Boston – Florida 4:1 (kon.) | NJ Devils – Detroit 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:2 (kon.)
St. Louis – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Chicago – Colorado 2:4 (kon.)
Winnipeg – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:2 (kon.)
San Jose – Carolina 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
San Jose Sharks
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
Carolina Hurricanes
cz Streda 05.03.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:18
    Carolina právě vstřelila branku!
    Joe Thornton neuhládal JAY HARRISONA, který si sjel na pravé straně k brance Sharks a po povedené bekhendové přihrávce Eliase Lindholma z levé strany zakončuje do odkryté branky, Stalock se již nestihl přemístit a Carolina překvapivě vítězí na hřišti San Jose. Asistence: Elias Lindholm a Andrej Sekera.
     
    24:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    ELIASE LINDHOLMA nechal Marleau zakončit z mezikruží po přihrávce E. Staala zpoza branky a hosté srovnávají stav zápasu na 2:2. Asistence: Eric Staal a Andrej Sekera.
     
    19:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Chyba Chudobina, který se pozapomněl za svou brankou! BRENT BURNS se dostává po přihrávce Torrese ke střele z mezikruží, na kterou "nesrovnaný" Chudobin již nestihl řádně zareagovat a puk končí v brance. Asistence: Raffi Torres a James Sheppard.
     
    13:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je zatím český večer v SAP Center! MARTIN HAVLÁT se dostává k puku na levé straně a v pádu zakončuje, puk končí za zády Chudobina, pátý gól Martina v této sezóně. Asistence: Tyler Kennedy a Andrew Desjardins.
     
    12:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    JIŘÍ TLUSTÝ využil zaváhání bránícího Hannana na modré, získal puk a po pár metrech se ocitl sám před Stalockem, kterého překonává bekhendovou střelou mezi betony. Asistence: Alexander Sjomin a John-Michael Liles.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 14. Havlát (Kennedy, Desjardins), 20. Burns (Torres, Sheppard) – 13. Tlustý (Sjomin, Liles), 25. Lindholm (E. Staal, Sekera), 65. Harrison (Lindholm, Sekera)


    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Vlasic, Demers, Irwin, Braun, Hannan, Boyle – Pavelski, J. Thornton, Nieto – Marleau, Couture, Wingels – Havlát, Sheppard, Burns – Torres, Desjardins, Kennedy
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Ward) – Sekera, Bellemore, Hainsey, Liles, Harrison, Komisarek – Skinner, E. Staal, Lindholm – Tlustý, J. Staal, Sjomin – Gerbe, Nash, Ruutu – Bowman, Malhotra, Dwyer

    Rozhodca: O'Halloran, McCauley – Gibbs, Wheler

    Diváci: 17 562