Belgicko – Srbsko 3:7 (kon.) | Estónsko – Slovensko 6:1 (kon.)
koniec
Estónsko
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Slovensko
Sobota 01.02.2014, 18:00 • Hant Aréna, Bratislava (Slovensko) • Kvalifikácia MS (muži)
     
    59:59
    Estónsko dalo gól!
    V závere tohto zápasu pridávajú Estónci do slovenskej brány aj šiesty gól! Po peknej prihrávke z ľavej strany od Salma sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal KRISTIAN TALME, ktorý svojou strelou prekonal bezmocného Mészárosa, ktorý je na svojich spoluhráčov poriadne nahnevaný. Asistenciu si pripisuje Oskar Salm.
     
    43:00
    Estónsko dalo gól!
    Slovenskí florbalisti poriadne poľavili vo svojej presilovej hre a inkasovali! Po parádnej prienikovej prihrávke od Markusa sa k zakončeniu dostal ANDREAS WOIDUMA, ktorý bol osamotený a prekonal gólmana Mészárosa už poštvrtýkrát v dnešnom zápase. Asistenciu si pripisuje Patrik Markus.
     
    39:45
    Estónsko dalo gól!
    Najlepší strelec Estónska – ANDREAS WOIDUMA sa ozval aj potretíkrát v dnešnom zápase a pripísal si na svoje konto hetrikový gól! Po nepresnej rozohrávke v znení Straku sa dostal k zakončeniu na ľavej strane a svojou delovkou ponad Mészárosove pravé rameno prekonal slovenskú defenzívu. Bez asistencie.
     
    38:02
    Estónsko dalo gól!
    Estónci sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Slovenská defenzíva si nedala pozor na aktívneho ANDREASA WOIDUMU, ktorý zinkasoval loptičku po skvelej prihrávke od Markusa na ľavej strane a strelou k bližšej žŕdke slovenskej brány prekonal gólmana Mészárosa. Asistenciu si pripisuje Patrik Markus.
     
    33:48
    Estónsko dalo gól!
    Estónski florbalisti dokázali využiť mierne zaváhanie v slovenskej defenzíve a dostávajú sa do vedenia! Po parádnej bekhendovej zadovke z pravej strany od Markusa sa k zakončeniu v behu dostal ANDREAS WOIDUMA, ktorý nedal Mészárosovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Patrik Markus.
     
    23:19
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Slovenskí florbalisti využili obrovskú chybu v obranných radoch Estónska a dokázali skórovať! LADISLAV GÁL zachytil loptičku v centrálnej časti, pribehol k estónskej bráne a vycvičil si bezmocného gólmana Oigea, ktorý inkasoval po bekhendovej strele. Bez asistencie.
     
    06:19
    Estónsko dalo gól!
    Estónci sa dostávajú do vedenia. Po peknej prihrávke od sa k zakončeniu z veľkej vzdialenosti dostal ROMAN PASS, ktorý svojou strelou prekonal dobre cloneného gólmana Mészárosa. Asistenciu si pripisuje Fredy Maalt.

    Góly a asistencie: 7. Pass (Maalt), 34. Woiduma (Markus), 39. Woiduma (Markus), 40. Woiduma, 43. Woiduma (Markus), 60. Talme (Salm) – 24. Gál


    Estónsko: Oige (Saastamoinen) – Thomsson, Salm, Tamme, Pass, Stromfelt, Kramm, Adamson – Woiduma, Talme, Markus – Veersalu, Maalt, Tasa – Komi, Kallion, Piik – Koiv
    Slovensko: Mészáros (Turek) – Straka, Joščák, Komačka, Hrín, Bulko, Ondrášik – Konečný, Petróci, Zemen – Pelegrin, Řezanina, Gál – Halas, Zeliezka, Komínek – Novák, Matejka, Galovič

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula (obaja CZE)

    Diváci: 1358