D. Moskva – Jaroslavľ 1:0 (po pr.) | Doneck – Riga 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Štvrtok 13.03.2014, 16:30Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.
     
    Ak niekto očakával, že v sérii prvého a ôsmeho mužstva západnej konferencie to bude jednoznačnou záležitosťou v prospech favorizovaného tímu, musí byť po štyroch zápasoch vyvedený z omylu. Na dve domáce víťazstvá Dinama totiž dokázal Lokomotiv zareagovať rovnakou mincou, čo znamená, že späť do hlavného mesta Ruska sa séria vracia za vyrovnaného stavu 2:2.

    O tom, že to nebude prechádza ružovým sadom, sa Dinamo presvedčilo už v prvom zápase na vlastnom ľade, v ktorom Jaroslavľ viedol už 2:0. Zverencom Olega Znaroksa sa však podarilo v záverečnej tretine vyrovnať dvoma zlepenými presnými zásahmi a z kraja predĺženia rozhodlo o svojom víťazstve.

    V druhom zápase Dinamo zvíťazilo 2:1. Na dve gólové zakončenia Solovjova dokázali zareagovať len jedným zásahom prostredníctvom Černikova.

    Totožné výsledky sa zrodili aj v dvoch stretnutiach, ktoré sa konali v Jaroslavli, akurát s tým rozdielom, že Lokomotiv vyhral 2:1 v prvom zápase a 3:2 po predĺžení v druhom.

    Piate stretnutie je mimoriadne dôležité. Jeho favoritom je aj napriek všetkému stále moskovské Dinamo. Lokomotiv však ukázal, že sa silného súpera nebojí a vie ho potrápiť aj pred jeho priaznivcami. Opäť očakávame vyrovnané stretnutie, v ktorom budú rozhodovať detaily. Ako napokon dopadne a kto sa pred šiestym zápasom dostane do lepšej východiskovej pozície, sa dozviete v našom priamom prenose, ktorý bude pre Vás pripravovať Michal Bakoš.
     
    Úvodné zostavy:

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, D.Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Mironov, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Karsums, Karpov – Volkov, Babenko, Kokarev – Pestunov, Mosaljov, Kvapil

    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Holos, Vasiljev, Ljubuškin, V.Višněvskij, Jakovlev, Gorochov, Pašnin – Plotnikov, Averin, Apalkov – Redlihs, Platt, Sprukts – Konkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Musatov

    Rozhodca: nisimov, Kulakov – Sadovnikov, Zacharenkov.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:30
    Po vyhratí úvodného buly hostia nahodili puk do útočnej tretiny, kde ho dokázali vybojovať a pokúsili sa aj o strelu, po ktorej Jerjomenko zasahovať nemusel, puk bol zablokovaný.
     
    01:29
    Z kraja stretnutia sa bude po prvý raz vylučovať. v presilovej hre si zahrajú hostia, na trestnej lavici už sedí Andrej Mironov, ktorý si nútene oddýchne za hrubosť.
     
    02:00
    Kronvall svojou strelou od modrej trafil len najbližšie stojaceho hráča domáceho Dinama, ktorý dokázal puk vyhodiť z obranného pásma svojho tímu.
     
    02:40
    Leo Komarov získal puk na útočnej modrej čiare, vnikol do pásme Lokomotivu, kde bol jeho pokus o strelu či prihrávku zblokovaný na ochrannú sieť, bude sa vhadzovať pred Sanfordom.
     
    03:29
    Mironov je späť na ľadovej ploche, domáci sú v plnom počte. Dinamo zvládlo svoje prvé oslabenie v tomto zápase výborne, Lokomotiv takmer k ničomu nepustilo.
     
    04:29
    Úvodná fáza stretnutia sa nesie v znamení boja o stredné pásmo, ktoré oba tímy veľmi dobre bránia a vykrývajú. Súper tak má veľmi ťažký prechod cez útočnú modrú čiaru.
     
    05:00
    Dominik Graňák prehral v rohu klziska osobný súboj, výborne ho však zastúpil spoluhráč, ktorý nedovolil prejsť prihrávke hostí do dobrej streleckej pozície pred bránu.
     
    05:45
    Prienikovú prihrávku do jazdy si prebral na modrej čiare Geoff Platt, na ľavej strane dostal trošku priestoru, ktorý zúžitkoval na nebezpečné zakončenie. Jeho rýchlu strelu švihom zachytil Jerjomenko lapačkou!
     
