Vítkovice – Slavia 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC Vítkovice Ridera
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
cz Štvrtok 20.02.2014, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je to potvrzeno!! Přesně v čase 65:00 strhli vítkovičtí vedení a tím i celý zápas na svou stranu, když se puk za Furchova záda dostal po střele PETRA STRAPÁČE – 3:2. Asistence: Jiří Burger, Peter Húževka.
     
    56:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Sloboda přesně našel z hloubky svého pásma TOMÁŠE KUDĚLKU, který si najel mezi kruhy a vystřelil zpoza obránce – Furch toho příliš neviděl – 2:2. Asistence: Karol Sloboda.
     
    51:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení – Wharton našel z rohu volného JAROSLAVA BEDNÁŘE, který zcela osamocen před brankou vymetl pravý horní růžek – 1:2. Asistence: Kyle Wharton.
     
    44:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Vítkovice zmatkovaly u Furchovy klece, a to pořádně, nakonec však Kucsera poslal puk mezi Furchovy betony, ten je scvakl, ale kotouč se ocitl vedle nich, ONDREJ ŠEDIVÝ stojící na brankovišti zasunul puk do branky – 1:1. Asistence: Petr Kolouch, Lukáš Kucsera.
     
    18:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tři vteřiny po vypršení vítkovického trestu se od modré napřáhl Valach, kotouč se odrazil od Šindeláře a pohotový JAKUB SKLENÁŘ umístil puk za záda vítkovického gólmana – 0:1. Asistence: Juraj Valach, Vladimír Růžička.

    Monika Baloghová

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 45. Šedivý (Kolouch, Kucsera), 57. Kudělka (Sloboda), 65. Strapáč (Burger, Húževka) – 19. Sklenář (Valach, Růžička), 52. Bednář (Wharton)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Dolejš) – Kovář, Stehlík, Sloboda, Kudělka, Pastor, Hruška, Štencel, Bail – Šedivý, Burger, Húževka – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Strapáč, Szturc – Kucsera, Kolouch, Němec
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Kadlec, Štich, Kolařík, Wharton, Valach, Holub, Šenkeřík – Tomica, Jelínek, Bednář – Sklenář, Růžička, Skokan – Doležal, Langhammner, Krenželok – Žejdl, Poletín

    Rozhodca: Hribik, Souček – Bryška, Lučan

    Diváci: 4 071