Arsenal – Manchester United 0:0 (kon.) | Everton – Crystal Palace 0:0 (odl.) | Manchester City – Sunderland 0:0 (odl.)
Newcastle – Tottenham 0:4 (kon.) | Stoke City – Swansea 1:1 (kon.) | Fulham – Liverpool 2:3 (kon.)
koniec
Stoke City FC
1:1 (1:0)
Swansea City
Streda 12.02.2014, 21:00 • Britannia Stadium • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Pekný večer Vám všetkým prajem a vítam Vás pri zápase 26. kola najvyššej anglickej Premier League. V dnešnom súboji na seba narazia tímy z druhej polovice tabuľky, konkrétne sa bude jednať o Stoke City a Swansea City.

    Stoke City FC

    Dnešnému domácemu tímy momentálne patrí 13. miesto v tabuľke. Hráči v doterajšom priebehu sezóny nazbierali 26 bodov. Táto časť tabuľky je veľmi vyrovnaná predsa len, rozdiel medzi desiatym Swansea City a sedemnástym Sunerlandom sú len tri body, takže každý bod má momentálne cenu zlata. Stoke City stráca na jeho dnešného súpera jediný bod, tak isto ako aj na Hull City či Aston Villu. Naopak, na chrbát mu dýcha s rovnakým počtom bodov, no horším skóre Crystal Palace, jeden bod strácajú West Ham a Norwich City. Stoke City sa v predminulom kole prekvapilo o veľké prekvapenie keď na domácom trávniku zdolalo favorizovaný Manchester United tesne 2:1. V poslednom kole Stoke City taktiež bodovalo, tentoraz si doviezlo zo Southamptonu bod za remízu 2:2. Zvyšné tri zápasy z posledných piatich meraní síl už také úspešné neboli, Stoke City postupne prehralo s Liverpoolom, Crystal Palace aj Sunderlanom. Domáci tím dnes bude chcieť určite bodovať, tímu však zrejme nepomôžu zranený útočník Arnautović a obranca Huth. Obidvoch trápi zranenie dolných končatín.

    Swansea City

    Ako už bolo spomenuté vyššie, Swansea je na tom o niečo lepšie ako jeho súper. Aj v tomto prípade bude platiť, že každý bod navyše je veľmi cenný. Hull City aj Aston Villa si brúsia zuby na desiatu priečku, na ktorej sa momentálne Swansea nachádza. Manko na deviaty tím – Southampton je stále vysoké, má hodnotu deviatich bodov, na Newcastle United je to desať bodov. Swansea sa v minulých zápasoch príliš nedarilo. V minulom kole síce zdolalo Cardiff City rozdielom triedy, v predminulom zápase však podľahlo West Hamu 0:2. Body tento welšský tím zachraňoval na domácom trávniku kde zdolal Fulham, no ďalšie dva zápasy proti Tottenhamu a Manchesteru United sa skončili prehrou. Ak ešte chce Swansea City pomýšľať na bodové dobehnutie Southamptonu tak musí dnes bezpodmienečne bodovať. Tímu však pravdepodobne nepomôžu Shelvey ani Michu. Shelveyho trápi zranené stehno, Michua členok.
     
    Stávkové kancelárie očakávajú vyrovnaný duel, zápas nemá favorita. Kurz na víťazstvo domáceho tímu sa pohybuje okolo hodnoty 2,58, na remízu 3,17 a na víťazstvo hostí 2,78.
     
    História vzájomných zápasov:

    Swansea City 3-3 Stoke City
    Swansea City 3-1 Stoke City
    Stoke City 2-0 Swansea City
    Stoke City 2-0 Swansea City
    Swansea City 2-0 Stoke City
     
    Úvodné zostavy:

    Stoke City FC: Begović – Pieters, Wilson, Shawcross, Cameron – Whelan, Adam – Arnautović, Walters, Odemwingie – Crouch
    Náhradníci: Sørensen – Muniesa, Palacios, N'Zonzi, Guidetti, Assaidi, Ireland

    Swansea City: Vorm – Davies, Williams, Chico, Àngel Rangel – Cañas, Britton – Routledge, Pablo Hernández, Dyer – Bony
    Náhradníci: Tremmel – Jordi Amat, Taylor, de Guzmán, Álvaro Vázquez, N'Gog, Emnes

    Rozhodca: Moss – England, Collin.
     
