Košice – Žilina 4:3 (kon.) | Poprad – Nitra 1:3 (kon.) | Zvolen – Martin 1:3 (kon.)
Skalica – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Piešťany – Trenčín 4:3 (2:0 po s.n.)
koniec
HK Poprad
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HK Nitra
Nedeľa 09.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    V závere tretej tretiny si Nitrania zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Ľubomír Vaic.
     
    54:52
    Na rad prichádza popradská presilová hra. Hráčska lavička Nitry obdržala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, ktorý si odchádza odpykať Lukáš Novák.
     
    48:11
    Na rad prichádza presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť Martin Segľa, ktorý naľavo od nitrianskej brány nekompromisne zložil k ľadu Štefana Fabiana.
     
    44:47
    Je tu presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Richard Lelkeš.
     
    43:43
    Prichádzajú vylúčenia na oboch stranách. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť nitrianský útočník Jakub Ručkay a na dve minúty za zovretie puku popradský útočník Samuel Mlynarovič.
     
    42:05
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Dušan Sidor obdržal dve minúty za úmyselné posunutie brány. Jeho trest si odchádza odpykať Jakub Drábek.
     
    39:51
    Na rad prichádza popradská presilová hra. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Miroslav Kováčik.
     
    26:28
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Jozef Stümpel.
     
    24:12
    Nitrania budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť popradský obranca Dávid Gaborčík.
     
    18:12
    Aj Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odišiel sadnúť Peter Ordzovenský.
     
    15:52
    Na rad prichádza aj tretia presilová hra pre Nitru v tomto zápase. Na dve minúty si za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Matúš Paločko.
     
    07:19
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Nitru. Popradská lavička obdržala tímový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, ktorý si odchádza odpykať Peter Gápa.
     
    05:22
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček v rohu naľavo od popradskej brány odchádza sadnúť Samuel Mlynarovič.

    Góly a asistencie: 49. Kurali (Kroták) – 7. L. Novák (Stümpel, Ordzovenský), 36. Lelkeš (R. Mráz), 60. Tománek (Milo)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Gaborčík, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Dinda, Látal, Štrauch – Sýkora, Vaic ("A"), Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Paukovček, S. Takáč – Gápa, Belluš, M. Nagy
    HK Nitra: Lakosil (Zima) – Nádašdi, Milo ("A"), Ordzovenský, König, M. Novák, Kuzma, Ďurkech, Piačka – J. Ručkay, Kováčik ("A"), H. Ručkay – L. Novák, Stümpel ("C"), Tománek – Pupák, Chrenko, Segľa – R. Mráz, Lelkeš, Bajtek

    Rozhodca: Peter Lokšík, Milan Novák – Martin Korba, Tibor Rovenský

    Diváci: 1711