Boston – Montreal 1:4 (kon.) | Columbus – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:3 (kon.)
Ottawa – Tampa Bay 5:3 (kon.) | Dallas – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Colorado – Minnesota 5:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:3 (kon.) | Calgary – San Jose 4:1 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 5:3 (kon.)
LA Kings – Pittsburgh 1:4 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
1:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Pittsburgh Penguins
cz Piatok 31.01.2014, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    31:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají čtvrtou branku! TANNER GLASS si nabruslil do útočného křídla po pravém křídle a od mantinelu poslal puk bekhendem na domácí bránu. Jednalo se o pokus mezi střelou a nahozením, který však nad ramenem Jonese proplul do domácí branky, přesně do pravého horního rohu. Gól jde na vrub domácího brankáře Martina Jonese. Asistence: Matt Niskanen, Olli Maatta.
     
    11:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté pokračovali v klasické přesilové hře a i tu využívají! JUSSI JOKINEN dostal puk na pravý kruh a okamžitou střelou švihem se trefil přesně k tyči domácí brány. Hosté tak dvojnásobné vyloučení potrestali nejlépe, jak jen mohli. Asistence: Jevgenij Malkin, Matt Niskanen.
     
    10:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    I hosté využívají přesilovou hru a dostávají se zpět do vedení. Z hranici brankové čáry našel Jokinen mezi kruhy volného CHRISE KUNITZE, který se střelou z první nemýlil a trefil se přesně. Asistence: Jussi Jokinen, Sidney Crosby.
     
    09:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru bleskově využívají a srovnávají stav dnešního duelu! Kings vyhráli buly, několikrát si mezi sebou v útočném pásmu vyměnili puk, až se k němu na levém křídle dostal ANŽE KOPITAR a nekompromisní dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Drew Doughty, Slava Voynov.
     
    00:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté do utkání vlétli ve velkém stylu a ihned z další přidávají úvodní trefu! Jokinen se nejlépe zorientoval na hranici brankoviště a zadovkou poslal puk na u pravé tyče osamoceného JEVGENIHO MALKINA. Ten již měl úkol jednoduchý, stačilo mu doklepnout volný puk do domácí brány, Quick byl bez šance se přesunout. Asistence: Jussi Jokinen, James Neal.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 10. Kopitar (Doughty, Voynov) – 1. Malkin (Jokinen, Neal), 11. Kunitz (Jokinen, Crosby), 12. Jokinen (Malkin, Niskanen), 32. Glass (Niskanen, Maatta)


    Los Angeles Kings: Quick (od 21. Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Voynov, Mitchell, Greene – King, Kopitar, Carter – Lewis, Richards, Williams – Clifford, Stoll, Brown – Nolan, Fraser, Toffoli.
    Pittsburgh Penguins: Zatkoff – Orpik, Martin, Scuderi, Letang, Maatta, Niskanen – Kunitz, Crosby, Gibbons – Jokinen, Malkin, Neal – Glass, Sutter,Megna – Pyatt, Adams, Engelland.

    Rozhodca: Jackson, Walsh – Wheler, Cormier