    V Anglicku nepanuje zrovna futbalové počasie, zápasy medzi Evertonom a Crystal Palace a medzi Manchesterom City a Sunderlandom boli pre zlé počasie preložené. Duel medzi Stoke City a Swansea City sa odohrá, no jeho začiatok sa pre zlú dopravnú situáciu v okolí štadióna prekladá na 21:00.
     
    Začiatok zápasu sa predsa len blíži, hráči už opúšťajú svoje šatne, domáci tím nastúpi v tradičných bielo-červených dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v tmavomodro-žltom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnú rozohrávku si na starosti zobrali domáci hráči, tí to v úvode skúšali po ľavom krídle, tam ich ale zastavila pozorne hrajúca defenzíva hostí.
     
    2
    Loptu si k rohu pokutového územia potiahol Adam, skúsil šťastie z väčšej diaľky, no jeho pokus bol zablokovaný.
     
    3
    Na opačnej strane do šestnástky postupoval Dyer, domáca obrana hrala na istotu a darovala súperovi prvý rohový kop v zápase.
     
    4
    Ten sa hosťom vôbec nepodaril, do útoku tak bude môcť postupovať domáce mužstvo.
     
    5
    "Labute" to skúšali znova po pravom krídle, tentoraz im kombinácia nevyšla, od brány bude rozohrávať Begović.
     
    6
    Zatiaľ sa hrá viac na polovici domáceho tímu, na prvú strelu na bránu v zápase si ešte budeme musieť počkať.
     
    7
    Routledge posielal do pokutového územia mäkučký center, ten bol pohodlne odvrátený jedným z domácich bekov.
     
    8
    V doterajšom priebehu sledujeme opatrný futbal na obidvoch stranách, na ihrisku však fúka silný nárazový vietor, tak ako vo väčšine Veľkej Británie. Počasie teda hráčov prácu neuľahčuje.
     
    9
    Brankár hostí sa prvý raz v zápase dotkol lopty, v jeho náručí skončila center letiaci z pravej strany. Vorm s ním nemal najmenší problém.
     
    10
    V 10. minúte registrujeme prvú strelu na bránu v zápase, jej autorom bol Adam. Jeho pokus po peknej kombinácii na hranici pokutového územia končí v rukaviciach Vorma.
     
    11
    Bony ho chcel na opačnej strane napodobniť, dopustil sa ale útočného faulu a tak bude znova rozohrávať Begović.
     
    12
    Podobná situácia sa opakovala aj na opačnej strane, Vorm si už chystá loptu na odkop od brány. Zatiaľ veru nesledujeme príliš oku lahodiaci futbal.
     
    13
    Aj napriek silnému vetru sa hráči stále spoliehajú na vzdušné prihrávky. Tie väčšinou končia len v rukách brankárov.
     
    14
    V 14. minúte uvidíme prvý rohový kop. Britton na vlastnej polovici fauloval Odemwingieho a Stoke City tak bude mať príležitosť skórovať.
     
    15
    Domácim hráčom sa napokon ani nepodarilo ohroziť bránu, lopta letí mimo. Po štandardtke si ešte Adam niečo snažil vydiskutovať s Routledgeom, hlavný rozhodca situáciu ukľudňuje.
     
    16
    Po chybe na pravom krídle sa lopty zmocnil Odemwingie, dostal sa do ideálnej situácie na centrovanie, no jeho prihrávka bola príliš prudká a skončila za postrannou čiarou.
     
    17
    Stoke City FC dalo gól! Domácim hráčom sa to napokon podarilo! Waltersovi sa podarilo prepasírovať loptu na PETERA CROUCHA, ten prihral na pravú stranu nabiehajúcemu Odemwingiemu, ktorý však trafil iba žrď. Crouch sa však dostal k dorážke a na rozdiel od svojho spoluhráča už trafil presne!
     
    18
    Domáci tím bol na začiatku stretnutia skôr defenzívne zameraný teraz však vedie 1:0 a je na ihrisku rozhodne lepším tímom.
     
    19
    Ďalšia možnosť Stoke City! Arnautović vypálil poriadne prudký projektil a Vorm mal čo robiť aby strelu vytlačil tesne nad brvno. Roh pre Stoke City.
     
