Topoľčany – Skalica 4:3 (kon.) | Žilina – Košice 6:4 (kon.) | Nitra – HC Slovan 6:3 (kon.)
Trenčín – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Zvolen – Poprad 2:6 (kon.) | B. Bystrica – Spišská N. Ves 3:4 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
3:4 (1:2, 1:2, 0:0)
HK Spišská Nová Ves
Sobota 15.02.2014, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Extraliga juniorov
Partner:
     
    42:42
    Banská Bystrica dala gól!
    Dlho to netrvalo a domáci využívajú ďalšiu presilovú hru. Mário Róth vystrelil z ľavej strany, Strmeň len vyrazila následne sa presadil PETER VALENT. Asistencie: Mário Róth, Jakub Predajniansky.
     
    35:47
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia opäť v dvoj gólovom vedení! Skalický prihral krížnou prihrávkou na voľného LUKÁŠA HAMRÁČKA, ktorý už nemal problém zakončiť do prázdnej brány. Asistencie: Pavol Skalický, Juraj Kucirko
     
    30:51
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia gólom vo vlastnom oslabení! Sabola prekonal strelou spomedzi kruhov PAVOL SKALICKÝ. Asistencia: Juraj Kucirko.
     
    27:37
    Banská Bystrica dala gól!
    A je vyrovnané! JURAJ ŠELIGA prekonal Strmeňa peknou strelou zblízka. Asistencia: Martin Ambroz.
     
    18:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci v závere prvej časti znižujú kontaktným gólom, keď sa z pravej strany pred Strmeňa natlačil MÁRIO RÓTH, ktorý poslal puk pomedzi jeho betóny. Asistencie: Peter Valent, Matej Kovalík.
     
    07:39
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia okamžite využívajú svoju presilovú hru a dostávajú sa už do dvoj gólového vedenia zásluhou gólu BORISA DROZDA. Asistencie: Miloš Zakopjan, Matej Giľák
     
    04:31
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! Najprv sa ocitli v šanci po chybnej rozohrávke, ale toto zaváhanie ešte využiť nedokázali. A až na druhýkrát pretlačil puk za Sabola JURAJ KUCIRKO. Asistencie: Pavol Skalický, Rudolf Janovčík.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Radoslava Harvánková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 19. Róth (Valent, Kovalík), 28. Šeliga (Ambroz), 43. Valent (Róth, Predajniansky) – 5. Kucirko (Skalický, Janovčík), 8. Drozd (Zakopjan, Giľák), 31. Skalický (Kucirko), 36. Hamráček (Skalický, Kucirko)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Sabol – Mikuš, Kegalj, Tarabík, Predajniansky J. (A), Janovský, Ramaj – Macko, Ferleťák, Surový, Šeliga, Valent, Výhonský, Majling, Dolník, Huňa, Lunter, Róth (C), Kovalík (A), Hricko, Ambroz
    HK Spišská Nová Ves: Strmeň – Janovčík, Kyčák, Osuský, Zakopjan, Vrana, Bednár – Skalický, Drozd (C), Hamráček, Giľák, Kucirko (A), Findura, Ludányi, Lesňák (A)

    Rozhodca: Vyoral – Kollár, Ondráček

    Diváci: 127