Villarreal – Osasuna 3:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
3:1 (0:0)
Osasuna Pamplona
Pondelok 03.02.2014, 22:00 • Camp El Madrigal • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    89
    A ďalšia pekná akcia! Na opačnej strane v šestnástke hlavou zakončoval Riera a takmer sa dočkal druhého gólu! Po peknom centri sa dostal k zakončeniu, no jeho hlavička letela tesne ponad brvno. Domáci gólman sa právom hnevá na svojich spoluhráčov.
     
    88
    Na opačnej strane sa okamžite o odpoveď snažil Moisés, po chybe v rozohrávke sa dostal k strele, no tú umiestnil iba do stredu brány, kde čakal pripravený Fernández.
     
    87
    Osasuna Pamplona dala gól! To sa mu ale nepodarí! Z ničoho nič prišiel naozaj krásny gól striedajúceho ORIOLA RIERU! Z ľavej strany do šestnástky poslal center Armenteros a španielsky zakončovateľ nechytateľnou pätičkou do šibenice prekonáva bezmocného Asenja. 3:1.
     
    82
    V 82. minúte sledujeme poslednú výmenu hráčov na trávniku. Predčasne končí Lobato, na pár posledných minút si zahrá Oriol Riera.
     
    77
    Tréner Marcelino pristupuje k poslednému striedaniu domáceho celku, z ihriska odkráčal Pina, na jeho miesto príde Edu Ramos.
     
    75
    Villarreal dal gól! Naopak, domáci tím po nádhernej kombinácii na jeden dotyk po vhadzovaní navyšuje svoje vedenie! Moisés krásne vysunul JÉRÉMYHO PERBETA, ktorý dnes po druhý raz prekonáva brankára hostí. 3:0.
     
    73
    Po druhý raz strieda aj Villarreal z ihriska tentoraz odchádza Aquino, opačnou stranou vybieha Jonathan Pereira.
     
    70
    Prichádza druhé striedanie Pamplony, na posledných dvadsať minút nastúpi Roberto Torres, ktorý na trávniku vymení Puñala.
     
    69
    Loé uštedril súperovi nepríjemného šľapáka, hlavný rozhodca mu za to ukazuje kartu žltej farby.
     
    59
    Prichádza prvé striedanie hostí, zápas končí pre De las Cuevasa, na trávniku ho nahradí Cejudo.
     
    55
    Villarreal dal gól! Lopta sa na kopačkách hostí príliš dlho neohriala, na hranici šestnástky sa k nej dostal MANUEL TRIGUEROS, ktorý vypálil nechytateľnú delovku. Andrés Fernández síce išiel po lopte, no strela bola perfektne umiestnená. 2:0.
     
    46
    Villarreal dal gól! To bola ale rychlovka! Po pár sekundách Dorado vyslal dlhou prihrávkou do útoku striedajúceho JÉRÉMYHO PERBETA, ktorý zvnútra šestnástky nemal problém s prekonaním brankára! 1:0.
     
    45
    Hlavný rozhodca neváha a za zákrok ukazuje dos Santosovi aj žltú kartu.
     
    43
    Zdá sa, že Uche utrpel nejaké zranenie, tréner ho sťahuje z ihriska, na jeho miesto príde Perbet.
     
    32
    Veľmi peknou strelou z ľavej strany sa prezentoval Acuña, jeho pokus bol zablokovaný, uvidíme rohový kop pre Osasunu.
     
    22
    Ďalším nepekný faulom sa prezentoval Pina, pred pár minútami to bol on, kto fauloval kolenom Acuñu. Aj tentoraz mal nohu vysoko a tak hlavný rozhodca už vyťahuje žltú kartu.
     
    21
    Brankár hostí sa tentoraz predviedol! Uche najprv zatiahol loptu až do pokutového územia, kde na seba na ľavom krídle naviazal nielen obrancu ale aj gólmana hostí. Uche následne posunul loptu Moisésovi, ktorý sa z uhlu snažil prekonať Fernándeza. Ten sa však rýchlo vrátil a strelu pohotovo chytil.
     
    19
    Konečne pekný futbalový moment. V súperovom pokutovom území si dobrú pozíciu na strelu našiel Uche. Ten vystrelil aj napriek tomu, že bol tiesnený trojicou brániacich hráčov. Jeho strela však preletela tesne ponad brvno.

    Andrej Marienka

    Góly: 46. Perbet, 55. Trigueros, 75. Perbet – 87. Riera

    Karty:   22. Pina (VIL), 45. Santos (VIL) – 69. Loé (OSA)


    Villarreal CF: Sergio Asenjo – Jaume Costa, Dorado, Gabriel Paulista, Mario – Aquino, Trigueros – Moisés, Pina – dos Santos, Uche
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokić, Musacchio, Perbet, Jonathan Pereira, Edu Ramos, Joan Román

    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Marc Bertrán, Lotiès, Miguel Flaño, Damià – Puñal, Lobato – Armenteros, De las Cuevas, Loé – Acuña
    Náhradníci: Asier Riesgo – Joan Oriol, Lolo, Oier, Cejudo, Oriol Riera, Roberto Torres

    Rozhodca: Alfonso Álvarez – José Gallego, Juan Barranco