    20
    Te už toľko nebezpečný nebol, Swansea sa oslobodilo aspoň na malú chvíľu.
     
    21
    Hra sa presunula do strednej časti ihriska, pri lopte sú momentálne hostia, ktorí sa zrejme budú snažiť o skorú gólovú odpoveď.
     
    22
    Bony sa peknou kľučkou zbavil dvojice hráčov, prihral Pablovi Hernándezovi, ktorý strieľal z otočky. Jeho pokus, ktorý by zrejme aj tak netrafil bránu bol zablokovaný jedným z obrancov.
     
    23
    Hra sa presunula opäť na polovicu hostí, "The Potters" sa k strele zatiaľ nedostávajú.
     
    24
    Ohrozenie Vormovej svätyne napokon ani neprišlo, v strede ihriska opäť kombinujú hráči Swansea City. Uvidíme, či sa im podarí vymyslieť nejaká podarená akcia tentokrát.
     
    25
    Davies padol tesne pred hranicou pokutového územia, pýta si priamy kop. Ten ale neprichádza, do útoku postupujú červeno-bieli.
     
    26
    Pablo Hernández dostal dobrú prihrávku na pravé krídlo, odtiaľ centroval nabiehajúcemu Cañasovi, ktorý zakončoval už v páde. To sa odrazilo na presnosti jeho zakončenia, ktoré minulo bránu.
     
    27
    hra sa znova presunula do strednej časti ihriska, Stoke City už toľko neútočí, skôr sa zameriava na defenzívnu činnosť.
     
    28
    A tak pokračuje kombinovanie "Labutí" na súperovej polovici, strela zatiaľ neprichádza, lopta sa nachádza ďaleko od brány.
     
    29
    Na pravom krídle úplne zbytočne v útoku fauloval Dyer, odovzdal tak loptu súperovi. Tú si už chystá na rozohrávku Begović.
     
    30
    Ten s rozohrávkou neváhal, lopta sa dostala k dobre postavenému Waltersovi, ktorý si nabehol až do šestnástky súpera odkiaľ nebezpečne vypálil, no Vorm jeho pokus kryje.
     
    31
    Domáci hráči zvýšili aktivitu, hra pokračuje na polovici Swansea, tentoraz sú to hostia kto sa musí brániť.
     
    32
    Do brejku sa okamžite snažil dostať Routledge. Tesne pred zakončením však prišiel hvizd rozhodcu a zdvihnutá zástavka, čo značí ofsajd.
     
    33
    Hrá sa znova v okolí stredového kruhu, tam sa nám začínajú hromadiť najmä nepresné prihrávky, čo znemožňuje obidvom tímom prechod do útoku.
     
    34
    Hráči to pre zmenu skúsili dlhými prihrávkami, ale ani tie neboli presné, lopta teraz často mení majiteľa.
     
    35
    Hernández sa snažil prihrať z pravého krídla, jeho pokus bol však zablokovaný. Následne sa na zemi ocitol Dyers,Williams sa okamžite pustil do súpera, nastala menšia strkanica, vášne musel krotiť až hlavný rozhodca Moss.
     
    36
    Za vyprovokovanie šarvátky napokon vidí Williams žltú kartu.
     
    36
    Za účasť v potyčke a následné protesty vidí kartu žltej farby aj domáci hráč Adam.
     
    37
    V hre sa konečne pokračuje, aj keď vidieť, že na ihrisku panuje veľká rivalita a šarvátka spred minúty nemusela byť dnes posledná.
     
    38
    Dyer sa opäť zmocnil lopty, postupoval po pravej strane odkiaľ aj vystrelil, no jeho pokus letí tesne mimo.
     
    39
    Na opačnej strane získa domáci tím priamy kop. Cañas trošku zbytočne fauloval Croucha a tak budú mať možnosť skórovať tentokrát "The Potters".
     
    40
    Hráči Stoke City nám predviedli signál, na konci ktorého zakončoval Adam, našťastie pre hostí iba mimo brány.
     
    41
    Adam dobre napadol súperovu rozohrávku v strede ihriska, zastavil ho až posledný hráč Williams. Nebyť jeho tak by sa Adam rútil sám na Vorma. Hra bude pokračovať v strednej časti ihriska.
     
