Bohemians – Jablonec n. J. 1:0 (kon.) | Pardubice – Sparta B 2:0 (kon.) | Poprad – Podbrezová 0:2 (kon.)
Roudnice – Varnsdorf 1:0 (kon.) | Vlašim – Pelhřimov 2:0 (kon.)
koniec
FK Poprad
0:2 (0:2)
FK Železiarne Podbrezová
Sobota 01.03.2014, 14:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • Prípravný zápas
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom z prípravných stretnutí slovenských futbalových klubov počas zimnej prípravy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z Národného tréningového centra v Poprade, kde proti sebe od 14:00 nastúpia tímy FK Poprad a ŽP Šport Podbrezová.

    Domáci klub FK Poprad momentálne účinkuje v 3. najvyššej slovenskej futbalovej lige, kategória Východ. V tejto lige figuruje 16 klubov a Popradčania po 15 odohraných zápasoch vrámci jesennej časti sídlia na priateľnej siedmej priečke so ziskom 21 bodov a gólovým skóre 27:22 za 6 výhier, 3 remízy a 6 prehier. Pred Popradom momentálne s náskokom troch bodov sídli Slavoj Trebišov a za Popradom s rovnakým počtom bodov, no oveľa horším gólovým skóre ŠK Futura Humenné.
    Popradskí futbalisti majú na programe počas zimnej prípravy až trinásť prípravných zápasov, z ktorých diváci najviac čakajú práve na toto stretnutie proti Slovanu Bratislava, následne na zápas proti prvoligovému poľskému tímu Nowy Sącz (13. február 2014) a proti druholigovému slovenskému tímu ŽP Šport Podbrezová (1. marec 2014).
    Popradskí futbalisti odohrali vrámci zimnej prípravy už šesť prípravných stretnutí s bilanciou štyri výhry – dve prehry. Najskôr si na domácej pôde zmerali sily proti Slovanu Bratislava, ktorý zdolal Popradčanov jasne – 3:0. Následne sa popradskí futbalisti predviedli na pôde klubu MFK Tatran Liptovský Mikuláš, proti ktorému vyhrali 2:0. Následne Popradčania prehrali výsledkom 0:2 v Spišskej Novej Vsi, no svoju reputáciu si napravili výhrou 10:1 proti klubu Goral Stará Ľubovňa. Popradčania následne vyhrali aj proti poľskému celku MKS Poprad Machnik Muszyna tesne 1:0. Doposiaľ posledný odohraný zápas Popradčanov skončil výhrou proti Spišskému Podhradiu tesne 2:1.

    Druholigový celok ŽP Šport Podbrezová sa po 20 odohraných zápasoch v jesennej časti usadil na čele tabuľky so 45 bodmi a skvelým gólovým skóre 38:12 za 14 výhier, 3 remízy a len 3 prehry. Druhý Partizán Bardejov stráca na Podbrezovú doposiaľ už šesť bodov.
    Futbalisti druholigovej Podbrezovej odohrali vrámci zimnej prípravy už osem prípravných zápasov s bilanciou jedna výhra, päť remíz a dve prehry.
    Najskôr sa predviedli v dvojzápase proti klubu MFK Ružomberok, ktorý v prvom zápase zdolali 3:0, no v druhom zápase sme videli remízu 1:1. Následne sa Podbrezovčania predviedli v Senci proti Spartaku Trnava a proti tomuto corgoňligovému celku dokázali remízovať 1:1. Hneď v ďalšom zápase však hráči Podbrezovej prehrali, keď nestačili na výber MŠK Žilina po prehre 2:4. Podbrezová mala na programe hneď ďalší corgoňligový celok, ktorý poriadne potrápila – FK Dukla Banská Bystrica a remíza 2:2. Remízovo sa skončil hneď aj ďalší zápas, keď futbalisti Podbrezovej remízovali proti klubu MŠK Fomat Martin výsledkom 2:2. V predposlednom zápase Podbrezovčania remízovali v pomere 1:1 aj proti corgoňligovému ViOn-u Zlaté Moravce. Posledný prípravný zápas Podbrezovej sa odohral tiež v NTC Poprad, kde Podbrezovčanov zdolal klub MFK Ružomberok výsledkom 2:0.

