D. Moskva – Jaroslavľ 1:0 (po pr.) | Doneck – Riga 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Štvrtok 13.03.2014, 16:30Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    83:11
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Babenko nahral KONSTANTINOVI VOLKOVOVI, ktorý presnou ranou medzi lapačku a betón Sanforda vstrelil možno kľúčový gól celej série. Asistencie: Jurij Babenko, Denis Kokarev.
     
    81:08
    Viacero nedorozumení a bitiek hneď v úvode druhého predĺženia, Jalasvaara (DMS) a Redlihs (JAR) sú vylúčení.
     
    66:30
    Obrovská šanca Komarova, ktorý mohol rozhodnúť, ale perfektný zákrok Sanforda drží hostí v hre.
     
    66:00
    Hostia vyhadzujú puk cez všetky čiary a berú si oddychový čas.
     
    59:54
    Pestuško triafa tyčku!
     
    50:25
    Pestunov vylúčený na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    48:38
    Karpov mohol dostať domácich do vytúženého vedenia! Po jeho strele vypadol puk do bránkoviska a pomaly sa posúval smerom k bránkovej čiare. Skvele však zapracoval obranca Lokomotivu Kronvall, ktorý ho vystrelil do bezpečia!
     
    42:50
    Zblokovaná strela domácich sa so šťastím dostala k Leovi Komarovovi, ktorý dokázal zakončiť. Sanford si nebol istý, kde má puk, za bránkovú čiaru ho však nepustil!
     
    40:15
    Pestuško dostal veľmi dobrú prihrávku na pravú stranu, po ktorej sa rútil sám na Sanforda. Toho sa snažil prekonať strelou švihom do horných partií, puk však skončil len na hrudi hosťujúceho brankára!
     
    37:45
    Sanford vyrazil strelu od modrej k Mosaljovovi, ktorý pohotovo zakončil z otočky. Ani toto však nestačilo na výborného brankára v drese hosťujúceho tímu!
     
    33:14
    Konstantin Gorovikov sa previnil krosčekom, čo znamená, že Lokomotiv si opäť zahrá v početnej prevahe. Len aby domácich ich nedisciplinovanosť ešte nemrzela.
     
    30:53
    Napokon bola takáto aktivita Lokomotivu predsa len na niečo dobrá. Gleb Korjagin stiahol jedného z hosťujúcich hráčov na ľadovú plochu, za čo si bude musieť na dve minúty nútene oddýchnuť. Presilovka pre Jaroslavľ.
     
    22:25
    Neskutočný závar sa teraz zrodil pred bránou hostí, ktorú háji Curtis Sanford. Kvapil našiel veľmi dobrou prihrávkou v ideálnej streleckej pozícii Mosaljova, ktorého Sanford vychytal. Akcia však pokračovala, zrazená strela z druhej vlny dopadla pred hosťujúceho brankára, ktorú ju s veľkými ťažkosťami vytesnil len k Mosaljovovi. Ten však nevyužil ani svoju druhú obrovskú šancu a puk za skvelého Sanforda nepretlačil!
     
    14:57
    Hosťujúci brankár Curtis Sanford následne stratil nervy s cloniacim Jalasvaarom, ktorého pridržal a Dinamo si tak zahrá opäť v presilovej hre. Za svojho brankára si išiel trest odsedieť na lavicu hanby Spukts.
     
    13:25
    Do dobrej streleckej pozície sa dostal Karsums, ktorý svojou strelou hľadal pravý horný roh Sanfordvej brány, po jeho zakončení to tribúnami len tak zahučalo, puk minul bránu len veľmi tesne.
     
    12:59
    Presilovka aj pre domácich hokejistov. Petrov si sadol na lavicu hanby za nedovolené bránenie v hre.
     
    08:39
    Vzájomné vylúčenie Kokareva a Platta. Hráči oboch tímov si vyskúšajú herný model štyroch proti štyrom.
     
    07:35
    Na druhej strane sa do dobrej streleckej pozície dostal aj Marek Kvapil, ktorý však Sanforda prekonať nedokázal. Ten si s backhandovou strelou českého hokejistu poradil!
     
    07:15
    Do obrovskej príležitosti sa dostal hosťujúci Lokomotiv. ktorý sa už tešil z úvodného zásahu stretnutia. Konkov si z pravej strany nakorčuľoval pred bránkovisko, peknou sťahovačkou si pripravil puk na strelu a zakončil. Jeho veľmi dobre mierená strela však skončila len na brvne! S domácimi hrala teraz šťastena, Jerjomenko bol bez najmenšej šance.
     
    05:45
    Prienikovú prihrávku do jazdy si prebral na modrej čiare Geoff Platt, na ľavej strane dostal trošku priestoru, ktorý zúžitkoval na nebezpečné zakončenie. Jeho rýchlu strelu švihom zachytil Jerjomenko lapačkou!
     
    01:29
    Z kraja stretnutia sa bude po prvý raz vylučovať. v presilovej hre si zahrajú hostia, na trestnej lavici už sedí Andrej Mironov, ktorý si nútene oddýchne za hrubosť.

    Ján Sárközi

    Michal Bakoš

    Marián Balog

    Góly a asistencie: 84. Volkov (Babenko, Kokarev)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, D.Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Mironov, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Karsums, Karpov – Volkov, Babenko, Kokarev – Pestunov, Mosaljov, Kvapil
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Holos, Vasiljev, Ljubuškin, V.Višněvskij, Jakovlev, Gorochov, Pašnin – Plotnikov, Averin, Apalkov – Redlihs, Platt, Sprukts – Konkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Musatov

    Rozhodca: nisimov, Kulakov – Sadovnikov, Zacharenkov

    Diváci: 6920