    42
    Loptu majú opäť na kopačkách hostia, tí ale kombinujú len v okolí stredovej čiary, o strele na bránu tak nemôžu ani rozmýšľať.
     
    43
    Hra je prerušená, po údere do tváre začala Cañasovi tiecť z nosa krv, hlavný rozhodca ho posiela za čiaru aby si ošetril zranenie a prezliekol dres.
     
    44
    Jeho spoluhráči medzitým vybojovali a zahrali rohový kop, ovocie v podobe gólu však nepriniesol, Stoke City sa bez väčších problémov oslobodilo.
     
    45
    Riadny hrací čas prvého polčase sa dohráva v strede ihriska, uvidíme, koľko minút bude štvrtý rozhodca nadstavovať.
     
    45+1
    Tak napokon sú to dve minúty nad rámec riadnej hracej doby.
     
    45+1
    V nich sa prvý polčas viac-menej dohráva, hráči sa už do útoku toľko nehrnú, v prvej polovici zápasu sa už zrejme vzrušenia nedočkáme.
     
    45+2
    Tak napokon to ešte skúsili Pablo Hernández a Bony. Po ich kombinácii a strele druhého menovaného bude mať Swansea k dispozícii rohový kop.
     
    45+2
    Z neho domáci tím hrozil brejkom, no hráči to v útoku úplne pokazili a Davies im odobral loptu.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    To bolo z prvého polčasu všetko, v ňom sme boli svedkami jedného gólu, ktorý strelil v 17. minúte Peter Crouch. Inak sme sledovali pomerne vyrovnané stretnutie s príležitosťami na obidvoch stranách. Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 22:03.
     
    Hráči obidvoch tímov sú už na hracej ploche, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hostia okamžite vyštartovali do útoku, Daviesovi takmer z čiary prihrával Routledge, Welšanovi sa však nepodarilo nájsť pred bránou Bonyho.
     
    47
    Bony pekne zakombinoval s Dyerom, druhý menovaný aj vystrelil, bol ale v ťažkej pozícii a bránu minul.
     
    48
    Na opačnej strane do útoku vyštartovala štvorica hráčov, na konci akcie bol Walters, ktorý centroval priamo do rukavíc Vorma.
     
    49
    Tempo hry nieje na začiatku polčasu najvyššie, tímy akoby sa vrátili k opatrnejšej hre zo začiatku prvej polovice zápasu.
     
    50
    Pri lopte sú hostia, tí ale s rozohrávkou vyčkávajú na vlastnej polovici, kde si hráči vymieňajú loptu.
     
    51
    Napokon sa podarilo hráčom hostí prejsť do útoku, lopta sa dostala až k Routledgeovi, ktorého center bol zblokovaný na roh.
     
    52
    Swansea dala gól! Po rohovom kope sa k lopte dostal Pablo Hernández a ten ľahučkým centrom našiel dobre postaveného CHICA FLORESA, ktorý hlavou vyrovnáva na 1:1.
     
    53
    "The Potters" sa snažia o okamžitú odpoveď, no strelený gól dodal hráčom hostí odvahu a zvyšujú svoj útočný tlak.
     
    54
    Hostia zostávajú na polovici Stoke City, domáca defenzíva je ale dobre sformovaná, súpera tentokrát do ničoho nepúšťa.
     
    55
    Prichádza prvé striedanie v zápase, konkrétne na domácej strane, z ihriska odíde Walters, nahradí ho N'Zonzi.
     
    55
    Tak napokon ešte jedna výmena, v druhej polovici zápasu nastupuje Assaidi, ktorý nahradí Arnautovića.
     
    56
    Hneď po tom ako hra pokračovala ďalej prišiel faul N'Zonziho a priamy kop pre Swansea.
     
    57
    Strieľaný center napokon našiel iba domáceho hráča, defenzíva Stoke City sa s loptou nemaznala a poslala ju ďaleko do bezpečia.
     
    58
    Hostia tak boli vytlačení až do okolia stredového kruhu odkiaľ sa budú snažiť založiť ďalšiu útočnú akciu.
     
    59
    Nepríjemný vietor na Britannia Stadium pokračuje aj naďalej, hráčom počasie v hre nepomáha, dnes as rozhodne vo futbalových podmienkach nehrá.
     