    Podarí sa domácim futbalistom uspieť proti favorizovanej Podbrezovej alebo si práve aktuálny líder druholigovej tabuľky pripíše na svoje konto jasný triumf?
     
    Súpisky oboch tímov sú pred týmto prípravným zápasom zatiaľ nedostupné. Vieme, že v bráne domácich sa ako brankár predstaví Huszárik a zo striedačky mu bude kryť chrbát gólman Rušin.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop k dipsozícii hráči hosťujúcej Podbrezovej, ktorí sa okamžite snažia ofenzívne presadiť. Popradčania sú však zatiaľ pozorní.
     
    2
    Domáci hráč Kubuš rýchlo prenikal po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Minčiča, ktorý ho od lopty s prehľadom odstavil a odkopol ju na rohový kop.
     
    3
    Rohový kop domáceho Popradu odišiel zahrávať domáci hráč s číslom 8, no jeho projektil skončil len v strede podbrezovského pokutového územia, kde ju hostia odkopli do bezpečia.
     
    3
    Domáci hráč s číslom 20 sa v podbrezovskej šestnástke pri hlavičkovom súboji nepríjemne zrazil s Kupčíkom, no napokon sa obaja pozviechali a pokračujú v hre.
     
    4
    Po pravom krídle sa rýchlo presúval domáci Rams, no jeden z hosťujúcich obrancov ho od lopty s prehľadom odstavil a vybojoval pre svoj tím autový hod na ľavej strane.
     
    5
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde ju majú v moci hráči hosťujúcej Podbrezovej, ktorí si ju veľmi dobre prihrávajú. Popradčania však intenzívne napádajú rozohrávku svojich súperov.
     
    6
    Hosťujúci Pablo sa rýchlo presúval po ľavom krídle, no pozorný domáci Popradčan Bendík k nemu rýchlo pristúpil a loptu odkopol za postrannú čiaru.
     
    7
    Po ľavom krídle sa rýchlo presúval domáci hráč s číslom 8, ten chcel dobrou prihrávkou nájsť Kubuša, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Andrič loptu zachytil na svojich kopačkách.
     
    8
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance v prečíslení dvoch na jedného, no po skvelej prihrávke od Vaščáka z ľavej strany sa k zakončneiu na pravej strane dostal Pančík, ktorý svojou prízemnou strelou minul priestor popradskej brány.
     
    9
    Andrič takmer urobil poriadnu chybu v strede ihriska, no dvojica hráčov Popradu s číslami 16 a 8 ho napokon bez problémov zdvojila a loptu mu zobrala.
     
    10
    Hosťujúci Gerec sa rýchlo presúval cez stred, následnee však narazil na pozorného obrancu domácich s číslom 5, ktorý ho od lopty čistým spôsobom odstavil.
     
    11
    Podbrezová sa dostala do ďalšej skvelej gólovej šance, no ani tentokrát nedokázala skórovať. Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Harvilka sa k lopte v centrálnej časti dostal Vaščák, no ten len prekopol Huszárikovu bránu!
     
    12
    Domáci hráč s číslom 21 sa rýchlo presúval po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Kupčíka, ktorý ho od lopty svojim dobrým obranným zákrokom odstavil.
     
    13
    Podbrezová dala gól!
    Domáci futbalisti poriadne prepadli v defenzíve a pustili do svojho pokutového územia príliš veľa nebránených súperov. Z ľavej strany sympaticky zakončoval Harvilko, jeho projektil však gólman Huszárik ešte vyrazil pred seba, no na následnu streleckú dorážku od ŠTEFANA GERECA už nemal nárok.
     
    14
    Podbrezová má loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde si ju hostia veľmi dobre prihrávajú. Popradčania sú však naozaj pozorní a intenzívne napádajú rozohrávku svojich súperov.
     
    15
    Hosťujúci Harvilko dostal opäť veľmi veľa priestoru na ľavej strane, no jeho krížna prihrávka pred domácu bránu však napokon našla len jedného z domácich obrancov.
     
    16
    Cez stred sa rýchlo presúval domáci Janigloš, no napokon narazil na pozorného Andriča, ktorý ho od lopty bez väčších problémov odstavil.
     
    17
    Podbrezová opäť zovrela svojich súperov z Popradu pred Huszárikovou bránou, no po nedôraznom centri z pravej strany od Andriča sa k lopte dostali len popradskí obrancovia.
     
