Elche – Osasuna 0:0 (kon.)
koniec
Elche CF
0:0 (0:0)
Osasuna Pamplona
Piatok 14.02.2014, 21:00 • Estadio Manuel Martínez Valero • Španielska LaLiga
     
    Ani v druhom dejstve sme sa gólu nedočkali, hoci dvakrát bolo k nemu domáce Eclhe veľmi blízko. Najskôr malo možnosť penalty, tú však nepremenil Coro a o štyri minúty neskôr trafil svojou hlavičkou Manu del Moral iba brvno hosťujúcej brány. Stretnutie skončilo, tak ako aj začalo, stav 0:0 sa nezmenil a odo mňa je to pre dnes všetko. Lúčim sa s Vami a prajem príjemný zvyšok večera. (22:52:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    90 + 3
    Elche malo trikrát za sebou v krátkom časovom slede ponechanú výhodu po faule hostí, ale nedokázalo sa dostať k strele na bránu. Naopak v závere muselo odvracať nebezpečný center od jedného z hosťujúcich hráčov.
     
    90
    Osasuna si vybojovala už svoj siedmy rohový kop, ale nebezpečnú situáciu pred domácou bránou si vytvoriť nedokázala. Hlavný arbiter nadstavuje 4 minúty.
     
    88
    S blížiacim sa záverom sú domáci čoraz aktívnejší, ale Osasune sa zatiaľ darí útoky blokovať. Najskôr bol odvrátený prudký center z kopačky Damiána Suáreza. Krátko potom bol v prieniku zastavený Manu del Moral.
     
    86
    Striedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Álvaro Cejudo, prichádza Nino.
     
    84
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Cristian Herrera, prichádza Richmond Boakye.
     
    83
    Toňo si pripisuje ďalší zákrok, potom čo na neho vyslal nie veľmi prudký oblúčik hosťujúci Francisco Silva. Krátko potom si dokázali hostia vybojovať rohový kop po ďalekonosnom centri, ale vážnejšia situácia po rohu nevznikla.
     
    79
    Osasuna sa rútila do prečíslenia a tak domácemu Carlosovi Sánchezovi neostávalo nič iné než počínať si nedovoleným spôsobom. Dostáva však žltú kartu.
     
    77
    V súboji sa zranil hosťujúci gólman Fernández, ktorý bol v dnešnom stretnutí veľkou oporou svojho tímu. V svätyni hostí ho nahradí náhradný gólman, Asier Riesgo,
     
    74
    Striedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Lolo, prichádza Raoul Loé.
     
    71
    Oba celky prestriedali a do konca zápasu je ešte dosť času spraviť niečo s nerozhodným výsledkom. Aktívnejšie je domáce Elche, ale do stopercentnej šance sa dostať nedokázalo.
     
    69
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Fidel Chaves, prichádza Aaron Níguez.
     
    68
    Striedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Emiliano Armenteros, prichádza Cristian Lobato.
     
    65
    Po rohovom kope domácich sme boli svedkami zrejme najnebezpečnejšej situácie zápasu, keď Manu del Moral svojou hlavičkou opečiatkoval brvno hosťujúcej brány.
     
    64
    Po svižnom úvode druhého polčasu sa opäť oba celky stretávajú v súbojoch v strede pola.
     
    62
    Hlavný arbiter nariadil pokutový kop pre domáce Elche a loptu si na biely bod postavil Coro. Ten však svojím prudkým pokusom mieri nad bránu hostí a stav ostáva nezmenený.
     
    59
    Žltú kartu dostáva Damián Suárez (Elche CF).

    Tomáš Pajerský

    Góly:

    Karty:   55. Coro (ELC), 59. Suárez (ELC), 79. Sánchez (ELC) – 23. Lotiès (OSA), 54. Damià (OSA), 59. Lolo (OSA)


    Elche CF: Toño – Cisma, Lombán, D. Suárez, Botía, C. Sánchez, Rubén Pérez, Fidel, Manu del Moral, Coro, Cristian Herrera
    Náhradníci: Manu Herrera, Rivera, Aaron Níguez, Mantecón, R. Boakye, Edu Albácar, Garry Rodrigues

    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Damià, Lolo, J. Lotiès, Marc Bertrán, Alejandro Arribas, F. Silva, E. Armenteros, Cejudo, Roberto Torres, Oriol Riera
    Náhradníci: Asier Riesgo, Miguel Flaño, J. Acuña, Nino, Oier, Lobato, R. Loé

    Rozhodca: Alejandro Hernández – Roberto Díaz, Manuel Aboy