    06:45
    Hráči Lokomotivu síce pustili Dinamo do svojho obranného pásma, následne však výborne zapracovali a puk z nebezpečných priestorov dokázali vytlačiť.
     
    07:15
    Do obrovskej príležitosti sa dostal hosťujúci Lokomotiv. ktorý sa už tešil z úvodného zásahu stretnutia. Konkov si z pravej strany nakorčuľoval pred bránkovisko, peknou sťahovačkou si pripravil puk na strelu a zakončil. Jeho veľmi dobre mierená strela však skončila len na brvne! S domácimi hrala teraz šťastena, Jerjomenko bol bez najmenšej šance.
     
    07:35
    Na druhej strane sa do dobrej streleckej pozície dostal aj Marek Kvapil, ktorý však Sanforda prekonať nedokázal. Ten si s backhandovou strelou českého hokejistu poradil!
     
    08:00
    Domáci následne ešte pokračovali v tlaku, ktorý si v obrannom pásme Lokomotivu vytvorili. Napokon si však mohli hostia oddýchnuť, potom, čo sa puk dotkol ochrannej siete, bola hra prerušená.
     
    08:39
    Vzájomné vylúčenie Kokareva a Platta. Hráči oboch tímov si vyskúšajú herný model štyroch proti štyrom.
     
    09:07
    Pri puku sú momentálne domáci, ktorí ho však držia len v okolí svojho brankára, odkiaľ založia svoju ofenzívnu akciu.
     
    09:52
    Dinamo sa síce dostalo s pukom do útočného pásma, tam však výborne zapracoval Apalkov, ktorý ho vybojoval a vyhodil do stredného pásma.
     
    10:39
    Opäť sa hrá v plnom počte na oboch stranách, obaja vylúčení sú späť na ľadovej ploche.
     
    11:00
    Platt sa po naskočení z trestnej lavice okamžite mohol dostať do dobrej príležitosti, nedokázal však spracovať prihrávku.
     
    12:00
    Nasleduje chvíľka oddychu pre všetkých aktérov tohto stretnutia v podobe druhej komerčnej prestávky.
     
    12:59
    Presilovka aj pre domácich hokejistov. Petrov si sadol na lavicu hanby za nedovolené bránenie v hre.
     
    13:25
    Do dobrej streleckej pozície sa dostal Karsums, ktorý svojou strelou hľadal pravý horný roh Sanfordvej brány, po jeho zakončení to tribúnami len tak zahučalo, puk minul bránu len veľmi tesne.
     
    14:57
    Karsums opäť zakončoval takmer z totožnej pozície ako niekoľko sekúnd predtým. Napriek tomu, že mal Sanford zakrytý výhľad, puk ho trafil a hosťujúci brankár ho vytesnil do rohu.
     
    14:57
    Hosťujúci brankár Curtis Sanford následne stratil nervy s cloniacim Jalasvaarom, ktorého pridržal a Dinamo si tak zahrá opäť v presilovej hre. Za svojho brankára si išiel trest odsedieť na lavicu hanby Spukts.
     
    15:45
    Veľmi aktívny Karsums znovu zakončoval, opäť však nechal len vyniknúť brankárskemu umeniu hosťujúceho Curtisa Sanforda.
     
    16:36
    Strelecký pokus zapisujeme aj Dominikovi Graňákovi, ktorý vypálil od modrej čiary. Aj s jeho zakončením si brankár Lokomotivu dokázal poradiť.
     
    16:57
    Hostia sú v plnom počte, Dinamo neodkázalo využiť svoju druhú presilovkovú možnosť a stav je tak stále vyrovnaný.
     
    18:30
    Plotnikov is neporozumel so svojim spoluhráčom, puk sa dokotúľal až na zakázané uvoľnenie.
     
    19:00
    Začala sa posledná minúta úvodnej časti.
     