    18
    Spoza popradského pokutového územia tentokrát tvrdo pálil Kožička, no jeho delovka smerovala len do stredu popradskej brány, kde gólman Huszárik veľmi dobre zakročil.
     
    19
    Po peknom centri z centrálnej časti od Kožičku sa k lopte na pravej strane dostal Pančík, no ten stál v ofsajde a loptu musel odovzdať svojim súperom.
     
    20
    Podbrezovčania sú aj v týchto chvíľach zápasu mierne aktívnejší a snažia sa vsietiť aj svoj druhý gól. Popradskí futbalisti sú však pozorní a dobre sa bránia.
     
    21
    Domáci hráč s číslom 8 odcentroval loptu z ľavej strany pred podbrezovskú bránu v domnení, že tam nájde svojho spoluhráča Kubuša, no nepodarilo sa mu to. Napokon však domáci majú aspoň výhodu rohového kopu.
     
    22
    Po zahraní rohového kopu z ľavej strany v znení domáceho hráča s číslom 8 sa k odrazenej lopte za hosťujúcou šestnástkou dostal Kubuš, ktorý pálil z voleja, no napokon asi o meter minul priestor Hanákovej brány.
     
    23
    Aj hosťujúci futbalisti Podbrezovej sa dostali do útočnej aktivity a zásluhou Pančíka si vybojovali rohový kop, ktorý bude zahrávať Podio.
     
    24
    Rohový kop hostí z pravej strany zahrával spomínaný Podio, no jeho dobrý center k vzdialenejšej žrdi napokon pozorní popradskí obrancovia zachytili na svojich kopačkách.
     
    25
    Po nepresnej strele z ľavej strany od Vaščáka sa k lopte dostal až gólman Huszárik, ktorý predvedie ďaleký odkop od svojej brány.
     
    26
    Pančík sa snažil dobrou prienikovou prihrávkou na ľavé krídlo vysunúť svojho spoluhráča Greška, no nepodarilo sa mu to. Pozorný domáci obranca s číslom 5 loptu bez problémov zachytil.
     
    27
    Po ľavom krídle sa rýchlo presúval aktívny Harvilko, no domáci hráč s číslom 15 ho od lopty bez väčších problémov odstavil.
     
    28
    Hostia sa po skvelom uvoľnení na ľavej strane v znení Harvilka dostali do ďalšej skvelej gólovej šance. Po Harvilkovej skvelej prihrávke z ľavej strany sa k lopte na pravej strane dostal Pančík, ktorý tvrdo pálil, no gólman Huszárik sa stihol rýchlo premiestniť a loptu vyboxoval do bezpečia!
     
    29
    Po nedôraznom centri z ľavej strany od domáceho hráča s číslom 8 sa k lopte dostal až gólman Hanák, ktorý loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    30
    Po nepresnej prihrávkovej kombinácii v znení hosťujúcej Podbrezovej sme mohli vidieť ďalší hvizd hlavného rozhodcu, ktorý avízoval jasný ofsajd.
     
    31
    Podbrezová dala gól!
    Hostia dokázali skórovať opäť! Po fantastickej prihrávkovej kombinácii sa k lopte po prihrávke od Kožičku dostal Pančík, ktorý skvelou prihrávkou z ľavej strany našiel BLAŽEJA VAŠČÁKA v centrálnej časti a ten sa už nemýlil.
     
    32
    Popradskí hráči sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Hosťujúci Podbrezovčania sú naozaj pozorná a nič nenechávájú na náhodu.
     
    33
    Po nedôraznom centri z ľavej strany od Kubuša s číslom 13 sa k lopte dostal len pozorný MInčič, ktorý bez problémov upokojuje tempo hry.
     
    34
    Po dobre myslenej prienikovej prihrávke od Vaščáka sa k lopte napokon dostal až gólman Huszárik, ktorý sa snaží založiť rýchly útok domáceho Popradu.
     
    35
    Po nepresnom centri z pravej strany od domáceho Kubuša sa k lopte dostal len gólman Hanák, ktorý bez problémov rozvíja prihrávkovú kombináciu so svojimi obrancami.
     
    36
    Podbrezová opäť intenzívne kombinuje a dáva svojim dnešným súperom jasne najavo veci, v ktorých by sa Popradčania mali zlepšiť.
     
