Granada – Vigo 1:2 (kon.)
koniec
Granada CF
1:2 (1:1)
Celta Vigo
Piatok 31.01.2014, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Výborný zápas je za nami a po góle z 88.minúty sa tak môže z troch bodov tešiť hosťujúca Celta Vigo, ktorá tak preskakuje v tabuľke svojho dnešného soka, Granadu a vytvára si pred ňou tesný, jednobodový náskok.
    Odo mňa je to na dnes všetko, lúčim sa s Vami a prajem príjemný zvyšok piatkového večera. (22:55:43)
     
    Koniec zápasu.
     
    90 + 2
    V závere zápas stratil tempo a oba celky duel už iba dohrávajú, čo je prekvapujúce, najmä zo strany domácich. Pri lopte stále Celta Vigo, ktorá sa už do ničoho nepúšťa.
     
    90
    Hlavný arbiter Antonio Mateu nadstavuje tri minúty k riadnemu hraciemu času.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Jeison Murillo (Celta Vigo).
     
    88
    Celta Vigo dalo gól!
    Mýlil som sa a remízový výsledok sa mení. Striedajúci Krohn-Dehli dostal presný center na ľavú stranu vápna, kde sa dokázal uvoľniť a dostať sa k prízemnej strele z ostrého uhla. Tú však ešte dokázal domáci gólman Roberto vyraziť pred seba, tam však číhal nikým neatakovaný AUGUSTO FERNÁNDEZ a svojím druhým presným zásahom v sezóne posiela hostí v závere do vedenia.
     
    89
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Recio, prichádza Michael Pereira.
     
    86
    Domáci Fran Rico posielal na bránu hostí strelu z diaľky, ktorú ale dokázal Yoel vyraziť na roh z pravej strany. Z neho neplynulo žiadne vážnejšie nebezpečenstvo. Hra sa znovu presunula do stredu pola a zdá sa mi, že na remízovom výsledku sa už nič meniť nebude.
     
    84
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Fabián Orellana, prichádza Michael Krohn-Dehli.
     
    83
    Augusto Fernández fauloval na ľavej strane vlastnej polovice a Granda mala možnosť priameho kopu. Strela z priameho kopu smerovala na bránu, ale hosťujúci Yoel ju vyboxoval preč zo svojho vápna.
     
    80
    Roberto si vzal po rohovom kope hostí loptu pre seba a založil akciu hostí, na konci ktorej bola prihrávka Brahimiho na Fran Rica, ktorého strela bola zblokovaná na roh z pravej strany. Po rohovom kope vystrúhal vo vápne krásne nožničky Manuel Iturra, lenže loptu poslal veľmi nepresne a bránu hostí neohrozil.
     
    78
    Domáca akcia zastavená pre ofsajdové postavenie autora vyrovnávajúceho gólu El-Arabiho. Na druhej strane budú hostia zahrávať rohový kop z ľavej strany.
     
    75
    O prienik sa pokúšal Nolito, lenže neuspel. Na druhej strane posielal dlhý center do vápna Angulo z ľavej strany, ale loptu si vzal do náruče Yoel. Krátko potom sa dostali hostia do veľkej šance, keď po rýchlej akcii pálil z ostrého uhla na pravej strane vápna Orellana. Pozorný Roberto svoj tím podržal. V strede pola otrasený po súboji domáci Diego Mainz.
     
    73
    Nevýrazný úsek hry. Dopredu sa pokúšala ísť Celta Vigo, lenže Nolito v súboji na ľavej strane stratil loptu a útok zakladá Granada.Tá sa však nedostala ďalej ako do stredu pola.
     
    69
    Ostré súboje na polovicu domácich. Už sa tam robila naozaj veľká mela, lenže v tom prerušil hlavný arbiter hru kvôli faulu hosťujúceho Santiaga Minu.
     
    68
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Piti, prichádza Diego Buonanotte.
     
    66
    Domáci znovu pritlačili v ofenzíve. K dvom odrazeným loptám sa dostali vo vápne dvaja domáci hráči, lenže obe strely boli mierené len do brániacich hráčov hosťujúceho tímu. Následne sa tesne za šestnástkou dostal k lopte Piti, ktorý vyslal tvrdú strelu na bránu, lenže lopta letí len popri ľavej tyčke.
     
    65
    Nolito svojím útočným faulom posiela na obrannej polovici Granady k zemi jedného z domácich hráčov a dostáva žltú kartu.
     
    64
    Po peknej kombinačnej akcii hostí centroval z pravej strany Nolito, lenže triafa len domáceho beka. Celta Vigo sa krátko na to dostala znovu k lopte a dokonca sa jeden z jej hráčov pokúsil o strelu, lenže aj on triafa len domáceho hráča.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 41. El-Arabi – 28. Cabral, 88. Fernández

    Karty:   26. Nyom (GRA) – 14. Cabral (VIG), 21. Oubiňa (VIG), 61. Mallo (VIG), 65. Nolito (VIG), 90. Murillo (VIG)


    Granada CF: Roberto – B. Angulo, A. Nyom, Mainz, J. Murillo, M. Iturra, Y. Brahimi, Piti, Fran Rico, Recio, Y. El-Arabi
    Náhradníci: O. Karnezis, Dani Benítez, D. Buonanotte, A. Coeff, D. Foulquier, M. Pereira, M. Fatau

    Celta Vigo: Yoel – G. Cabral, Hugo Mallo, Fontàs, Jonny Castro, Borja Oubiña, A. Fernández, F. Orellana, Rafinha, Nolito, Charles
    Náhradníci: Sergio Álvarez, Álex López, Mario Bermejo, Aurtenetxe, M. Krohn-Dehli, Santi Mina, Íñigo López

    Rozhodca: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Jon Núnez