Švajčiarsko – Švédsko 4:3 (kon.) | Kanada – USA 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Kanada
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
USA
Štvrtok 20.02.2014, 18:00 • Ľadový palác Boľšoj • Olympijské Hry - ženy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    68:10
    Kanada dala gól!

    Je rozhodnuté! Zlato patrí Kanade! MARIE-PHLIP POULINOVÁ sa stáva národnou hrdinkou, ktorá v presilovke štyroch proti trom zakončila obrovský tlak svojho tímu a ukončila tak neuveriteľný zápas. Asistencia: Laura Fortino.
     
    59:05
    Kanada dala gól!

    Nemožné! MARIE-PHILIP POULINOVÁ vyrovnáva! Lepší záver olympijského finále medzi dvoma najlepšími ženskými výbermi sveta sme si snáď ani nemohli želať. Poulinová sa natlačila pred bránku, kde po prihrávke spoza svätyne neváhala ani mikrosekundu a prestrelila všetko, čo jej stálo v ceste. Asistencie: Rebecca Johnstonová, Haley Irwinová.
     
    56:36
    Kanada dala gól!

    Obrovská radosť na strane Kanady! Vetterová prvýkrát v zápase kapitulovalo. Stalo sa tak po prudkej strele BRIANNE JENNEROVEJ, ktorú kanadská brankárka nemala šancu zachytiť. Asistencia: Meaghan Mikkelsonová.
     
    42:01
    USA dalo gól!

    Američanky sú v dvojgólovom vedení! Postarala sa o to ALEX CARPENTEROVÁ, ktorá si pri odkrytej žrdi počkala na prihrávku, ktorú nasmerovala do siete. Asistencie: Hilary Knightová, Kelli Stacková.
     
    31:57
    USA dalo gól!

    Prvý gól stretnutia je konečne tu! Postarala sa oň MEGHAN DUGGANOVÁ, ktorá využila strelu spoza obrany na dokonalé prekvapenie Szabadosovej. Tá nemala ani len potuchy, kde je puk. Asistencia: Jocelyn Lamoureuxová.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 57. Jennerová (Mikkelsonová), 60. Puolinová (Johnstonová, Irwinová), 69. Poulinová (Fortino) – 32. Dugganová (Lamoureuxová), 43. Carpenterová (Knightová, Stacková)


    Kanada: Szabadosová (Labonteová) – Larocqueová, Mikkelsonová, Rougeauová, Fortinová, Wardová, Watchornová – Johnstonová, Heffordová (A), Poulinová – Oulletteová (C), Jennerová, Irwinová – Agostová, Wickenheiserová, Spoonerová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová
    USA: Vetterová (Schausová) – Bozeková, Schleperová, Marvinová, Bellamyová, Steckleinová, Picardová, Pucciová – Stacková, Knightová, Carpenterová – Deckerová, Coyneová, Kesselová – M. Lamoureuxová, Dugganová (C), J. Lamoureuxová – Chuová, Fryová

    Rozhodca: Tottmanová (GBR) – Novotná (CZE), Svobodová (CZE)