    37
    Z veľkej vzdialenosti v centrálnej časti tvrdo pálil hosťujúci Pančík, no jeho delovka smerovala len vysoko nad bránu gólmana Huszárika, ktorý zasahovať nemusel.
     
    38
    Do útoku sa pomaly, ale isto dostávajú aj Popradčania, no zatiaľ sa im nedarí prejsť cez pozornú podbrezovskú defenzívu, ktorá predvádza naozaj skvelý výkon.
     
    39
    Hosťujúci Pančík sa po skvelej prihrávkovej kombinácii hosťujúcej Podbrezovej dostal do ďalšej gólovej šance, no po prevzatí lopty od Harvilka sa jeho strela uvelebila len v náručí gólmana Huszárika.
     
    40
    Podio sa snažil presadiť rýchlym únikom po pravom krídle, no napokon narazil na pozorného domáceho hráča s číslom 21, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil.
     
    41
    Podbrezová sa v závere prvého polčasu naozaj nikam neponáhľa a s loptou intenzívne kombinuje na vlastnej polovici ihriska. Popradčania sú však jasne proti a napádajú rozohrávku svojich súperov.
     
    42
    Na popradskej strane poriadne viazne kombinácia, čo s prehľadom využívajú futbalisti hosťujúcej Podbrezovej, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť. Momentálne majú loptu na svojich kopačkách približne v strede ihriska.
     
    43
    Harvilko sa dostal do zakončenia v ľavej časti domáceho pokutového územia, no jeho tvrdý projektil napokon skončil len v náručí gólmana Huszárika.
     
    44
    Hosťujúci obranca Nikola Andrič bleskovo pribehol k prenikajúcemu domácemu hráčovi s číslom 8 a tvrdým faulom ho od lopty s prehľadom odstavil. Hra sa síce prerušila, no Andrič žltú kartu neuvidí.
     
    45
    Z pravej časti hosťujúcej šestnástky nekompromisne pálil domáci hráč s číslom 20, no jeho delovka napokon smerovala len tesne nad bránu gólmana Hanáka.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas tohto zápasu sa niesol jasne v znení kombinačnej hry hosťujúcej Podbrezovej, ktorá mala niekoľko skvelých gólových šancí. Nebyť gólmana Huszárika v bráne Popradu a nevydarených striel hosťujúcich hráčov, tak by Podbrezová viedla už rozdielom niekoľkých tried. Napokon tento druholigový tím vsietil dva góly zásluhou Gereca a Vaščáka po pekných kombinačných akciách.

    Podarí sa domácim Popradčanom zabrať na plné obrátky v druhom polčase a zdramatizovať tak doteraz jasný priebeh zápasu?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V úvode druhého polčasu sa k lopte po výkope v strede ihriska dostali hráči domáceho Popradu, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť.
     
    47
    Kožička sa dostal k lopte v centrálnej časti, následne chcel dobrým centrom na pravom krídle nájsť Andriča, no ten už loptu nestihol zachytiť a dostali sa k nej len popradskí obrancovia.
     
    48
    Domáci hráč s číslom 14 odcentroval loptu z centrálnej časti na hranicu podbrezovského pokutového územia, no tam sa k nej dostal len pozorný Minčič, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    49
    Podbrezovčania majú loptu vo svojej moci približne v strede ihriska, kde s ňou naozaj veľmi pekne kombinujú. Popradčania sú však aktívny a snažia sa ofenzívne presadiť.
     
    50
    Domáci Lukáš Kubuš sa dostal do najväčšej popradskej gólovej šance v dnešnom zápase! Zo vzdialenosti približne 25 metrov nekompromisne vystrelil, no gólman Hanák bol v strehu a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    51
    Rohový kop z pravej strany odišiel zahrávať domáci hráč s číslom 8, no jeho projektil napokon skončil len v náručí gólmana Hanáka, ktorý loptu zachytil vo výskoku.
     
    52
    Popradčania kombinujú s loptou v strede ihriska, no zatiaľ sa nedokážu predrať pred bránu gólmana Hanáka, keďže podbrezovská defenzíva je naozaj veľmi pozorná.
     
