Boston – Montreal 1:4 (kon.) | Columbus – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:3 (kon.)
Ottawa – Tampa Bay 5:3 (kon.) | Dallas – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Colorado – Minnesota 5:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:3 (kon.) | Calgary – San Jose 4:1 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 5:3 (kon.)
LA Kings – Pittsburgh 1:4 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
1:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Pittsburgh Penguins
cz Piatok 31.01.2014, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:11
    Další přesilovka pro domácí celek. Sutter (PIT) se provinil podražením.
     
    46:11
    Přesilovka pro domácí. Glass je vyloučen za sekání. To je jedna z posledních šancí pro domácí zkusit s výsledkem ještě něco udělat.
     
    43:31
    Další obrovská šance domácích! Williams se dostal za hostující obranu, sám proti Zatkoffovi se rozhodl pro okkamžitou střelu, kterou hostující brankář chytil do lapačky. Dvě velké neproměněné šance domácích se na jejich psychice nejspíš negativně projeví. Jejich šance na úspěch v zápase klesají.
     
    41:22
    Kopitar v další a hned zajímavější šanci! Před bránou se k němu dostal puk, bekhendem ho ale slovinský reprezentant poslal jen do vyrážečky pozorného Zatkoffa!
     
    31:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají čtvrtou branku! TANNER GLASS si nabruslil do útočného křídla po pravém křídle a od mantinelu poslal puk bekhendem na domácí bránu. Jednalo se o pokus mezi střelou a nahozením, který však nad ramenem Jonese proplul do domácí branky, přesně do pravého horního rohu. Gól jde na vrub domácího brankáře Martina Jonese. Asistence: Matt Niskanen, Olli Maatta.
     
    20:26
    V bráně domácích nastoupil do druhé třetiny náhradník Jones, který vystřídal Quicka.
     
    17:03
    Další přesilová hra je zde, zahraje si ji znovu Pittsburgh. Domácí Doughty je vyloučen za podražení.
     
    13:40
    Přesilovku si momentálně vyzkouší i domácí. Crosby je vyloučen za vysokou hůl.
     
    11:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté pokračovali v klasické přesilové hře a i tu využívají! JUSSI JOKINEN dostal puk na pravý kruh a okamžitou střelou švihem se trefil přesně k tyči domácí brány. Hosté tak dvojnásobné vyloučení potrestali nejlépe, jak jen mohli. Asistence: Jevgenij Malkin, Matt Niskanen.
     
    10:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    I hosté využívají přesilovou hru a dostávají se zpět do vedení. Z hranici brankové čáry našel Jokinen mezi kruhy volného CHRISE KUNITZE, který se střelou z první nemýlil a trefil se přesně. Asistence: Jussi Jokinen, Sidney Crosby.
     
    10:05
    Přesilovku si vyzkouší i hosté. Vyloučen je Stoll za hákování a navíc i jeho spoluhráč Brown za sekání. Čekat nás tak bude přesilovka 5 na 3 pro Pittsburgh.
     
    09:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru bleskově využívají a srovnávají stav dnešního duelu! Kings vyhráli buly, několikrát si mezi sebou v útočném pásmu vyměnili puk, až se k němu na levém křídle dostal ANŽE KOPITAR a nekompromisní dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Drew Doughty, Slava Voynov.
     
    09:16
    První přesilovka v zápase. Za hákování je vyloučen hostující Kunitz.
     
    00:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté do utkání vlétli ve velkém stylu a ihned z další přidávají úvodní trefu! Jokinen se nejlépe zorientoval na hranici brankoviště a zadovkou poslal puk na u pravé tyče osamoceného JEVGENIHO MALKINA. Ten již měl úkol jednoduchý, stačilo mu doklepnout volný puk do domácí brány, Quick byl bez šance se přesunout. Asistence: Jussi Jokinen, James Neal.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 10. Kopitar (Doughty, Voynov) – 1. Malkin (Jokinen, Neal), 11. Kunitz (Jokinen, Crosby), 12. Jokinen (Malkin, Niskanen), 32. Glass (Niskanen, Maatta)


    Los Angeles Kings: Quick (od 21. Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Voynov, Mitchell, Greene – King, Kopitar, Carter – Lewis, Richards, Williams – Clifford, Stoll, Brown – Nolan, Fraser, Toffoli.
    Pittsburgh Penguins: Zatkoff – Orpik, Martin, Scuderi, Letang, Maatta, Niskanen – Kunitz, Crosby, Gibbons – Jokinen, Malkin, Neal – Glass, Sutter,Megna – Pyatt, Adams, Engelland.

    Rozhodca: Jackson, Walsh – Wheler, Cormier