AS Rím – Inter 0:0 (kon.)
koniec
AS Rím
0:0 (0:0)
Inter Miláno
Sobota 01.03.2014, 20:45 • Stadio Olimpico (Rím) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    89
    Naposledy striedajú i domáci, keď trávnik opustí vyžmýkaný Gervinho. Ten má za sebou slušný zápas. Na jeho miesto príde Florenzi.
     
    88
    Na záverečné minútky vybehne i milánska ikona a zároveň i legenda futbalu samotného. Javier Zanetti nahradí Jonathana.
     
    81
    Mattia Destro sa dnes presadil iba neregulérne a v súlade s pravidlami sa mu to už ani nepodarí. Na jeho miesto naskakuje Bastos.
     
    74
    Mauro Icardi sa dnes príliš nepresadil. Síce bojoval, ale do šancí sa nedostával. Šťastie na jeho miesto príde skúsiť Rubén Botta.
     
    64
    Na Stadio Olimpico sa ozýva hromové bučanie, pretože na trávnik prichádza bývalý špílmacher Lazia Hernanes. Miesto na trávniku mu prenechal Álvarez.
     
    55
    Adem Ljajič sa síce v dnešnom zápase snažil a čo-to sa mu i podarilo. Napriek tomu schádza z ihriska už po desiatich minútach druhej polky. Na jeho miesto príde ďalší Balkánec Miralen Pjanič.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   48. Samuel (INT)


    AS Rím: De Sanctis – Torosidis, Benatia, Castan, Romagnoli – Nainggolan, De Rossi (C), Strootman – Gervinho, Destro, Ljajič
    Náhradníci: Lobont – Skorupski – Tolói, Taddei, Pjanič, Bastos, Florenzi, Ricci, Mazzitelli, Di Mariano

    Inter Miláno: Handanovič – Rolando, Samuel, Juan – Jonathan, Guarín, R. Álvarez, Cambiasso (C), Nagatomo – Icardi, Palacio
    Náhradníci: Carrizo – Zanetti, Andreolli, Kovačič, Campagnaro, Kuzmanovič, Botta, Taider, Milito, Ranocchia, D´Ambrosio, Hernanes

    Rozhodca: Mauro Bergonzi – S. Ghiandai, L. Manganelli – M. Musolino