    60
    Faulu na vlastnej polovici sa tentoraz dopustili hostia, na letiaci center z priameho kopu si nabiehal Adam, v rozhodujúcej chvíli však loptu netrafil.
     
    61
    Hra sa znova presunula do strednej časti ihriska, tam sa dnes hrá najčastejšie. Ani jeden z tímov momentálne nemá na ihrisku prevahu.
     
    62
    Po chybnej prihrávke využil možnosť prechodu do útoku Davies, no obrana Stoke City ho veľmi rýchlo zastavila.
     
    63
    Hra pokračuje, z hľadiska začínajú na hráčov lietať rôzne predmety, začína nimi byť pokrytá celá hracia plocha, keďže k ich roznášaniu prispieva silný vietor.
     
    65
    Hráči sa stále nie a nie dostať do peknejšej útočnej akcie, lopta v okolí stredového kruhu často mení majiteľa, pekný futbal to rozhodne nieje.
     
    66
    Po ďalšej nepresnej prihrávke na hlavu Adama končí lopta v rukaviciach Vorma, ten bude rozohrávať od vlastne brány.
     
    67
    Domáci hráči začali chybovať aj pri rozohrávke na vlastnej polovici. To by sa im samozrejme nemuselo vyplatiť, tentokrát chybnú rozohrávku našťastie pre Begovića nikto nezachytil.
     
    68
    Už v 68. minúte prichádza posledné striedanie na strane domáceho celku. Zápas končí pre Whelana, jeho miesto zaujme Guidetti.
     
    69
    "The Potters" to skúšali po pravom krídle, tam úradoval Williams, ktorý si s celou situáciou poradil s prehľadom. Odkop od svojej brány bude realizovať Vorm.
     
    70
    Crouch teraz nesúhlasí s verdiktom rozhodcu, ktorý znie útočný faul. Crouch sa snaží rozhodcovi vysvetliť, že to on bol ten faulovaný, no ako to už býva zvykom, rozhodca ho posiela preč.
     
    71
    Britton sa snažil v sklze zasiahnuť loptu, no nešťastne trafil akurát tak koleno prenikajúceho N'Zonziho. Hlavný rozhodca mu udeľuje kartu žltej farby.
     
    72
    Stoke City tak malo k dispozícii priamy kop, strela však letí vysoko nad bránu, Vorm bude znova odkopávať od brány.
     
    73
    Po ľavej strane do útoku postupoval Davies, ten prenášal hru na Hernándeza, ktorý sa však pošmykol na mokrom teréne a lopta mu ušla.
     
    74
    Swansea zostáva v útoku aj naďalej, po faule hostia získali priamy kop, ktorý rozohrali veľmi rýchlo, no ani to im nepomohlo v snahe vystreliť na bránu.
     
    75
    Domáci hráči sa oslobodili, prichádza prvé striedanie na strane Swansea, z ihriska odchádza Pablo Hernández, jeho miesto zaujme de Guzmán.
     
    76
    Hostia zostávajú na polovici súpera aj naďalej, no aj tak sa im nedarí ohroziť bránu Begovića. Do konca riadnej hracej doby zostáva necelá štvrťhodinka.
     
    77
    Bonyho môže aj roztrhnúť! Po perfektnej prihrávke sa ocitol sám na bode pre kopanie pokutový kopov, odkiaľ prekonal Begovića, no radosť mu pokazil Shawcross, ktorý vykopol loptu doslova z bránkovej čiary!
     
    78
    Okamžite do útoku vyštartovali hráči Stoke City. Tí sa zdržiavali vo vnútri pokutového územia, no v miestach odkiaľ sa góly nedávajú. Obrana Swansea City ich postupne vytlačila až na vlastnú polovicu.
     
    79
    Tam hra pokračuje, zatiaľ však len v okolí stredového kruhu, hostia sa do ďalšej príležitosti nedostávajú.
     
    80
    V strede ihriska sa hrá aj naďalej, pri lopte boli tentoraz domáci hráči, ale ani im sa nedarí vypracovať si vážnejšiu príležitosť na skórovanie.
     
