Braunschweig – Dortmund 1:2 (kon.)
koniec
Eintracht Braunschweig
1:2 (0:1)
Borussia Dortmund
Piatok 31.01.2014, 20:30 • Eintracht-Stadion (Braunschweig) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    65
    Dortmund dal gól!
    Veľmi, veľmi benevolentná bola teraz domáca defenzíva. Marco Reus si prebral loptu už na polovici ihriska, odkiaľ ju ťahal až pred veľké vápno a počas svojho tripu dokázal naviazať až štyroch či piatich zadákov Eintrachtu. To na ľavej strane uvoľnilo priestor pre PIERRA- EMERICKA AUBAMEYANGA, ktorý z nejakých desiatich metrov poľahky prekonáva Davariho. Loptu posielal do ľavého dolného rohu a iránsky brankár sa ani nepohol.
     
    54
    Eintracht Braunschweig dal gól!
    Domáci rozohrali rohový kop veľmi účinne a defenzíva Borussie Dortmund nestihla reagovať. Od rohovej zástavky rozohrával Hochscheidt, po ktorého centri sa ešte Dogan nepresadil, ale po tom, čo mu lopta prekĺzla pomedzi nohy už BENJAMIN KESSEL nezaváhal. Jeho pohotovú koncovku z piatich metrov už nezastavil ani Weidenfeller a na Entracht-Stadion je vyrovnané!
     
    31
    Dortmund dal gól!
    Tak ale toto bol zo strany hostí nádherné. Domácu zálohu rozbil svojim pohybom Nuri Sahin, ktorý následne prihrával doprava na Lewandowskeho. Ten si účinne narazil loptu s Marcom Reusom a po nádhernej narážačke tejto dvojice už PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG dostával loptu pred prázdnu kasu. Odkrytá bránka mu problém nerobila a BVB sa tak ujíma vedenia.

    Erik Farkaš

    Góly: 54. Kessel – 31. Aubameyang, 65. Aubameyang

    Karty:   38. Mkhitaryan (DOR)


    Eintracht Braunschweig: Davari – Kessel, Bičakčič, Dogan (C), Reichel – Elabdellaoui, Theuerkauf, Boland, Hochscheidt – Ademi, Nielsen
    Náhradníci: Petkovic – Henn, Kumbela, Kratz, Marcel Correia, Pfitzner, Bellarabi

    Borussia Dortmund: Weidenfeller (C) – Grosskreutz, Papastathopoulos, Hummels, Schmelzer – Bender, Sahin – Aubameyang, Mkhitaryan, Reus – Lewandowski
    Náhradníci: Langerak – Kehl, Hofmann, Sarr, Piszczek, Ducksch, Durm

    Rozhodca: Marco Fritz – C. Dietz, D. Schaal – P. Gagelmann