Boston – Florida 4:1 (kon.) | NJ Devils – Detroit 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:2 (kon.)
St. Louis – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Chicago – Colorado 2:4 (kon.)
Winnipeg – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:2 (kon.)
San Jose – Carolina 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Winnipeg Jets
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
New York Islanders
cz Streda 05.03.2014, 02:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    A nyní mají Jets více než kvalitní příležitost! Anders Nilsson (NYI) bez cizího přičinění vyhodil kotouč mimo hrací plochu a dostává dvě minuty za zdržování hry. Přesilové hry Winnipegu zatím příliš nešli, nyní mají domácí již pátou příležitost.
     
    53:57
    Domácím začínají docházet nervy, za což nyní budou pykat. Brian Little (WPG) vyprovokoval Travise Hamonice (NYI), za drobné pošťuchování oba obdrželi menší tresty. Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    43:29
    Dnes poprvé si hráči Winnipegu vyzkouší také hru ve čtyřech, Tobias Enström (WPG) si totiž přidržel Clutterbuckovu hokejku, což ho opravňuje si odpočinout na trestné lavici. Naučí Islanders Jets, jak se hrají přesilovky?
     
    36:18
    Na vyloučené hráče je to v tuto chvíli 4:0. Anders Lee (NYI) totiž zasáhl obránce Winnipegu v útočné třetině vysokou holí, za což již hostující útočník sedí na trestné lavici.
     
    31:18
    Scheifele se v bolestech svíjí na ledové ploše, Jets dostanou dnes potřetí možnost hrát v početní výhodě. Calvin de Haan (NYI) trefil přímo koleno domácího útočníka a pochopitelně již sedí na trestné lavici. Zraněný Scheifele za pomocí lékařů odkulhal přímo do kabin.
     
    19:31
    Anders Lee se natlačil do střelecké pozice a bekhendem prověřil pozornost Pavelce. Ryan Strome (NYI) to však vzápětí poněkud přehnal s důrazem proti českému brankáři, za nedovolené bránění si totiž musí odsedět dvouminutový trest na lavici hanby.
     
    15:07
    Vzápětí jsme viděli druhou bitku v dnešním zápase, v útočném pásmu hostí se do sebe "zakousli" Marc Stuart a Eric Boulton. Nakonec to však nebude pouze pětiminutový trest pro oba hráče, druhý jmenovaný totiž dostává menší trest za hrubost k dobru. Uvidíme první přesilovou hru Winnipegu.
     
    02:31
    Hned v úvodu duelu tu máme drobnou bitku, o nic velkého se však nejednalo! Několik pěstních pozdravů si mezi sebou vyměnili Matt Martin (NYI) a Chris Thornburn (WPG). Oba pochopitelně dostávají větší pětiminutový trest za bitku.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 11. Ladd (Little), 55. Ladd (Jokinen) – 18. McDonald (Strome, Lee), 22. Lee (Grabner), 64. Grabner (Clutterbuck)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Frolík, Little, Ladd – Wheeler, Scheifele, Setoguchi – Byfuglien, Jokinen, Kane – Thornburn, Slater, Halischuk
    New York Islanders: Nilsson (Nabokov) – Hamonic, Strait, Višňovský, Hickey, Carkner, de Haan – Okposo, Strome, Lee – Bailey, Nielsen, Grabner – Clutterbuck, Nelson, McDonald – Boulton, Cizikas, Martin

    Rozhodca: Hebert, St. Laurent – Lazarowich, Nansen