    53
    Podio sa snažil presadiť rýchlym únikom cez stred, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný domáci obranca s číslom 5 ho od lopty s prehľadom odstavill.
     
    54
    Popradčania si vybojovali rohový kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať domáci hráč s číslom 8, no na jeho center k vzdialenejšej žrdi napokon zareagoval až pozorný obranca hostí – Minčič.
     
    55
    Po peknom centri z ľavej strany od Harvilka sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Vaščák, no jeho projektil napokon skončil len nad popradskou bránou.
     
    56
    Podbrezovský tréner posiela na trávnik dvojstriedanie. Namiesto hráčov Andrič a Kožička sa do hry dostali hráči Kochan a Snitka.
     
    57
    Z pravej strany loptu veľmi dobre odcentroval hosťujúci Pančík, no jeho projektil napokon skončil len za bránou gólmana Huszárika, ktorý tentokrát nemusel zasahovať.
     
    58
    Domáci hráč s číslom 19 poslal pred bránu hostí dobrú prienikovú prihrávku na svojho spoluhráča s číslom 11, no ten sa cez pozorního Kupčíka k lopte už nedostal.
     
    59
    Hostia mali k dispozícii voľný kop na pravej strane, ktorý však rozohrali nakrátko a po následnom Pančíkovom centri si vybojovali aspoň rohový kop.
     
    60
    Ani rohový kop hostí z pravej strany nebol práve najúspešnejší, keďže po dobrom centri od Snitku sa k lopte dostali len pozorní popradskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    61
    Lopta sa opäť nachádza v strede ihriska, kde ju majú v moci hráči domáceho Popradu, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť. Podbrezová je však v strehu a nič nenecháva na náhodu.
     
    62
    Kubuš sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance, no jeho delovka spoza hranice podbrezovskej šestnástky napokon skončila len tesne vedľa Hanákovej brány!
     
    63
    Harvilko hľadal dobrou prienikovou prihrávkou z ľavej strany svojho spoluhráča Greška, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže druhý menovaný stál v ofsajde.
     
    64
    Popradčania sú pri lopte v strede ihriska a pomalými krokmi sa dostávajú pred Hanákovu bránu. Podbrezovská defenzíva je však suverénna a očividne nechce inkasovať.
     
    65
    Harvilko sa dostal k lopte na ľavej strane, následne dobrou prihrávkou našiel Vaščáka, no ten si nerozumel s Greškom a napokon hostia o loptu prišli.
     
    66
    Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Gereca sa k zakončeniu pred gólmanom Huszárikom dostal aktívny Pančík, no ten svojou pätičkou napokon minul priestor popradskej brány.
     
    67
    Vaščák sa rýchlo presúval cez stred, následne dobrou prihrávkou vysunul aktívneho Gereca, no ten bol na túto prihrávku príliš pomalý a celú situáciu upokojuje gólman Huszárik.
     
    68
    Podbrezovský tréner posiela na trávnik štyri nové mená a zároveň aj nového brankára. Namiesto Hanáka nastupuje do brány gólman Baláž a do hry nastupujú hráči Tubonemi, Gajdošík, Morháč a Čekovský.
     
    69
    Popradčania majú loptu vo svojej moci na podbrezovskej polovici ihriska a snažia sa ofenzívne presadiť. Podbrezovčania sú však naozaj veľmi pozorní.
     
    70
    Podbrezovčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance po parádnej prihrávke od Harvilka z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil len na kopačkách pozorného popradského hráča s číslom 15.
     
    71
    Popradčania mali k dispozícii priamy kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať hráč s číslom 8, no jeho strieľaný center do stredu podbrezovského pokutového územia napokon jeden z hostí odhlavičkoval do bezpečia.
     
    72
    Harvilko sa dostal k lopte na ľavej strane, no jeho strieľaný center napokon skončil len v moci gólmana Huszárika, ktorý upokojil tempo hry.
     
    73
    Po pravom krídle sa rýchlo presúval hosťujúci Michal Pančík, ktorý však vybojoval aspoň rohový kop z pravej strany.
     
    74
    Rohový kop Podbrezovej zahrával hosťujúci Pablo Podio, následne si ho aj zopakoval, no gólman Huszárik loptu bez problémov vyboxoval do bezpečia.
     