    19:45
    Lokomotiv bol v závere úvodnej tretiny veľmi aktívny, jej posledné sekundy trávil v útočnom pásme, kde sa jeho hráči snažili niečo vymyslieť a domácim tak zasadiť úder v podobe presného zásahu do šatne, no nepodarilo sa im to.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine je stav piateho zápasu štvrťfinálovej série Západnej konferencie nerozhodný, na úvodný presný zásah stále čakáme. oba tímy tam mali niekoľko sľubných pozície, ktoré vyriešili brankári, prípadne konštrukcia brány, ako v prípade Konkova, ktorý trafil len brvno moskovskej svätyne. nie je prekvapením, že stretnutie je zviazané taktikou a oba tímy sa snažia najmä o poctivú prácu v strednom pásme. V tejto sérii sme sa už štyri krát presvedčili o tom, že rozhodnúť môže jediný gól, preto nechce ani jeden z tímov pustiť svojho súpera do vedenia. Po krátkej prestávke budeme pokračovať prenosom z druhej tretiny, nenechajte si ho ujsť!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    prvý zákrok v prostrednej časti si na svoje konto pripísal aj Curtis Sanford, ktorý prikryl strelu z pravej strany a nedovolil domácim hráčom dostať sa k možnosti dorážky.
     
    21:30
    V pokuse o útočný výpad aj Lokomotiv, Dinamo však malo opäť dobre zabezpečenú modrú čiaru a puk svojmu súperovi bez väčších problémov zobralo.
     
    22:25
    Neskutočný závar sa teraz zrodil pred bránou hostí, ktorú háji Curtis Sanford. Kvapil našiel veľmi dobrou prihrávkou v ideálnej streleckej pozícii Mosaljova, ktorého Sanford vychytal. Akcia však pokračovala, zrazená strela z druhej vlny dopadla pred hosťujúceho brankára, ktorú ju s veľkými ťažkosťami vytesnil len k Mosaljovovi. Ten však nevyužil ani svoju druhú obrovskú šancu a puk za skvelého Sanforda nepretlačil!
     
    23:26
    Po dlhšej dobe sa do útočnej tretiny dostali aj hráči Lokomotivu Jaroslavľ, ktorý v nej však nič zaujímavé a nebezpečné neodkázali vymyslieť.
     
    23:38
    Filip Novák sa pobral na trestnú lavicu za nedovolené bránenie. Lokomotiv tak má k dispozícii presilovú hru. Dokáže ju využiť ?
     
    24:29
    Domácim sa podarilo vyhodiť puk von zo svojho pásma, Dinamo využíva túto chvíľu na prestriedanie.
     
    25:10
    Gorochovova strela od modrej čiary bola ešte tečovaná, no aj napriek tomu si Jerjomenko našiel puk a dokázal ho ukryť do svojej výstroje.
     
    25:38
    Novák je späť na ľadovej ploche. Ďalšia presilová hra tohto zápasu ostala nevyužitá.
     
    26:38
    Hra je prerušená kvôli reklamnej pauze.
     
    27:40
    Boj o puk v útočnom pásme vyhrali domáci, ktorí sa však do žiadnej streleckej pozície nedostali. Pri puku sú už hostia.
     
    28:40
    Pomaly sa nám zlomí stretnutie do svojej druhej polovice, stále čakáme na otvárací zásah.
     
    29:30
    Dinamo sa usadilo v útočnom pásme, po Graňákovom priťuknutí strieľal od modrej čiary Mironov. Sanford si s jeho pokusom poradil a vyrazil ho do rohu klziska.
     
    30:30
    Lokomotiv sa dokázal usadiť v útočnom pásme, zatiaľ to je z jeho strany skôr taký platonický tlak, hostia sa krútia s pukom len okolo mantinelov.
     
    30:53
    Napokon bola takáto aktivita Lokomotivu predsa len na niečo dobrá. Gleb Korjagin stiahol jedného z hosťujúcich hráčov na ľadovú plochu, za čo si bude musieť na dve minúty nútene oddýchnuť. Presilovka pre Jaroslavľ.
     
    31:02
    Plotnikov okamžite po vyhratom buly vyslal na Jerjomenka strelecký pokus. Domáci brankár si na konto pripísal bez problémový zákrok.
     
    31:38
    Kokarev dokázal aj počas početnej nevýhody zaútočiť, nemal však už dostatok síl na lepšie zakončenie. Jeho strela od modrej príliš nebezpečná nebola.
     
    32:38
    Hráči lokomotivu sú usadení v útočnom pásme, kde nielen výborne kombinujú,ale snažia sa aj o častú streľbu. Na ich smolu sú to všetko nepresné pokusy, po ktorých puk duní len na zadnom mantineli.
     
