Michalovce – Bardejov 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (0:1, 2:0, 1:2)
HK Bardejov
Utorok 11.03.2014, 17:00 • ZŠ Michalovce • TIPOS Slovenská hokejová liga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:49
    Bardejov dal gól!
    Bardejov vôbec nebol aktívnym mužstvom v predĺžení, ale TOMÁŠ HRIČINA zobral puk, vošiel do pásma, dostal sa pred Fedora a backhandom ho prekonal.
    Asistencie: Ladislav Ščurko.
     
    52:52
    Bardejov dal gól!
    Domáci chceli podržať puk, ale veľmi sa s ním hrali a Saliji ho zobral Kubátovi a zadovkou našiel LADISLAVA ŠČURKA, ktorý pomedzi betóny prestrelil Fedora.
    Asistencia: Garip Saliji.
     
    47:17
    Bardejov dal gól!
    Michalovce sa z dvojgolového vedenia tešili iba 37 sekúnd. Ščurko výborne vyhral buly na GARIPA SALIJIHO, ktorý z hranice kruhov prestrelil Fedora. Pre Salijiho je to prvý gól v drese Bardejova.
    Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    46:40
    Dukla dala gól!
    PETER CMOREJ vystrelil z ľavého kruhu a puk Blažíčkovi prepadol z lapačky do brány.
    Asistencie: Maroš Žemba, Peter Čížek.
     
    36:53
    Dukla dala gól!
    Drotár posunul puk na pravý kruh Šechnému, ktorý cez celé pásmo našiel na opačnej strane JAROSLAVA KMIŤA, ktorý do prázdnej brány sa nemýlil, ale veľkú chybu spravil Gmitter, keď nechal Šechného nahrávať.
    Asistencie: Richard Šechný, Martin Drotár.
     
    35:14
    Dukla dala gól!
    Strelou od modrej sa prezentoval Kubát, ale jeho pokus nebol presný a odrazil sa od zadného mantinelu späť pred bránu, kde už bol pripravený RICHARD ŠECHNÝ a puk dorazil pod presúvajúceho Blažíčka.
    Asistencie: Zoltan Kubát, Jaroslav Kmiť.
     
    04:00
    Bardejov dal gól!
    Boltun výborné vyviezol puk od vlastnej brány, pred útočným pásmom ho prenechal Gmitterovi, ktorý sa snažil o samostatnú akciu, ale ta mu nevyšla a puku sa ujal MARCEL BALÁŽ, ktorý spomedzi kruhov prestrelil domáceho brankára.
    Asistencie: Ondrej Gmitter, Peter Boltun.

    Jakub Šoth

    Jozef Mačejovský


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 36. Šechný (Kubát, Kmiť), 37. Kmiť (Šechný, Drotár), 47. Cmorej (Žemba, Čížek) – 4. Baláž (Gmitter, Boltun), 48. Saliji (Ščurko), 53. Ščurko (Saliji), 64. Hričina (Ščurko)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, Šeliga, Šechný, Banovský, Kmiť – Kubiš, Palovčík, Pástor, Čavrk, Urban – Žemba, Majerník, Čížek, Drotár, Cmorej – Schnelly, Linet, Stríž
    HK Bardejov: Blažíček – Takáč, Valentín, Baláž, Boltun, Gmitter – Hopkovič, Kramár, Saliji, Ščurko, Hričina – Slimák, Gajdoš, Hajnik, Dancsák, Matis – Chovan, Krčula, Mihalik, Šimčák, Vaško

    Rozhodca: Lauff, Štefik – Bogdaň, Jobbágy