    75
    Po nepresnom centri z pravej strany od Michala Pančíka sa k lopte na pravej strane dostal Harvilko, no ten bol napokon zastavený jasným ofsajdovým verdiktom.
     
    76
    Podbrezovčania majú loptu opäť vo svojej moci pred vlastnou bránou, kde si ju veľmi dobre prihrávajú a snažia sa upokojiť tempo hry.
     
    77
    Aj gólman Baláž si po dlhšej dobe siahol na loptu, no len ako súčasť prihrávkovej kombinácie s jeho spoluhráčmi. Popradčania sa snažia napádať rozohrávku svojich súperov, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    78
    Hosťujúci Tubonemi hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany jedného zo svojich spoluhráčov, no k lopte sa napokon dostal len pozorný domáci hráč s číslom 14, ktorý odkopol loptu na rohový kop.
     
    79
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať Podio a po jeho skvelom centri sa k vzdialenejšej žrdi sa k lopte dostal Tubonemi, ktorý vsietil gól, no ten kvôli útočnému faulu na gólmana Huszárika platiť nebude!
     
    80
    Popradský tréner poslal na trávnik dve nové posily. Do hry nastupujú hráči s číslami 10 a 22.
     
    81
    Domáci hráč s číslom 22 sa dostal k lopte na ľavej strane, následne dobrou prihrávkou hľadal Kubuša, no ten bol dobre bránený trojicou hosťujúcich hráčov, ktorí ho od lopty odstavili.
     
    82
    Po peknom centri z ľavej strany od domáceho hráča s číslom 4 sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať hráč s číslom 11, no napokon mu lopta skĺzla z kopačiek a skončila len v moci hosťujúcej Podbrezovej.
     
    83
    Popradskí obrancovia si spolu s gólmanom Huszárikom prihrávajú loptu pred vlastno bránou, no zatiaľ sa im nedarí dostať do útoku.
     
    84
    Michal Pančík sa dostal do zakončenia na hranici domáceho pokutového územia, mierne vľavo, no bol dobre bránený domácim hráčom s číslom 10, ktorý mu znemožnil strelecký uhol a Pančík následne minul Huszárikovu bránu.
     
    85
    Po nepresnom centri od domáceho hráča s číslom 22 sa k lopte dostal pozorný gólman Baláž, ktorý ju zachytil vo svojom náručí a následne upokojuje tempo hry.
     
    86
    Po rýchlej kombinačnej akcii hosťujúcej Podbrezovej sa k zakončeniu na pravej strane dostal aktívny Tubonemi, no napokon trafil len pozorného gólmana Huszárika, ktorý upokojil tempo hry.
     
    87
    Z voľného kopu na ľavej strany loptu odcentroval aktívny hosťujúci hráč Kochan, následne sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Minčič, no jeho projektil bol len veľmi nepresný.
     
    88
    Hector Tubonemi sa dostal do skvelej gólovej šance v pravej časti popradského pokutového územia, no jeho krížna strela napokon len "lízla" pravú žŕdku domácej brány.
     
    89
    Po dobrom centri od domáceho hráča s číslom 11 z ľavej strany sa k lopte dostal pozorný Minčič, ktorý ju pre istotu odkopol do bezpečia.
     
    90
    Harvilko našiel dobrou prihrávkou z ľavej strany svojho spoluhráča Greška v centrálnej časti, no ten nedokázal loptu dostatočne spracovať a následne o ňu prišiel.
     
    90+1
    V závere zápasu mali hrači Podbrezovej k dispozícii priamy kop na ľavej strane, no po jeho zahraní sa k lopte dostali len pozorní popradskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu napokon už gól nepadol, no aktívnejší boli opäť hráči favorizovanej Podbrezovej, ktorí sa dostali do niekoľkých skvelých gólových šancí, no napokon nedokázali prekonať pozorného gólmana Huszárika, ktorý rovnako ako v zápase proti Slovanu Bratislava drží Podtatrancov nad vodou. Podbrezovčania si teda na svoje konto pripisujú ďalšiu psychicky dôležitú výhru a jarnú časť druhej ligy môžu začať v dobrej nálade.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:48:12)


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 13. Gerec, 31. Vaščák


    FK Poprad: Huszárik -
    Náhradníci: Rušin -

    FK Železiarne Podbrezová: Hanák (68. Baláž) -