Michalovce – Bardejov 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (0:1, 2:0, 1:2)
HK Bardejov
Utorok 11.03.2014, 17:00 • ZŠ Michalovce • TIPOS Slovenská hokejová liga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:49
    Bardejov dal gól!
    Bardejov vôbec nebol aktívnym mužstvom v predĺžení, ale TOMÁŠ HRIČINA zobral puk, vošiel do pásma, dostal sa pred Fedora a backhandom ho prekonal.
    Asistencie: Ladislav Ščurko.
     
    59:32
    Chyba pri striedaní Bardejova, čo znamená, že domáci si zahrajú presilovku.
    Trest si odsedí kapitán Dancsák za veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    56:50
    Ščurková strela vypadla Fedorovi, ale ten puk prikryl pred čiarou.
     
    55:56
    Takáč od modrej vystrelil a Fedor puk prikryl. A Gmitter zbytočné ho sekol a dostáva 2 minúty.
     
    55:12
    Urban – nedovolené bránenie a zároveň si vyslúžil aj trest do konca stretnutia za nešportové správanie.
     
    52:52
    Fedor – osobný trest za nešportové správanie.
     
    52:52
    Bardejov dal gól!
    Domáci chceli podržať puk, ale veľmi sa s ním hrali a Saliji ho zobral Kubátovi a zadovkou našiel LADISLAVA ŠČURKA, ktorý pomedzi betóny prestrelil Fedora.
    Asistencia: Garip Saliji.
     
    52:27
    Teraz veľká chyba Bardejova pri rozohrávke, keď Kmiť zachytil prihrávku a z prvej strany išiel sám na Blažíčka, ale ten hlavou puk vyrazil.
     
    51:19
    Bardejovu v celom play-off presilovky nejdú, ale teraz majú šancu to zmeniť. Čavrk – podrazenie.
     
    47:17
    Bardejov dal gól!
    Michalovce sa z dvojgolového vedenia tešili iba 37 sekúnd. Ščurko výborne vyhral buly na GARIPA SALIJIHO, ktorý z hranice kruhov prestrelil Fedora. Pre Salijiho je to prvý gól v drese Bardejova.
    Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    46:40
    Dukla dala gól!
    PETER CMOREJ vystrelil z ľavého kruhu a puk Blažíčkovi prepadol z lapačky do brány.
    Asistencie: Maroš Žemba, Peter Čížek.
     
    42:45
    Baláž výborne po buly zobral puk a obišiel bránu, ale pritom ho držal Šechný a to si rozhodcovia všimli, nebyť faulu, Baláž by asi skóroval.
     
    38:41
    V rohu klziska za bránou Fedora fauloval Kubát – podrazenie.
     
    36:53
    Dukla dala gól!
    Drotár posunul puk na pravý kruh Šechnému, ktorý cez celé pásmo našiel na opačnej strane JAROSLAVA KMIŤA, ktorý do prázdnej brány sa nemýlil, ale veľkú chybu spravil Gmitter, keď nechal Šechného nahrávať.
    Asistencie: Richard Šechný, Martin Drotár.
     
    36:37
    Gajdoš – napadnutie hlavy a krku, ale teraz si rozhodcovia dali načas so zapískaním faulu. Ale Čížek sa s problémami zdvíha z ľadu a je tam aj krv, takže uvidíme, že či to bude menší trest alebo väčší. Na svetelnej tabuli už svieti 2 minúty, ale plus osobný trest 10 minút. Takže za Gajdoša si 2 minúty odsedí Matis.
     
    35:14
    Domáci diváci sa zapojili do akcie, že po prvom góle domácich zahádžu ľadovú plochu plyšákmi a aj tak sa stalo, takže hráči Michaloviec pomáhajú zbierať plyšákov. Pozbierané plyšáky pôjdu deťom do detských domov.
     
    35:14
    Dukla dala gól!
    Strelou od modrej sa prezentoval Kubát, ale jeho pokus nebol presný a odrazil sa od zadného mantinelu späť pred bránu, kde už bol pripravený RICHARD ŠECHNÝ a puk dorazil pod presúvajúceho Blažíčka.
    Asistencie: Zoltan Kubát, Jaroslav Kmiť.
     
    34:58
    Ale hostia zabudli na Šeligu, ktorý išiel už sám na Blažíčka, ale Valentín ho výborné dostihol a nedovolil mu vystreliť.
     
    34:29
    Matis – podrazenie.
     
    31:24
    Kmiť – faul lakťom.
     
    31:00
    Domáci pekne si prihrávali v pásme, ale Čížek ak strieľal tak trafil do nôh Boltuna, ktorý hneď s pukom vyštartoval dopredu, kde nahral Gmitterovi, ktorý sám pred bránou trafil tyč !!!
     