    81
    Gólová príležitosť neprišla ani po priamom kope, ktorý zahrával Adam. Ten skončil len v rukaviciach pozorného Vorma.
     
    82
    Bony pokazil ďalšiu rodiacu sa príležitosť hostí. Je na ňom vidieť rastúca frustrácia, no aj takéto zápasy sa niekedy vyskytnú.
     
    83
    Tréner Monk siahol po druhom striedaní, z ihriska stiahol Dyera, opačným smerom vybieha Emnes.
     
    84
    Čas do konca zápasu rýchlo ubieha, čoskoro sa začne posledná päťminútovka. Skóre je zatiaľ vyrovnané, uvidíme teda, či sa tímy podelia, alebo jeden z nich strhne vedenie na svoju stranu.
     
    85
    Držanie lopty: 35% – 65%
     
    85
    De Guzmán takmer prekvapil domáceho gólmana delovkou z 25 metrov! Holandský stredopoliar vypálil poriadny projektil a Begović mal čo robiť aby ho vyrazil na roh.
     
    86
    Hlavička po rohovom kope skončila mimo bránu, Begović okamžite vysiela do útoku svojich spoluhráčov.
     
    87
    Crouch sa po viacerých odrazoch lopty dostal až do zakončenia v pokutovom území, pričom však padol na zem a okamžite si pýta pokutový kop. Ten ale hlavný rozhodca Moss nenariaďuje.
     
    88
    Crouch následne za protesty u rozhodcu vidí kartu žltej farby.
     
    89
    Domáci hráči získali rohový kop, no ten nebol pre bránu Swansea žiadnym nebezpečenstvom.
     
    90
    Hostia striedajú posledný raz v zápase, Brittona na trávniku nahradí Jordi Amat.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca avizuje, že nad rámec riadneho hracieho času sa ešte budú hrať štyri minúty.
     
    90+2
    Po zákroku jedného z domácich hráčov sa na zemi ocitol Cañas. Pribieha k nemu aj lekársky tím, domáci hráči pochopiteľne protestujú.
     
    90+3
    V hre sa opäť pokračuje, zapája sa do nej aj Cañas.
     
    90+4
    Zdá sa však, že a v ňom už toho veľa neudeje, ani jeden z tímov už nevyzerá na to, že by sa pustil do väčšieho útoku a tak si dnes zrejme tímy body podelia.
     
    90+5
    Bony si ešte vypýtal faul na polovici ihriska, uvidíme, či hlavný rozhodca nechá útok hostí pokračovať, keďže to bolo ďaleko od domácej brány.
     
    Koniec zápasu.
     
    Nestalo sa tak, hlavný rozhodca Moss napokon zápas ukončuje a to za stavu 1:1. Domáci hráči si nedokázali udržať tesný jednogólový náskok z prvého polčasu, keď v 52. minúte po rohovom kope hlavou vyrovnal Chico. Možnosti na strelenie vedúceho gólu mali obidva tímy, no ani jedna z nich sa neskočila gólom v sieti. Najväčšiu príležitosť na to mal Bony, no jeho strelu z bránkovej čiary včas vykopol Shawcross.

    Po dnešnom zápase sa Swansea bodovo dotiahne na Aston Villu a West Ham, zatiaľ čo Stoke City sa bodovo dorovná na Hull City. Predbehnúť ich ešte budú môcť Sunderland a Crystal Palace, no ich dnešné zápasy boli pre zlé počasie preložené.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (22:57:20)

    Andrej Marienka

    Góly: 17. Crouch – 52. Chico

    Karty:   36. Adam (STO), 71. Britton (STO), 88. Crouch (STO) – 36. Williams (SWA)


    Stoke City FC: Begović – Pieters, Wilson, Shawcross, Cameron – Whelan, Adam – Arnautović, Walters, Odemwingie – Crouch
    Náhradníci: Sørensen – Muniesa, Palacios, N'Zonzi, Guidetti, Assaidi, Ireland

    Swansea City: Vorm – Davies, Williams, Chico, Àngel Rangel – Cañas, Britton – Routledge, Pablo Hernández, Dyer – Bony
    Náhradníci: Tremmel – Jordi Amat, Taylor, de Guzmán, Álvaro Vázquez, N'Gog, Emnes

    Rozhodca: Moss – England, Collin