    32:53
    Dinamo Moskva v plnom počte, Lokomotiv neodkázal využiť ponúknutú príležitosť.
     
    33:14
    Konstantin Gorovikov sa previnil krosčekom, čo znamená, že Lokomotiv si opäť zahrá v početnej prevahe. Len aby domácich ich nedisciplinovanosť ešte nemrzela.
     
    34:00
    Domácim sa podarilo vyhodiť puk až do obrannej tretiny Lokomotivu, ktorý má k dispozícii v presilovej hre ešte niečo viac ako minútu.
     
    34:30
    Hráči Dinama to teraz spravili veľmi dobre, dobrých tridsať sekúnd dokázali držať puk vo svojej obrannej tretine pri mantineli.
     
    35:00
    Lokomotivu sa napokon čierne čudo podarilo vydolovať, hostia sa dostali aj k zakončeniu. Jerjomenko sa na strelu od modrej veľmi rýchlo presunul a puk vyrazil do rohu klziska.
     
    35:14
    Gorovikov je späť na ľadovej ploche, hostia sa nevedia chopiť ponúkaných možností. Dočkáme sa do konca druhej tretiny konečne presného zásahu ?
     
    36:54
    Po zakázanom uvoľnení sa hra sťahuje pred Curtisa Sanforda, po ktorého ľavici budeme vhadzovať.
     
    37:30
    Dinamo sa rútilo do prečíslenia štyroch proti dvom. hráči Lokomotivu sa však včas stihli vrátiť a početné prevahu domácich dorovnali.
     
    37:45
    Sanford vyrazil strelu od modrej k Mosaljovovi, ktorý pohotovo zakončil z otočky. Ani toto však nestačilo na výborného brankára v drese hosťujúceho tímu!
     
    38:00
    Na druhej strane sa puk do brány pokúšal dotlačil Apalkov, nebol však úspešný. Jerjomenko si dokázal poradiť a situáciu vyriešil k spokojnosti domácich.
     
    39:00
    Začala sa posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:55
    Rovnako ako v prvej, aj v druhej tretine dohrával Lokomotiv záverečnú minútu v útočnom pásme. Do zakončenia sa však hostia dostať nedokázali.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Pred treťou tretinou nič nové. Ak by sme to chceli zhrnúť šachovou terminológiou, zápas je v patovej situácii. Najlepšími hráčmi prostrednej tretiny boli obaja brankári, ktorí zlikvidovali všetky strely, ktoré na nich smerovali. Lokomotiv mal k dispozícii niekoľko presilových hier, no všetky možnosti prehajdákal. Presný zásah domácich mal niekoľkokrát na hokejke Mosaljov, ktorý v druhej časti hádam tri krát nebezpečne zakončoval, vždy si však vylámal zuby na Sanfordovi. Dočkáme sa v záverečnej tretine rozhodnutia alebo pôjdeme až do predĺženia ? Odpoveď na túto základnú otázku sa dozvieme po prestávke.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Pestuško dostal veľmi dobrú prihrávku na pravú stranu, po ktorej sa rútil sám na Sanforda. Toho sa snažil prekonať strelou švihom do horných partií, puk však skončil len na hrudi hosťujúceho brankára!
     
    41:00
    Na druhej strane sa dostal do šance Averin, no ani on neodkázal pretlačiť puk do brány.
     
    42:00
    Karatjev sa šikovným ťahom zbavil za bránou protihráča, ktorého mal nalepeného na chrbte, dostal sa až do zakončenia, no z ostrého uhlu Jerjomenka neprekonal. Domáci brankár podržal puk a budeme vhadzovať po jeho pravici.
     
    42:25
    Jerjomenko do lapačky bez problémov schoval aj slabý padáčik od ľavého mantinelu. Lokomotiv ostáva prostredníctvom vhadzovania v útočnom pásme.
     
    42:50
    Zblokovaná strela domácich sa so šťastím dostala k Leovi Komarovovi, ktorý dokázal zakončiť. Sanford si nebol istý, kde má puk, za bránkovú čiaru ho však nepustil!
     
    43:50
    Hostia bojujú s pukom na hokejkách v útočnom pásme, zatiaľ ich domáci dobre vytláčajú do málo nebezpečných priestorov.
     
