Turín – Bologna 1:2 (kon.) | Lazio – AS Rím 0:0 (kon.) | Hellas Verona – Juventus 2:2 (kon.)
Sampdoria – Cagliari 1:0 (kon.) | Parma – Catania 0:0 (kon.) | Livorno – CFC Janov 0:1 (kon.)
Inter – Sassuolo 1:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:0 (0:0)
U.S. Sassuolo Calcio
Nedeľa 09.02.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    84
    Domáci striedajú i naposledy, keď namiesto miestami neviditeľného Kuzmanoviča príde Saphir Taider.
     
    81
    Krátko nato striedajú i domáci, keď ihrisko opustí strelec gólu Walter Samuel. Na jeho miesto príde ďalší Argentínčan Hugo Campagnaro.
     
    80
    Sergio Floccari sa nám dnes predviedol predovšetkým pri defenzívnych štandardkách, ale hostia potrebujú vyrovnať. Skúsiť to príde Antonio Floro Flores.
     
    74
    Hostia sťahujú svojho veterána a kapitána Paola Bianca. Na jeho miesto príde čerstvý Simone Missiroli.
     
    71
    Domáci ani teraz nezdvojnásobili svoje vedenie. Palacio sa opäť predviedol dobrou prácou na ľavej strane. Po jeho centri si však Botta loptu nespracoval a Hernanes pálil iba do Pegolovho priestoru, ktorý jeho pokus dokázal vykopnúť.
     
    68
    Rubén Botta začína svoje pôsobenie žltou kartou, keď po faule na Marroneho sa postavil pred loptu a hosťom tak znemožnil rozohrať.
     
    66
    Diego Milito sa dnes dostal do dvoch superšancí, ale ani jednu nepremenil. Do ďalších príležitostí sa už nedostane, pretože na jeho miesto príde Rubén Botta.
     
    63
    Inter sa konečne mohol upokojiť druhým gólom, ale ten sa zatiaľ nekoná. Guarínov center z ľavej strany Pegolo boxoval iba k Jonathanovi, ktorý mohol páliť z vnútra šestnástky. Jeho pokus však letel iba tesne nad.
     
    55
    Na taliansku Seriu A netradične až v druhom polčase vidíme žltú kartu, ktorú inkasoval Aleandro Rosi. Ten na polovici ihriska podrazil Palacia.
     
    48
    Inter dal gól!
    Krátko nato však Inter zahrával ďalší rohový kop a už im to padlo. Defenzíva hostí už tak účinná nebola a po Hernanesovom centri neubránili WALTERA SAMUELA. Domáci kapitán sa odpútal od Ariauda a zo siedmich metrov hlavičkou pod brvno otvára skóre zápasu. Pegolo bol proti jeho dynamitu bez šance.
     
    41
    Milito krátko nato zahadzuje ďalšiu príležitosť. Palacio sa dokázal vyhnúť ofsajdovej pasci, Ariaudo mu už nestíhala a Rodrigo opäť hľadal svojho krajana. Militovi však adresoval pomerne prudkú loptu, ktorá mu odskočila a Pegolo stihol včas vybehnúť. Milito ho trafil iba do ramena a nasledovať tak bude rohový kop.
     
    40
    Gólu sa mohli dočkať opäť domáci, ale proti bol hosťujúci brankár. Rodrigo Palacio rozkmital svoje nohy a v rýchlostnom súboji to natrel prestarnutému Biancovi. Od bránkovej čiary stihol prihrávať pod seba na Milita, ktorý ale svoj pokus príliš neumiestnil a Pegolo ho dokázal vykopnúť.
     
    32
    Priamy kop rozohrával poklad Sassuola Domenico Berrardi, ktorý nás opäť upútal svojim talentom. Štandardnú situáciu rozohrával z vyše dvadsiatich metrov a jeho pokus nádherne vzniesol ponad múr. Handanovič však bol pri svojej ľavej žrdi včas a loptu dokázal vyškrabať na rohový kop.
     
    23
    Davide Biondini musí nútene opustiť hraciu plochu. Jeho chodidlo skrátka povedalo „nie". Na jeho miesto príde Raman Chibsah.
     
    20
    Túto situáciu už však môžeme označiť ako gólovú. Dlhý Guarínov pas našiel vo vápne Rodriga Palacia, ktorý hlavou sklepával pod seba. Na hranici šestnástky si loptu prebral Hernanes, ktorý sa odpútal od brániaceho Brighiho a nádherným obstrelom len tesne minul ľavú Pegolovu žrď. Ten by proti jeho pokusu asi nemal nárok.

    Erik Farkaš

    Góly: 48. Samuel

    Karty:   68. Botta (INT) – 55. Rosi (SAS)


    Inter Miláno: Handanovič – Rolando, Samuel (C), Juan – Jonathan, Guarín, Kuzmanovič, Hernanes, Nagatomo – Milito, Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Andreolli, Icardi, Kovačič, Campagnaro, Mudingayi, Botta, Taider, Ranocchia, D´Ambrosio

    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Bianco (C), Cannavaro, Ariaudo – Rosi, Brighi, Marrone, Biondini, Longhi – Floccari, Berardi
    Náhradníci: Pomini, Polito – Pucino, Antei, Missiroli, Zaza, Sansone, Gazzola, Chibsah, Farias, Floro Flores, Ziegler

    Rozhodca: Sebastiano Peruzzo – M. Liberti, G. Paganessi – G. Schenone