    29:53
    Gajdoš – hákovanie.
     
    29:34
    V momente ak sa Valentín vrátil na ľad, sa puk odrazil k Šechnému, ktorý bol sám pred prázdnou bránou, ale puk mu skákal a nemohol ho dostať do brány.
     
    27:45
    Urban od modrej vystrelil tvrdo, ale lapačka Blažíčka bola proti a následne Gmitter puk odpálil.
     
    27:34
    Valentín odpálil puk do vzduchu a ten spadol na hranu plexisklá a vypadol na ochrannú sieť, ale Valentín je aj tak vylúčený za úmyselné vyhodenie puku.
     
    27:19
    A ta strela napokon prišla, keď spoza brány si nakorčuľoval s pukom Kmiť a vystrelil, puk sa poodrážal pár krát pred bránou a Blažíček ho napokon prikryl, ale to dobiedzanie Kmiťa pred bránou sa nepáčili Boltunovi a ten ho musel skrotiť.
     
    23:00
    Banovský zaviezol puk do pásma, kde ho prenechal Kubišovi a ten medzi kruhmi našiel voľného Šechného, ale ten nemieril presne. No Kubiš sa znova dostal k puku a našiel na modrej Šeligu, ktorý prudkou strelou od modrej dal zabrať Blažíčkovi, ale ten ho pravý betónom vyrazil a Kubišova doražka už išla iba do neho.
     
    21:15
    Palovčík z pravého kruhu strieľal tak, aby Blažíček jeho strelu vyrazil a ten ju vyrazil presne pred Kubiša a ten do odkrytej brány puk neposlal.
     
    16:10
    Bardejov sa rozostavil v pásme, pár krát si vymenil puk Baláž s Valentínom a prvý menovaný ho, potom poslal na druhú stranu, kde bol už pripravený Gmitter, ale hostia si takmer ten puk zrazili do brány, ale dnes šťastie stalo pri nich a puk sa odrazil ku Palovčíkovi, ktorý ho odpálil.
     
    15:42
    Prvý vylúčený v dnešnom zápase je Šechný za hrubosť.
     
    15:00
    Hričina krásne našiel spoza brány Salijiho, ktorý sa ešte isto Fedora opýtal, že kde to chce dostať a Fedor s ním vybabral, keďže ramenom jeho strelu chytá.
     
    14:00
    Urban sa veľmi bavil s pukom za bránou a to robiť nemal. Baláž k nemu prišiel puk si po ľahký zobral a našiel osamoteného Gmittera pred bránou, ale ten pri snahe o kľučku stratil puk a Fedor ho prikryl.
     
    10:00
    Šechný pekne povozil puk po pásme Bardejova a krásnou prihrávkou našiel na modrej voľného Kubáta, ktorý príklepom vystrelil, ale Blažíček aj cez zákryty výhľad jeho strelu vyrazil na ochrannú sieť.
     
    05:00
    Čížek prešiel v útočnom pásme z jednej strany na druhú a nečakané poslal prihrávku pred bránu, kde už bol Majerník a ten z bezprostrednej vzdialenosti až veľmi dvihol puk.
     
    04:00
    Bardejov dal gól!
    Boltun výborné vyviezol puk od vlastnej brány, pred útočným pásmom ho prenechal Gmitterovi, ktorý sa snažil o samostatnú akciu, ale ta mu nevyšla a puku sa ujal MARCEL BALÁŽ, ktorý spomedzi kruhov prestrelil domáceho brankára.
    Asistencie: Ondrej Gmitter, Peter Boltun.
     
    02:04
    Drotár výborné zaviezol puk do pásma, kde ho posunul Cmorejovi, ktorý ho nejakým spôsobom posunul na Majerníka, ktorý sa ocitol sám pred brankárom, ale z gólovej pozície prestrelil bránu.

    Jakub Šoth

    Jozef Mačejovský


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 36. Šechný (Kubát, Kmiť), 37. Kmiť (Šechný, Drotár), 47. Cmorej (Žemba, Čížek) – 4. Baláž (Gmitter, Boltun), 48. Saliji (Ščurko), 53. Ščurko (Saliji), 64. Hričina (Ščurko)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, Šeliga, Šechný, Banovský, Kmiť – Kubiš, Palovčík, Pástor, Čavrk, Urban – Žemba, Majerník, Čížek, Drotár, Cmorej – Schnelly, Linet, Stríž
    HK Bardejov: Blažíček – Takáč, Valentín, Baláž, Boltun, Gmitter – Hopkovič, Kramár, Saliji, Ščurko, Hričina – Slimák, Gajdoš, Hajnik, Dancsák, Matis – Chovan, Krčula, Mihalik, Šimčák, Vaško

    Rozhodca: Lauff, Štefik – Bogdaň, Jobbágy