Villarreal – Osasuna 3:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
3:1 (0:0)
Osasuna Pamplona
Pondelok 03.02.2014, 22:00 • Camp El Madrigal • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, vďaka trom gólom sa víťazom dnešného zápasu stáva Villarreal. Ako kľúčový ťah sa ukázal zaradenie Perbeta do útoku ešte pred koncom prvého polčasu. Práve tento hráč strelil gól hneď na začiatku toho druhého a ďalší presný zásah pridal aj v 75. minúte. Gólom sa prezentoval aj Trigueros, ktorý sa presadil v 55. minúte. V 82. minúte prišiel na ihrisko Riera, ktorý oživil hru Pamplony. Výsledkom bol jeho gól z 87. minúty ktorým skorigoval výsledok na 1:3. Riera sa ocitol aj v ďalších príležitostiach, tie však nevyužil. Ktovie ako by to vyzeralo, keby nastúpi skôr.

    Po dnešnom zápase si Villarreal upevní 5. miesto v tabuľke, na Bilbao, ktoré remizovalo s Realom Madrid stráca 3 body. Naopak, Pamplone bude po 22. kole patriť 16. miesto v tabuľke s dvojbodovým mankom na Elche, Málagu a Granadu.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (23:55:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Beží nám posledná minúta, už ani jeden z tímov sa nepúšťa do útoku, čoskoro príde koniec zápasu.
     
    90+2
    na opačnej strane sa ho z menšej vzdialenosti snažil napodobniť Armenteros, no ani on netrafil bránu.
     
    90+1
    V nadstavenom čase ešte prišla ďalekonosná strela Moisés, no ten bránu tesne minul.
     
    90
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú hrať ešte 3 minúty.
     
    89
    A ďalšia pekná akcia! Na opačnej strane v šestnástke hlavou zakončoval Riera a takmer sa dočkal druhého gólu! Po peknom centri sa dostal k zakončeniu, no jeho hlavička letela tesne ponad brvno. Domáci gólman sa právom hnevá na svojich spoluhráčov.
     
    88
    Na opačnej strane sa okamžite o odpoveď snažil Moisés, po chybe v rozohrávke sa dostal k strele, no tú umiestnil iba do stredu brány, kde čakal pripravený Fernández.
     
    87
    Osasuna Pamplona dala gól! To sa mu ale nepodarí! Z ničoho nič prišiel naozaj krásny gól striedajúceho ORIOLA RIERU! Z ľavej strany do šestnástky poslal center Armenteros a španielsky zakončovateľ nechytateľnou pätičkou do šibenice prekonáva bezmocného Asenja. 3:1.
     
    86
    Aj jeho postup stroskotal na stredovej čiare, hráči sa momentálne skôr sústreďujú na defenzívu, Villarreal si bude chcieť udržať čisté konto.
     
    85
    Hostia to ešte skúsili ďalekým centrom do šestnástky, kde si na letiacu loptu naskakoval Acuña. Tú však netrafil a dopredu znova mieri Villarreal.
     
    84
    Loptu si vymieňajú hráči hostí, ich rozohrávku sa domáci celok ani nesnaží napádať, je vidieť, že obidva tímy by už radi privítali záverečný hvizd.
     
    83
    Hra pokračuje na polovici Pamplony, lopta je ale ďaleko od brány. Bližšie je skôr k stredovému kruhu.
     
    82
    V 82. minúte sledujeme poslednú výmenu hráčov na trávniku. Predčasne končí Lobato, na pár posledných minút si zahrá Oriol Riera.
     
    81
    Tí ju preniesli na súperovu polovicu, kde sa už ani oni toľko netlačia do bezhlavých útokov. Zdá sa, že im trojgólové vedenie stačí.
     
    80
    Začala nám posledná desaťminútovka, hra sa presunula na polovicu domáceho tímu, Osasuna však nieje nebezpečná, po krátkej chvíli lopta končí znova na kopačkách domácich hráčov.
     
    79
    Po podobnej kombinácii z akej padol posledný gól končí lopta v rukaviciach Fernándeza. Ten si dal tentokrát pozor a nedovolil Perbetovi skompletizovať hetrik.
     
    78
    Zápas sa v podstate dohráva na polovici Osasuny, domáci hráči zostávajú aktívni, zrejme budú chcieť pridať ešte nejaký ten gólik.
     
    77
    Tréner Marcelino pristupuje k poslednému striedaniu domáceho celku, z ihriska odkráčal Pina, na jeho miesto príde Edu Ramos.

    Andrej Marienka

    Góly: 46. Perbet, 55. Trigueros, 75. Perbet – 87. Riera

    Karty:   22. Pina (VIL), 45. Santos (VIL) – 69. Loé (OSA)


    Villarreal CF: Sergio Asenjo – Jaume Costa, Dorado, Gabriel Paulista, Mario – Aquino, Trigueros – Moisés, Pina – dos Santos, Uche
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokić, Musacchio, Perbet, Jonathan Pereira, Edu Ramos, Joan Román

    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Marc Bertrán, Lotiès, Miguel Flaño, Damià – Puñal, Lobato – Armenteros, De las Cuevas, Loé – Acuña
    Náhradníci: Asier Riesgo – Joan Oriol, Lolo, Oier, Cejudo, Oriol Riera, Roberto Torres

    Rozhodca: Alfonso Álvarez – José Gallego, Juan Barranco