Balášová, Turcsányiová ("A"), Tothová, Majkuthová, Klimášová – Pastvová, Muchová ("C"), Sabolová, Plencnerová ("A"), Kežmarská, Csiszérová, Sroková, Jurčová, Mikesková

    Rozhodca: Mária Zemiaková – Michaela Kúdeľová, Viera Šilhavíková

    Diváci: 1200