    44:47
    Hráči Lokomotivu si nerozumeli pri rozohrávke, puk preletel cez všetky čiary bez teču, je z toho zakázané uvoľnenie a sťahovanie hry pred Sanforda.
     
    45:15
    Ljubuškin sa dostal do zakončenia z ľavého kruhu, jeho backhandovú strelu vytesnil Jerjomenko vyrážačkou do bezpečia.
     
    46:36
    Karsums si dokázal poradiť aj s menej presnou prihrávkou, puk dokázal skrotiť a pripravil si ho na strelu, ktorá skončila len na pozornom Sanfordovi.
     
    47:00
    Dinamo sa pokúsilo o prechod do útočného pásma, oba tímy to však majú s prechodom cez modrú čiaru stále náročné.
     
    47:45
    Galimov zaviezol puk do útočného pásma, už však nenašiel v sebe toľko síl aby mohol zakončiť, a tak ho len odovzdal a odchádza striedať.
     
    48:05
    Saford pomohol svojim spoluhráčom, povyšiel si z brány a pristavil im puk na rozohrávku. Lokomotiv sa príliš dopredu neponáhľa, sústredí sa najmä na pozornú defenzívnu činnosť.
     
    48:38
    Karpov mohol dostať domácich do vytúženého vedenia! Po jeho strele vypadol puk do bránkoviska a pomaly sa posúval smerom k bránkovej čiare. Skvele však zapracoval obranca Lokomotivu Kronvall, ktorý ho vystrelil do bezpečia!
     
    49:10
    Na druhej strane bol veľmi aktívny Plotnikov, ktorý bol síce pozorne a tesne bránený, no aj tak sa dostal do zakončenia, ktoré však nemalo potrebné parametre na to, aby bolo pre Jerjemenka nebezpečné.
     
    Ospravedlňte prosím menšie technické problémy.
     
    50:25
    Pestunov vylúčený na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    50:58
    Hostia sa až teraz dostali do útočnej tretiny, ale nedokázali si ju udržať.
     
    52:13
    Na konci presilovky hostí sa dostávajú do šance domáci, keď Karsmus prešie cez dvoch hráčov a chystal sa ku strele, ale v poslednej chvíli sa stihol vrátiť jeden z obrancov Jaroslavľu.
     
    53:30
    Hrá sa prevažne v strednej časti ihriska, oba tímy sú opatrné. Rozhodca teraz neodpískal Averinov zákrok na Komarova a domáci diváci pískajú.
     
    55:00
    Dnešné stretnutie sleduje 6920 divákov.
     
    56:23
    Hostia s pukom vo vlastnom obrannom pásme, ale do útoku sa veľmi nehrnú, ako keby iba vyčkávali.
     
    57:16
    Tak konečne, Dinamo si momentálne drží útočné pásmo, stále však čakáme na strelu.
     
    57:38
    Hosťom sa nakoniec darí vyhodiť puk do stredného pásma bez toho, aby sme videli strelu na bránku.
     
    58:14
    Ljubuškin zastavil akciu domácich a momentálne zakladá novú akciu svojho tímu.
     
    58:40
    Je úplne jasné, že sa zápas iba dohráva, hráči nemajú sily na poslednú akciu zápasu.
     
    59:33
    Záverečný tlak bude patriť domácim, ktorí sa usadili pred Sanfordom.
     
    59:54
    Pestuško triafa tyčku!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:30
    Domáci sa ineď po zahratí buly dostali do útočného pásma, kde sa snažia niečo vymyslieť.
     
    60:53
    Hostia si priveľmi nerozumeli v rozohrávke a je pískané zakázané uvoľnenie.
     
    61:20
    Domáci sú v predĺžení aktívnejší a snažia sa strieľať z každej pozície.
     
    62:10
    Teraz sa hraje skôr v strednom pásme, ani jeden z tímov nechce chybovať.
     
    63:00
    Teraz pri puku hostia s cieľom dostať sa do útoku.
     
    63:31
    Pestuško vyskúšal vystreliť, ale brankára hostí neprekvapil.
     
    64:05
    Volkov skúšal poslať svojho spoluhráča do úniku, ale Kronwall veľmi dobre číta hru a nedovolil tejto akcii, aby pokračovala.
     
    65:10
    Cvetkov sériou strieľ momentálne drží tím hostí pod tlakom, domáci v pásme.
     
