Bohemians – Jablonec n. J. 1:0 (kon.) | Pardubice – Sparta B 2:0 (kon.) | Poprad – Podbrezová 0:2 (kon.)
Roudnice – Varnsdorf 1:0 (kon.) | Vlašim – Pelhřimov 2:0 (kon.)
koniec
FK Poprad
0:2 (0:2)
FK Železiarne Podbrezová
Sobota 01.03.2014, 14:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • Prípravný zápas
     
    88
    Hector Tubonemi sa dostal do skvelej gólovej šance v pravej časti popradského pokutového územia, no jeho krížna strela napokon len "lízla" pravú žŕdku domácej brány.
     
    86
    Po rýchlej kombinačnej akcii hosťujúcej Podbrezovej sa k zakončeniu na pravej strane dostal aktívny Tubonemi, no napokon trafil len pozorného gólmana Huszárika, ktorý upokojil tempo hry.
     
    80
    Popradský tréner poslal na trávnik dve nové posily. Do hry nastupujú hráči s číslami 10 a 22.
     
    79
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať Podio a po jeho skvelom centri sa k vzdialenejšej žrdi sa k lopte dostal Tubonemi, ktorý vsietil gól, no ten kvôli útočnému faulu na gólmana Huszárika platiť nebude!
     
    68
    Podbrezovský tréner posiela na trávnik štyri nové mená a zároveň aj nového brankára. Namiesto Hanáka nastupuje do brány gólman Baláž a do hry nastupujú hráči Tubonemi, Gajdošík, Morháč a Čekovský.
     
    66
    Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Gereca sa k zakončeniu pred gólmanom Huszárikom dostal aktívny Pančík, no ten svojou pätičkou napokon minul priestor popradskej brány.
     
    62
    Kubuš sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance, no jeho delovka spoza hranice podbrezovskej šestnástky napokon skončila len tesne vedľa Hanákovej brány!
     
    56
    Podbrezovský tréner posiela na trávnik dvojstriedanie. Namiesto hráčov Andrič a Kožička sa do hry dostali hráči Kochan a Snitka.
     
    50
    Domáci Lukáš Kubuš sa dostal do najväčšej popradskej gólovej šance v dnešnom zápase! Zo vzdialenosti približne 25 metrov nekompromisne vystrelil, no gólman Hanák bol v strehu a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    39
    Hosťujúci Pančík sa po skvelej prihrávkovej kombinácii hosťujúcej Podbrezovej dostal do ďalšej gólovej šance, no po prevzatí lopty od Harvilka sa jeho strela uvelebila len v náručí gólmana Huszárika.
     
    31
    Podbrezová dala gól!
    Hostia dokázali skórovať opäť! Po fantastickej prihrávkovej kombinácii sa k lopte po prihrávke od Kožičku dostal Pančík, ktorý skvelou prihrávkou z ľavej strany našiel BLAŽEJA VAŠČÁKA v centrálnej časti a ten sa už nemýlil.
     
    28
    Hostia sa po skvelom uvoľnení na ľavej strane v znení Harvilka dostali do ďalšej skvelej gólovej šance. Po Harvilkovej skvelej prihrávke z ľavej strany sa k lopte na pravej strane dostal Pančík, ktorý tvrdo pálil, no gólman Huszárik sa stihol rýchlo premiestniť a loptu vyboxoval do bezpečia!
     
    22
    Po zahraní rohového kopu z ľavej strany v znení domáceho hráča s číslom 8 sa k odrazenej lopte za hosťujúcou šestnástkou dostal Kubuš, ktorý pálil z voleja, no napokon asi o meter minul priestor Hanákovej brány.
     
    13
    Podbrezová dala gól!
    Domáci futbalisti poriadne prepadli v defenzíve a pustili do svojho pokutového územia príliš veľa nebránených súperov. Z ľavej strany sympaticky zakončoval Harvilko, jeho projektil však gólman Huszárik ešte vyrazil pred seba, no na následnu streleckú dorážku od ŠTEFANA GERECA už nemal nárok.
     
    11
    Podbrezová sa dostala do ďalšej skvelej gólovej šance, no ani tentokrát nedokázala skórovať. Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Harvilka sa k lopte v centrálnej časti dostal Vaščák, no ten len prekopol Huszárikovu bránu!
     
    8
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance v prečíslení dvoch na jedného, no po skvelej prihrávke od Vaščáka z ľavej strany sa k zakončneiu na pravej strane dostal Pančík, ktorý svojou prízemnou strelou minul priestor popradskej brány.
     
    Súpisky oboch tímov sú pred týmto prípravným zápasom zatiaľ nedostupné. Vieme, že v bráne domácich sa ako brankár predstaví Huszárik a zo striedačky mu bude kryť chrbát gólman Rušin.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 13. Gerec, 31. Vaščák


    FK Poprad: Huszárik -
    Náhradníci: Rušin -

    FK Železiarne Podbrezová: Hanák (68. Baláž) -