    65:55
    Domáci stále pred Snafordom, ktorý ma teraz plné ruky práce.
     
    66:00
    Hostia vyhadzujú puk cez všetky čiary a berú si oddychový čas.
     
    66:30
    Obrovská šanca Komarova, ktorý mohol rozhodnúť, ale perfektný zákrok Sanforda drží hostí v hre.
     
    67:03
    Až teraz sa hostia oslobodzujú a môžu pokojne prestriedať.
     
    67:50
    Hostia opäť pod tlakom, Sanford si pripisuje jedne úspešný zákrok za druhým.
     
    68:25
    Neuveriteľné, čo momentálne predvádza domáci tím. Hostia sa ešte nedostali do útoku.
     
    69:00
    Tak hostia predsa len pri pokuse o založenie akcie, ale puk skončil mimo ihriska.
     
    70:00
    Polovička predĺženia je za nami a stav je stále nerozhodný.
     
    70:50
    Situácia v podstate stále rovnaká, Dinamo v útočnom pásme. Býva to často tak, že ak sa dlhší čas darí jednému tímu, tak vystrelí motyka a padne gól na druhej strane, uvidíme, čo sa ešte dnes udeje.
     
    72:00
    Pekná prihrávka pred bránku na Komarova, ten si ju však nedokázal ideálne spracovať.
     
    72:30
    Rýchly protiútok hostí zastavuje Jerjomenko.
     
    72:30
    Po nedorozumení prichádza ofsajd domácich.
     
    73:35
    Po dlhšom čase sa hra presunula pred domáceho brankára.
     
    74:13
    Domáci opäť pred Sanfordom, konkrétne prvá formácia mu robí najväčšie problémy. Za nami takmer 75 minút, stále sme nevideli gól.
     
    75:27
    Zakázané uvoľnenie domácich.
     
    76:40
    Puk v strednom pásme, oba tímy striedajú.
     
    77:40
    Hra sa viac menej ukľudnila, sledujeme pokojnejšiu časť hry.
     
    78:16
    Chyba v rozohrávke hostí, zakázané uvoľnenie.
     
    78:55
    Hostia si dokázali dlhšie udržať útočné pásme, ale ku strele sa nedostali.
     
    80:00
    Prvé predĺženie skončilo.
     
    Ani v prvom predĺžení sa o víťazovi nerozhodlo, bude sa pokračovať v predĺžení druhom.
     
    80:01
    Začalo sa druhé predĺženie.
     
    81:08
    Viacero nedorozumení a bitiek hneď v úvode druhého predĺženia, Jalasvaara (DMS) a Redlihs (JAR) sú vylúčení.
     
    81:20
    Zakazané uvoľnenie domácich.
     
    82:00
    Karpov vyviezol puk zo obranného pásma až do útoku, kde sa momentálne nachádza.
     
    82:36
    Hosťom sa nepodarilo založiť rýchly protiútok, dopredu môžu ísť znova domáci hráči.
     
    83:01
    Zakázané uvoľnenie hostí.
     
    83:11
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Babenko nahral KONSTANTINOVI VOLKOVOVI, ktorý presnou ranou medzi lapačku a betón Sanforda vstrelil možno kľúčový gól celej série. Asistencie: Jurij Babenko, Denis Kokarev.
     
    Koniec zápasu.
     
    Hokejisti Dinama Moskva sa po vydrenom víťazstve, o ktorom rozhodol v 84. minúte Konstantin Volkov, dostávajú do vedenia 3:2 na zápasy. Ďalší zápas tejto vyrovnanej série je na programe v sobotu. To je od nás pre dnes všetko, ďakujem za pozornosť a želám Vám príjemný zvyšok večera. (20:17:15)

    Ján Sárközi

    Michal Bakoš

    Marián Balog

    Góly a asistencie: 84. Volkov (Babenko, Kokarev)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, D.Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Mironov, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Karsums, Karpov – Volkov, Babenko, Kokarev – Pestunov, Mosaljov, Kvapil
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Holos, Vasiljev, Ljubuškin, V.Višněvskij, Jakovlev, Gorochov, Pašnin – Plotnikov, Averin, Apalkov – Redlihs, Platt, Sprukts – Konkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Musatov

    Rozhodca: nisimov, Kulakov – Sadovnikov, Zacharenkov

    Diváci: 6920